Geçmişten Günümüze Windows / Foto Galeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Geçmişten Günümüze Windows / Foto Galeri

• Beğen
Tepkiler: jackalx_06

jackalx_06

jackalx_06

Üye
win 95 ve 98 le az uğraşmadım dolayısıyla ms-dos ile.:ehe

güzel paylaşım teşekkürler.

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
yaş itibari ile windows95 i kullanabildik ama az uğraşmadık çok delirten hataları vardı ne günlerdi beee şimsi windows7 kullanıyoz :D onun da resmini koyarsanız sevinirim

SertaGE

SertaGE

Üye
Evet WIN7'yi de eklemelisiniz :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Eklendi :oke:

Silinen Üye 299735

Üye
Vay bea microsoft ikonundan tut kapladğın yere kadar her şeyin deişti...xD:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Evet 3.1 in 95 in disketler ile yüklendiği zamanları hatırladım bende. Şimdi bakıyoruz artık DVD ler bile yetersiz kalacak neredeyse :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hiç biri xpnin tadını vermiyor vista vardı laptopta xp kurdum ..
saol Adem güzel paylaşım

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Anılım. Bende XP kullanıyorum ve Vista'ya hiç geçmeden Windows 7 ile ilgili yorumlara bakıp ona geçmeyi planlıyorum. Vista başlı başına balon bir sistem. Çok kişinin de elinde patladı. Görüntüye aldanıp satın alanlar, eski PC'lerinin donanımı yetersiz kalınca upgrade masrafı yapmak zorunda kaldılar.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
95 ve 98 de başlangıç disketleri ile az cebelleşmedik.:ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Aynen Anılım. Bende XP kullanıyorum ve Vista'ya hiç geçmeden Windows 7 ile ilgili yorumlara bakıp ona geçmeyi planlıyorum. Vista başlı başına balon bir sistem. Çok kişinin de elinde patladı. Görüntüye aldanıp satın alanlar, eski PC'lerinin donanımı yetersiz kalınca upgrade masrafı yapmak zorunda kaldılar.
Adem'im sen kesin biliyosundur ya bu xpde yeni bir dogrulama geliştirmişler bir türlü lisanslı yapamadım tam ümidi kesiodum son anda zorla bir irregal program sayesinde halletik.
Windows 7 geçmeyi bende düşünüyorum sen lisanslımı geçeceksin yoksa irregalmi sen irregal kullanmaszsın ama:islik.Eger kullanırsan benle iletişime geçermisin lisanslama hakkın sorularım olcak sana:ehe;)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yok Anıl'ım lisanssız program kullanmam ben :)
Ama o konuda yardımcı olacak bir arkadaşım var. Çözebiliriz sorununu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt