greenmile
Üye
bu gece gelmesinler ?![]()
gelse ne olacak ya mezarlıkta içki içmiş adamız yiğen bişey olmaz

bu gece gelmesinler ?![]()

.Bilinçaltı işte 
Iradeyle gelip gittiği falan yok kimsenin.Siz kendi aklınızla kendinizi korkutuyorsunuz.Ben varlıklarına inanmıyorum.Gayet mutluyum.Çocukken bende dikkate alırdım bu tarz hikayeleri.Geceleri teyzemlerin evinde oynardık kuzenimle annem kalma orda eve gel derdi.Ben tek başıma gidemezdim.Abisi bırakırdı beni.12 yaşımda aydınlanma dönemi geçirdim 6 yıldır takmıyorum bu hikayeleri.Ama insan korku filmi izleyince evde yanlızken yinede korkuyor ya.Bilinçaltı işte
![]()
birde evde tektim yüksek sesle üç harfliler marid diye bi film var yaşanmış olay filme dökülmüş yüksek sesle tek başıma izledim izlemez olaydım 3-4 gün etkisinde kaldım tavsiye ederim tek ve yüksek sesle ızleyin baya etkili bi film geçen gecede allahım nasıl korktum bnm odada bi gece lambası açık birden bire titreyerek yavaş yavaş sönmeye başladı ödüm patladı meğersem elektrik kesiliyormuş
allah o elektriği kesenlerin cezasını ver(me)sin ödümpü patlattılar 
sapmamış bir knouda ateistmisin diye sormak istemiyorum cinler gerçekde vardır bir keresinde arabayla sinopa gidiyoduk gece halay çeken adamlar vardı yolda la gece gece taa dağların arasında kim halay çeker dedim ayaklarına baktım tersti hemen montumun içine girdim ve küçük çaplı tıravma geçirdim . neyse bizim bi komşu var yaşlı bi teyze çok temiz biriydi gece kül dökmeye çıkmış adamın teki üstüne dopru koşmaya başlamış kadın bağıra bağıra kaçmış eve kadar bana olsa kriz geçirip ölürüm heralde Allaha şükür bizim evde cin min yok dün gece rüyama girdi zaten konuyu açtıktan sonra bi çocukvardı sütünde piramit e herşeyi gören göz resmi vardı yobaz mason din düşmanı putperest p...... senin !'^+'%&/%&&/) böyle gidiyodu çocuk kaçtı eve geldim. bi baktım evin kapı açık allah allah hırsızmı girdi dedim havada haçmaç var birden ha^+'^+%%^dedim çıktım bizimö burda bi serseri üstüme saldırdı gözleri vayihdi la şeytandır belki dedim sura okudukaç bişeyler oluyordu geçen gecede kapıyı açık gördüm rüyamda metin2 kasıyodum annemi çapırdım kapıya bakarken birden testeredeki domuz gibişey üstüme atladı haykıarark uyandım gibi oldu sonra uyandım özeti iseIradeyle gelip gittiği falan yok kimsenin.Siz kendi aklınızla kendinizi korkutuyorsunuz.Ben varlıklarına inanmıyorum.Gayet mutluyum.Çocukken bende dikkate alırdım bu tarz hikayeleri.Geceleri teyzemlerin evinde oynardık kuzenimle annem kalma orda eve gel derdi.Ben tek başıma gidemezdim.Abisi bırakırdı beni.12 yaşımda aydınlanma dönemi geçirdim 6 yıldır takmıyorum bu hikayeleri.Ama insan korku filmi izleyince evde yanlızken yinede korkuyor ya.Bilinçaltı işte
![]()
aynı ben.heleyse şu korkunçlar falan benden farksızsın.evde yanlızsınız komuşlar düğünde vb. apartmanda tek siz varsınız açtınız facebookta cinler telekinezi parapsikloji gibi bopş işlere bakıyorsunuz korkunç hikayeler okuyorsunuz yağmur feci derecede yağıyor tel çalışıyor birden anammm aklım gitti !'!'^!'+^'%^+% diyorsunuz gizli numara açtınız birden hıh hıh diye sesler geliyor bir şimşek ve elektrikler gitti neyaparsınız
başıma geldi sayılar tam korkunç bir video izliyordum çıışşş diye bir ses ben kitlendim.30dk boyunca ellerim kulaklarıma dayalı gözlerim kapalı beklemişmi aynı yerde annem gil gelemse sızına kadar beklerdim galiba
aynen çok pişmanımçok korku filmi izlemenin zararları![]()

ben hic pismam degilimaynen çok pişmanım6 yaşında izledim korku filmi o gece zaten benim için korkunçtu.
![]()
korkmayida korkutmayida cok severim
hatta en sevdigim islerden biri
korkmak derken gondolu saymiyorum