Gelecekten Gelen adam John Titor-2036 yılından.

Sponsorlu Bağlantılar

John Titor

Üye
Deneyin de gorun :).benim icin ozel yaptirilmis bir bilgisayar.gelecekteki teknoloji lazim.anonymous adli hacker grubunuz bile kiramaz :).dogruyu soyleyip soylemedigimi er veya gec kendiniz anliyacaksiniz zaten.tabi siz anliyana kadar insanliga ve dunyaya ne olur bilemem :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Wars of Pc :cool deep is Connection Loading......:pc:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Deneyin de gorun :).benim icin ozel yaptirilmis bir bilgisayar.gelecekteki teknoloji lazim.anonymous adli hacker grubunuz bile kiramaz :).dogruyu soyleyip soylemedigimi er veya gec kendiniz anliyacaksiniz zaten.tabi siz anliyana kadar insanliga ve dunyaya ne olur bilemem :)

İp adresinden yerini bulur ama. :islik

• Beğen
Tepkiler: Nextman

John Titor

Üye
Ip mi :).ip adresi olmayan cihaz teknolojisi sizde henuz yok dimi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16

John Titor

Üye
Yakin zamanda gelecektir.ama en az 20 yil icat yok.3. Dunya savasi tum bilimi durduruyo 20 yilligina.iste eger o savasi engellersek hem insanlik cok daha ileri bi hale gelecek.hem de teknoloji cok gelisecek.belki 3. Dunya savasi 3000 li yillarda olacak olaylar icin iyi bir seydir.bunu henuz bilemiyoruz ama iyi olsaydi durdurmaya calismamiza engel olurlardi.
Iyi yada kotu 5.8 milyar insanin olmesine izin veremeyiz

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kardeş sana zahmet gelecek haftaya iki dakkaya gidip gelip sayısal da çıkacak sayıları özelden atarmısın

John Titor

Üye
Oldu baska :).cocuk oyuncagi degil bu insanlarin %99.80 i nin agzi acik dinledigi bi konu zamanda yolculuk
Tabi gelecekte o kadar da tuhaf gelmiyo.soyle dusunun.1850 li yillarda elinizde iphone olursa herkesin agzi acik kalir degil mi
zaman makinesi de size su an oyle geliyo.bi 20-25 yil sonra o kadar da anormal gelmeyecektir :)

heathrow

heathrow

Üye
Oldu baska :).cocuk oyuncagi degil bu insanlarin %99.80 i nin agzi acik dinledigi bi konu zamanda yolculuk
Tabi gelecekte o kadar da tuhaf gelmiyo.soyle dusunun.1850 li yillarda elinizde iphone olursa herkesin agzi acik kalir degil mi
zaman makinesi de size su an oyle geliyo.bi 20-25 yil sonra o kadar da anormal gelmeyecektir :)
bu gizli bir proje değil mi? sadece seni yolladılar geçmişe. öyle demiştin. işte şimdi faka bastın :D

John Titor

Üye
O kadar gizli olsa forumlara girer insanlarla konusmazdim herhalde.tabiki herseyi anlaticak halim de yok onceki mesajlarimdan bunu anlamis olman gerekirdi

heathrow

heathrow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: John Titor

John Titor

Üye
Sinirlenmedim :)

@bluesky@

@bluesky@

Üye
İsrail yok olcakmı?

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
2015 e de geliyoz bu sene belli olcak :D

John Titor

Üye
Israil in asla sonu gelmiycek ama aslinda hic olmamis olacak.bunu zamanla anlayacaksiniz.evet bende onu diyorum da belli oldugu sirada milyarlarca insani goturucek
Gecmise gitmek gelecege gitmekten cok daha zor.siz bile atlayin nasa nin roketine gidin uzayda dolasin geri donun zamanda sicramis olacaksiniz.geri gitmesi zor.Zamanda yolculuk size cok ucuk geliyo da kucucuk plastik parcalardan milyonlarca oyun oynamak muzik dinlemek bir cam parcasinin icinden milyonlarca ekran gormek milyarlarca islem yapmak size normal mi geliyo :) size bir sey diyeyim.icat ettiginiz cogu teknolojik cihaz yaninda zaman makinesi cok assagida kalir.sadece parcacik fizigi quantum fizigi bilin.ve boyut kavramini iyice pekistirin.o zaman zaten aklinizda fikirler olusuyo

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda Siyasi içerikli mesaj ve durumlar olmamasına özen gösterelim. Anlayışınız ve kurallara uymanız dileğiyle. Keyifli Forumlar

heathrow

heathrow

Üye
John Titor'u birkaç kelime ile özetlersek;

-felaket tellalı
-ağzı kalabalık
-ağzı laf yapıyor (uyanık)
-mitomani (yalan söyleme hastalığı)
-hayalperest

ve son olarak:

-şizofren :D

• Beğen