Geçen Yıla Göre Hayat Standartınız Nasıl Değişti ?

Sponsorlu Bağlantılar

Geçen Yıla Göre Hayat Standartınız Nasıl Değişti ?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Enes , tartışıyoruz şurda, " alakasız " diyerek , kişiyi başından savma olayına karşıyım, gereken cevabı duymak hakkım ve Ahmet'in dediği gibi buna alakasız demesindeki kendi tezi ne ? Bunu sunmasını isterim..:)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Varsa tezime karşı anti-teziniz buyrun ortaya koyabilirsiniz, dinlerim ve elimden gelirse çürütürüm. :oke:

En kötü ihtimalle ya da en basit haliyle hayat standartları nedir diye biraz araştırma yaparsanız (Google) ekonomik ve sosyo-ekonomik durumların yaşam standartlarına girdiğini görebilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım, kalitem düştü, yok böyle bir şey. Arkadaşlarımın gerçek yüzünü öğrendim, kalitem yükseldi, hikaye bunlar. Eğer derseniz ki okumamış veya bilmeyen bir adamla konuşurum o zaman bunlara inanır, ama az çok bilen birisi bunların direk hayat standartlarına etki etmediğini bilir.

Gördüğünüz üzere alakalı...
Sevgilimden Ayrıldım,
Kalitem Düştü Vs. Vs. Vs.
Dediğimi Sanmıyorum.
Kimsenin Düşüncesi Beni Bağlamaz. Bunları Düşünen Ben Değildim.
Benim Ki Apayrı Bi Sendika :) Araştırıcak Olanlar Buyrun Araştırsın.
Ne Beni Sarar Düşünceler,
Ne De Beni Alakadar Eder.
Hıı Araştıran Neyde Araştıracağını Bilir.
İnsanları Bilmiyormuş Muamelesi Yapmayınız :)

Katılıyorum, sen benim düşünceme "alâkasız" kelimesini yakıştırıyorsun, birde git "Alâka"kelimesini de araştır:oke:

İsim Vermeden Kelimeye Atlamak Mükemmel Olsa Gerek :)
Benim Araştırmama Gerek Yok :)
Sen Nasıl Yazacağını Araştır Alaka Kelimesi Nasıl Yazılır Diye ...
O Yeter :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tartışmak, konuşmak güzeldir. Keyif kaçırmaz, aksine tartışmasını bilen birisiyle yapıldığı zaman insanın bilgi dağarcığına yeni bilgiler ekler. :oke:

Tartışırım, tezim çürür saygı duyarım haklısın derim, ama benim tezimi çürütemediği sürece karşımdakinin de bu yapmasını beklerim.

Hepsini geçtim, alakasız diyerek 1 kelimelik mesaj ile yapılan bilimsel açıklamalara cevap vermek hoş değil...

Kurallara aykırı birşey yapmadım bende böyle ... bana göre çok hoş ... Fikirlere karşılıklı saygı gösterilmeli ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Alâka kelimesinin nasıl yazıldığını ben çok iyi biliyorum ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ayrıca sana bir öneri ;
Konu başlığındaki " standartınız" kelimesindeki "tınız" daki "t" benzeşerek "d"olur..Yani " Standardınız " olur.
İstersen ilk başta bunu değiş;)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca sana bir öneri ;
Konu başlığındaki " standartınız" kelimesindeki "tınız" daki "t" benzeşerek "d"olur..Yani " Standardınız " olur.
İstersen ilk başta bunu değiş;)

Rahatsız Olduysan Gel Yapp
Şifremi Verim Uğraşamam :)
Gözün De, Sorun Olduğunu Var Sayıyorum :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:)Gözümde eğer sorun olsaydı , emin ol senden önce farkeder doktora giderdim..
Ama şükürler olsun ki yok:) inşaallah kimsenin de olmaz.:)
Yani bir önerime bile bu kadar sert tepki alıyorsam, durum vahim ;) Unutma öneri;rahatsız olunan bir konu hakkında verilmez, karşısındakinin daha iyi olması için verilir:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kurallara aykırı birşey yapmadım bende böyle ... bana göre çok hoş ... Fikirlere karşılıklı saygı gösterilmeli ...

Kurallara aykırı bir şey yaptığından hiç bahsetmedim, dilediğin gibi yazabilirsin. :oke:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:)Gözümde eğer sorun olsaydı , emin ol senden önce farkeder doktora giderdim..
Ama şükürler olsun ki yok:) inşaallah kimsenin de olmaz.:)
Yani bir önerime bile bu kadar sert tepki alıyorsam, durum vahim ;) Unutma öneri;rahatsız olunan bir konu hakkında verilmez, karşısındakinin daha iyi olması için verilir:)

Hadiii Vahimm Öylemii :)
Sert Tepki Aldığımı Kim Söyledi Ki ?
Konuşmalarım Açık Ve Net Bilal :)
Beni Tanıyamamıssın O Başka Husus :)
Emin Ol İyi Olmam İçin Söylenenen Bi Cümle Değildi :)
Açıklıkları Ortaya Dökmekdi ...
He Diyosan; İllaki Önerii İyi Madem Önerin İçin Teşekkürler Şeker :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu atışmalar konuyu amacından saptırmaktan başka bir işe yaramaz.

Lütfen daha sakin...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Bu atışmalar konuyu amacından saptırmaktan başka bir işe yaramaz.

Lütfen daha sakin...
Ben Sakinim :) Ne Pahasına Olursa Olsun.
Tartışmayı Severim :)
Fakat Saygı ve Çerçeve İçersinde :)
Düşmanca Değil :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşım , senin açığını ben ortaya dökmedim , kendi kendinin açığını sen koydun ortaya:) Yalan mı?
Ayrıca beni tanıyamamışsın diyorsun ve yanılıyorsun , seni gayet iyi tanıyorum , asıl sen beni tanıyamaşsın diyeceğim ama sende beni az çok tanımışsındır, yani demek oluyor ki bunun arkasına saklanmamak gerekiyor:);)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım , senin açığını ben ortaya dökmedim , kendi kendinin açığını sen koydun ortaya:) Yalan mı?
Ayrıca beni tanıyamamışsın diyorsun ve yanılıyorsun , seni gayet iyi tanıyorum , asıl sen beni tanıyamaşsın diyeceğim ama sende beni az çok tanımışsındır, yani demek oluyor ki bunun arkasına saklanmamak gerekiyor:);)
Yalan :) Doğruları Da Dök :) Sen Göz Kırptıkca Kinim Artıcak :)
" Arkadaşım " :) Teşekkürler Arkadaşım :) Emin Ol Tanıyamamıssın Beni.
Tanısan Bu Duruma Gelmezdik :)

Neyin Arkasına Saklancam Ki Ben Benim :)
Sende Sen Burdayız İşte Konuşuyoruz :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konuyu sapıtan insana laf geçmez.
Saygılar :) iyi forumlar...

ejder53

ejder53

Üye
ne oluyor uleeyn :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu tartışmanın burada bitmesini istiyorum . Konu amacından saptı ve yaptığınız tartışma kırıcı olmaya başladı . Göndermeli cevaplar ve bu ortam bize yakışmıyor lütfen burada bitsin bu tartışma ... :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu sapıtan insana laf geçmez.
Saygılar :) iyi forumlar...

Yorumlara İyi Bak Kimin Saptırdığını Anlarsın :)
Bi Daha Ki Tatrışma Konular İçeriğinde,
Senle Karşı Karşıya Gelmek Tekrar İsterim :)
Müftü Sentaba İyi Forumlar :)

Kada Bu Böylee Hep Olucak :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
teşekkürler konu için melek
hayat standarTımda ki değişimleri sayacak olursam: ev değiştirdim, bu benim hayat standartımı dolaylı olarak çok etkiledi. hada fazla para vermek zoruda kaldım ve komşularımdan hiç memnun değilim. Yaşadığım çevrem hayat standartımı çok etkiledi. geçen sene daha güzel bir yerde ev sahibiydim.
Adanada ki sıcaklığı bırakıp sivastaki soğuğa gelmekte hayatımı çok olumsuz yönde etkiledi. geçen seneye oranla daha fazla taviz vermeye başladım. Geçen seneye oranla hayat standartlarım düştü.:)

haltie

haltie

Üye
gecen yıl ve bu yıl arasında ucurum yok ulke geneli olarak iyileşme var ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt