gecenin bir yarısında telefon çalsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar hiç tavsiye etmem sakın bu işlere bulaşmayın öyle burda labali labali anlattığınız gibi olmuyor yaşamış biri olarak şunu diyebilirim : uykuyu ve huzuru unutun bazen ölmek kurtulmak istiyorsunuz çok kötü bişey bir daha asla yalnız kalamazsınız

Revengeful

Emekli Yönetici
bende yaşadım geçmişte

kpln04

kpln04

Üye
aklıma hep kötü şeyler geliyo birine bişeymi oldu da bu saatte arıyorlar diye

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benim allaha şükür kısa sürdü 2-3 gün kadar sonrasında normale döndün hayatım şuan o tarz korku vs hiçbişeye takmıyorum takmayarak kurtuldum o iki üç gün ölüm ne demek anladım...
senin yoğunluğu nasıldı 1-5 arası değerlendirirsen?
kaç gün sürdü?

Revengeful

Emekli Yönetici
benim istanbulda hotel odasında başladı. yakın bir zamanda olmadı. Neyse bundan bahsetmek istemiyorum hiç :D ama anladım ki sadece irade zayıf olduğunda seni etkiliyorlar o kadar..

Burak

Üye
:aman2:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
aman Burak dikkat et kendine :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Asıl korkan kisiye gelirler diyorum cocuk daha fazla korkuyor yahu :D

• Beğen
Tepkiler: minoo

Burak

Üye
ugrasmayın len benle korkuyom iste :D

Aege

Aege

Üye
Iradeyle gelip gittiği falan yok kimsenin.Siz kendi aklınızla kendinizi korkutuyorsunuz.Ben varlıklarına inanmıyorum.Gayet mutluyum.Çocukken bende dikkate alırdım bu tarz hikayeleri.Geceleri teyzemlerin evinde oynardık kuzenimle annem kalma orda eve gel derdi.Ben tek başıma gidemezdim.Abisi bırakırdı beni.12 yaşımda aydınlanma dönemi geçirdim 6 yıldır takmıyorum bu hikayeleri.Ama insan korku filmi izleyince evde yanlızken yinede korkuyor ya :D.Bilinçaltı işte :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Iradeyle gelip gittiği falan yok kimsenin.Siz kendi aklınızla kendinizi korkutuyorsunuz.Ben varlıklarına inanmıyorum.Gayet mutluyum.Çocukken bende dikkate alırdım bu tarz hikayeleri.Geceleri teyzemlerin evinde oynardık kuzenimle annem kalma orda eve gel derdi.Ben tek başıma gidemezdim.Abisi bırakırdı beni.12 yaşımda aydınlanma dönemi geçirdim 6 yıldır takmıyorum bu hikayeleri.Ama insan korku filmi izleyince evde yanlızken yinede korkuyor ya :D.Bilinçaltı işte :)

bunlarin varligi kesin nadil inanmassin bende severim cinleri bizim evde cok var ablam 20 yasinda annemle yatiodu ablama cok gelirlerdi ters ayakli kediler bir keresindede annemin yatağının üstünde dolanmış annem hissetmiş ama görememiş abimede çok geliyorlar onada ters ayaklı kedi olarak görünüyorlardı abim o yüzden artık perde açık uyumuyo unuttumuda rüyasına giriomuş perdenin açık olduğu bende gördüm gece 3te dışarda biriyle konuşuyorum kafamı eğmiştim bi kaldırdım tam konuştuğum kişinin arkasında bir an gördüm şekilsiz gri kahverengi siyah karışık bi şekilde hiiii yaptım biraz geri çekildim :D birde evde tektim yüksek sesle üç harfliler marid diye bi film var yaşanmış olay filme dökülmüş yüksek sesle tek başıma izledim izlemez olaydım 3-4 gün etkisinde kaldım tavsiye ederim tek ve yüksek sesle ızleyin baya etkili bi film geçen gecede allahım nasıl korktum bnm odada bi gece lambası açık birden bire titreyerek yavaş yavaş sönmeye başladı ödüm patladı meğersem elektrik kesiliyormuş :D allah o elektriği kesenlerin cezasını ver(me)sin ödümpü patlattılar :ehe

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
sapmamış bir knouda ateistmisin diye sormak istemiyorum cinler gerçekde vardır bir keresinde arabayla sinopa gidiyoduk gece halay çeken adamlar vardı yolda la gece gece taa dağların arasında kim halay çeker dedim ayaklarına baktım tersti hemen montumun içine girdim ve küçük çaplı tıravma geçirdim . neyse bizim bi komşu var yaşlı bi teyze çok temiz biriydi gece kül dökmeye çıkmış adamın teki üstüne dopru koşmaya başlamış kadın bağıra bağıra kaçmış eve kadar bana olsa kriz geçirip ölürüm heralde Allaha şükür bizim evde cin min yok dün gece rüyama girdi zaten konuyu açtıktan sonra bi çocukvardı sütünde piramit e herşeyi gören göz resmi vardı yobaz mason din düşmanı putperest p...... senin !'^+'%&/%&&/) böyle gidiyodu çocuk kaçtı eve geldim. bi baktım evin kapı açık allah allah hırsızmı girdi dedim havada haçmaç var birden ha^+'^+%%^dedim çıktım bizimö burda bi serseri üstüme saldırdı gözleri vayihdi la şeytandır belki dedim sura okudukaç bişeyler oluyordu geçen gecede kapıyı açık gördüm rüyamda metin2 kasıyodum annemi çapırdım kapıya bakarken birden testeredeki domuz gibişey üstüme atladı haykıarark uyandım gibi oldu sonra uyandım özeti ise

RÜYA İÇİNDE RÜYA SANKİ İNCEPTİON

.BlueTR

.BlueTR

Üye
evde yanlızsınız komuşlar düğünde vb. apartmanda tek siz varsınız açtınız facebookta cinler telekinezi parapsikloji gibi bopş işlere bakıyorsunuz korkunç hikayeler okuyorsunuz yağmur feci derecede yağıyor tel çalışıyor birden anammm aklım gitti !'!'^!'+^'%^+% diyorsunuz gizli numara açtınız birden hıh hıh diye sesler geliyor bir şimşek ve elektrikler gitti neyaparsınız

başıma geldi sayılar tam korkunç bir video izliyordum çıışşş diye bir ses ben kitlendim.30dk boyunca ellerim kulaklarıma dayalı gözlerim kapalı beklemişmi aynı yerde annem gil gelemse sızına kadar beklerdim galiba
aynı ben.heleyse şu korkunçlar falan benden farksızsın.

greenmile

greenmile

Üye
çok korku filmi izlemenin zararları :ehe

karayel90

karayel90

Üye
kesin hık hık der kalpten küüüt giderim ben :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
aynen çok pişmanım:(6 yaşında izledim korku filmi o gece zaten benim için korkunçtu.:ağlarım:
ben hic pismam degilim :D korkmayida korkutmayida cok severim :eller: hatta en sevdigim islerden biri :ehekorkmak derken gondolu saymiyorum :aha: :ehe

enginzz

enginzz

Üye
rahatsız ettı dıye telefonu kırarım bır dahada edemz

minoo

minoo

Üye
Korkardım ben açamazdım ki o telefonu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...