gecenin bir yarısında telefon çalsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
gecenin bir yarısında telefon çalsa
evde yanlızsınız komuşlar düğünde vb. apartmanda tek siz varsınız açtınız facebookta cinler telekinezi parapsikloji gibi bopş işlere bakıyorsunuz korkunç hikayeler okuyorsunuz yağmur feci derecede yağıyor tel çalışıyor birden anammm aklım gitti !'!'^!'+^'%^+% diyorsunuz gizli numara açtınız birden hıh hıh diye sesler geliyor bir şimşek ve elektrikler gitti neyaparsınız

başıma geldi sayılar tam korkunç bir video izliyordum çıışşş diye bir ses ben kitlendim.30dk boyunca ellerim kulaklarıma dayalı gözlerim kapalı beklemişmi aynı yerde annem gil gelemse sızına kadar beklerdim galiba

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben o an ölürdüm

Burak

Üye
niye boş işlerle uğraşıyon ?

Ayrıca niye cinlerle ugraşıyon ?

enginzz

enginzz

Üye
:tşk:

enkazcı

Üye
hacı bu akşam bütün telleri kapatayım ew telinin fişinide sökeyim kapıları pencereleri kapatayım öyle geleyim yoksa yandık

greenmile

greenmile

Üye
ana avrat söverim cine de söverim şeytana da rahatsız etmesin beni

Burak

Üye
görünmez varlıklara sövmek :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Yağmur+yalnızlık+karanlık.. daha ne isterim. Gece olunca karakterim değişiyor :D Çift kişilikli gibi :D yağmur zaten süper bir şey.. yalnız oluncada kafa dinleyebiliyorum. Hem cinler gelsin yahu muhabbet ederiz :d:

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Yağmur+yalnızlık+karanlık.. daha ne isterim. Gece olunca karakterim değişiyor :D Çift kişilikli gibi :D yağmur zaten süper bir şey.. yalnız oluncada kafa dinleyebiliyorum. Hem cinler gelsin yahu muhabbet ederiz :d:
Farklı bi bakış açısı :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu korkarsanız zaten size musallat olurlar :D zayıf iradeli olmayacaksınız :D Artistlenmesinler bana onlar için iyi olmaz :D

----------Eklendi @ 23:53:17 ---------- Yazıldı @ 23:52:53 ----------

bu gece gelmesinler ? :aman2:

gelsinler içeriz eğleniriz.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
telefonum var.hadi şarjı bitti diyelim,psp var.ama ışık olmadıgı için benden yinede bi koku gelir tabi.ben evde yalnız kaldıgım zamanda bile tırsıyorum.gerçi kışın bi ara buna benzer bi olay başıma geldi.evde yalnızdım,birşeyler yaparken bi baktım,yarım saatte hava karardı,sonra yavaş yavaş yagmur başladı,gittikçe de artıyordu.bi ara duşa girdim çıktım,sonra hava düzeldi.

Burak

Üye
ben çok korkarım mesela şuan odada yanlızım ve odadaki tek ışık telefonun ışıgı tuhaf sesler duymaya basladım

Revengeful

Emekli Yönetici
Psikolojik ya da gerçek :D ne fark eder :D cinler insanları etkileyemez normal şartlar altında. sana bağlı :D telefonuda kapat ve karanlıkla bir bütün ol :hayalet: :D:D

:seytan6:

Burak

Üye
korkularım dahada katlandı :D

Revengeful

Emekli Yönetici
sen korkmaya devam et.. hayatın boyunca bu korkuyu yaşamaya müstahaksın ne yazık ki.. Zayıf iradeli kişileri sadece etkileyebilirler. biraz cesur ol yahu

----------Eklendi @ 00:07:47 ---------- Yazıldı @ 00:06:18 ----------

hatta ne yap biliyor musun, git banyoya bir mum al. kapıyı ve ışıkları kapa mumu yak :D aynaya bak 3 kere kanlı mary de :d: Şaka yapıyorum sakın öyle bir şey yapmayı aklından geçirme :d: kelimeleri gücü vardır :D

Burak

Üye
bu konuda cesur olamıyorum.

----------Eklendi @ 00:09:49 ---------- Yazıldı @ 00:08:53 ----------

ne oluyor öyle diyince :D

Revengeful

Emekli Yönetici
kanlı mary vs şeyler vardır. korku hikayeleri, efsaneler falan :D
Ama o dediğim şeyleri yaparsan ciddiyim çekersin alayını :D okeye 4.ararken işe yarıyor tavsiye ederim.

:D

enkazcı

Üye
bnde tırsıom karanlıktan yol gösterin bana nolur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...