Sevgilimden Ayrıldım,Varsa tezime karşı anti-teziniz buyrun ortaya koyabilirsiniz, dinlerim ve elimden gelirse çürütürüm.
En kötü ihtimalle ya da en basit haliyle hayat standartları nedir diye biraz araştırma yaparsanız (Google) ekonomik ve sosyo-ekonomik durumların yaşam standartlarına girdiğini görebilirsiniz.
Sevgilimden ayrıldım, kalitem düştü, yok böyle bir şey. Arkadaşlarımın gerçek yüzünü öğrendim, kalitem yükseldi, hikaye bunlar. Eğer derseniz ki okumamış veya bilmeyen bir adamla konuşurum o zaman bunlara inanır, ama az çok bilen birisi bunların direk hayat standartlarına etki etmediğini bilir.
Gördüğünüz üzere alakalı...
Araştırıcak Olanlar Buyrun Araştırsın.
Katılıyorum, sen benim düşünceme "alâkasız" kelimesini yakıştırıyorsun, birde git "Alâka"kelimesini de araştır![]()

Tartışmak, konuşmak güzeldir. Keyif kaçırmaz, aksine tartışmasını bilen birisiyle yapıldığı zaman insanın bilgi dağarcığına yeni bilgiler ekler.
Tartışırım, tezim çürür saygı duyarım haklısın derim, ama benim tezimi çürütemediği sürece karşımdakinin de bu yapmasını beklerim.
Hepsini geçtim, alakasız diyerek 1 kelimelik mesaj ile yapılan bilimsel açıklamalara cevap vermek hoş değil...
Biliyosan Sorun Yok Be AslanımAlâka kelimesinin nasıl yazıldığını ben çok iyi biliyorum![]()

Ayrıca sana bir öneri ;
Konu başlığındaki " standartınız" kelimesindeki "tınız" daki "t" benzeşerek "d"olur..Yani " Standardınız " olur.
İstersen ilk başta bunu değiş![]()

Kurallara aykırı birşey yapmadım bende böyle ... bana göre çok hoş ... Fikirlere karşılıklı saygı gösterilmeli ...

Gözümde eğer sorun olsaydı , emin ol senden önce farkeder doktora giderdim..
Ama şükürler olsun ki yokinşaallah kimsenin de olmaz.
Yani bir önerime bile bu kadar sert tepki alıyorsam, durum vahimUnutma öneri;rahatsız olunan bir konu hakkında verilmez, karşısındakinin daha iyi olması için verilir
![]()

Ben SakinimBu atışmalar konuyu amacından saptırmaktan başka bir işe yaramaz.
Lütfen daha sakin...
Ne Pahasına Olursa Olsun.

Yalan mı?
YalanArkadaşım , senin açığını ben ortaya dökmedim , kendi kendinin açığını sen koydun ortayaYalan mı?
Ayrıca beni tanıyamamışsın diyorsun ve yanılıyorsun , seni gayet iyi tanıyorum , asıl sen beni tanıyamaşsın diyeceğim ama sende beni az çok tanımışsındır, yani demek oluyor ki bunun arkasına saklanmamak gerekiyor![]()
Doğruları Da Dök
Sen Göz Kırptıkca Kinim Artıcak 
Teşekkürler Arkadaşım
Emin Ol Tanıyamamıssın Beni.

Konuyu sapıtan insana laf geçmez.
Saygılariyi forumlar...