Geçmişe Yolculuk, MaxiCep tarih : 15.5.2005, Negative & Zero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dawn

Emekli Yönetici
fu.l program paylaşmış ozan

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

O cezayı ben vermiştim, söylemesi ayıp olmasın, hatta numansabit ile senin mesaj sayılarınız - (eksi) olarak değiştirilmişti. Erkantankut muydu yoksa eski adın? Çıkarmaya çalışıyorum ama 5 sene geçti aradan az zaman değil.

Neyse ne zamanlardı diyelim, gerçekten çok ilginç şeylerle uğraşırdık forumda... Bugünün 20 yaşındakileri o gün 15 yaşında forumda afacanlık yapıyordu. =)

vay be ne günlermiş bi 5-10 yıl sonrada bu günler için böyle şeyler söylermiyiz acaba ...

Praetor

Emekli Yönetici
Ulan muhabbete 2 ay mı verdin Eli kanlı admin

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ulan muhabbete 2 ay mı verdin Eli kanlı admin

Ata yaklaşık 30 sayfa boyunca 3230 iyidir 6630 kötüdür direk fanboyluk desem ne dersin?

6630 kullananlara karşı çıkmak, o kötüdür vs. neler neler... Ciddi manada yaşamayan bilemez diyelim.

Ata yaklaşık 30 sayfa boyunca 3230 iyidir 6630 kötüdür direk fanboyluk desem ne dersin?

6630 kullananlara karşı çıkmak, o kötüdür vs. neler neler... Ciddi manada yaşamayan bilemez diyelim.

valla o zamanlar benim tanıdığım ilk forumdu o yuzden kural falan bilmezdik ama bak ne güzel kopartamamış bizi maxi den gidip başka kullanıcı adı alıp yolumuza devam ettik

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
valla o zamanlar benim tanıdığım ilk forumdu o yuzden kural falan bilmezdik ama bak ne güzel kopartamamış bizi maxi den gidip başka kullanıcı adı alıp yolumuza devam ettik

Senin nick sıfırkırıcı ya da şifrekırıcı tarzı bir şey olması lazım, 3230 yolunda yoldaşın da yukarda dediğim arkadaş olması lazım. =)

Senin nick sıfırkırıcı ya da şifrekırıcı tarzı bir şey olması lazım, 3230 yolunda yoldaşın da yukarda dediğim arkadaş olması lazım. =)

yok benim nick o değildi o başka bir arkadaşındı s1frek1r1c1 idi onun, erkamkucet ti benim nick

vay be maxicep çok degişmiş ama bu hali çok daha güzeL

fatih82

Üye
o zamnlarda daha bizim buralarda internet yoktu

TopFury

Üye
Ohooooo hoo Evrim geçirmiş site evriiim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...