Geçen Yıla Göre Hayat Standartınız Nasıl Değişti ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve EroL

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bence geçen yıl ekonomik açıdan çok daha kötüydü buna nazaran azda olsa yükseldi kanaatindeyim

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Benim İçin Çok Şeyler Değişti.
Geçen Seneki Görüpte Yaşadığım Durumlar.
Bu Sene Ki, İle Çok Alakasız.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bende farksız valla aynı :(

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Aynı Yaşadığım Olaylar Var Geçen Seneden Beri.
Amaa Onun Haricinde Çok Şeylerr Değişti.

En Basitinden Neyse Yansıtmıyım Siteye.
Allah Yardımcın Olsun Nadidecim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şu an içinde olduğumuz kapalı ve kış havasıda insanların ruh halini kötü yönde etkileyebilir bu soru pırıl pırıl bir ilkbaharın gününde sorulsaydı cevaplar ve düşünceler yorumlar farklılık gösterebilir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Geçen yıldan bu yıla insanlara karşı tecrübem arttı ve güvenim düştü ...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayat standartı ekonomik çevre ve yakın çevredir. Yaşanan ilişkiler, bilmem neler girmez buna...

Ne ekonomik çevrem değişti ne de yakın çevrem. Sosyal statü olarak da aynı mertebedeyim dolayısıyla devam...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ahmet'e katılıyorum, yaşam standardına özel ilişki ve düşünceleriniz girmez, ekonomik yönden değerlendirebiliriz bunu:)
benim standardım, okul için verilen harçlık dışında hafta sonu arkadaşlarla sinemaya gidebiliyorsam yüksek demektir ki gidebiliyorum şükürler olsun:)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Alakasız.

ejder53

ejder53

Üye
aynıı :)

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
geçen yıl birazda olsun ders çalışıyodum bu sene bir türlü kendimi derse veremiyorum:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1748772' Alıntı:

Varsa tezime karşı anti-teziniz buyrun ortaya koyabilirsiniz, dinlerim ve elimden gelirse çürütürüm. :oke:

En kötü ihtimalle ya da en basit haliyle hayat standartları nedir diye biraz araştırma yaparsanız (Google) ekonomik ve sosyo-ekonomik durumların yaşam standartlarına girdiğini görebilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım, kalitem düştü, yok böyle bir şey. Arkadaşlarımın gerçek yüzünü öğrendim, kalitem yükseldi, hikaye bunlar. Eğer derseniz ki okumamış veya bilmeyen bir adamla konuşurum o zaman bunlara inanır, ama az çok bilen birisi bunların direk hayat standartlarına etki etmediğini bilir.

Gördüğünüz üzere alakalı...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Varsa tezime karşı anti-teziniz buyrun ortaya koyabilirsiniz, dinlerim ve elimden gelirse çürütürüm. :oke:

En kötü ihtimalle ya da en basit haliyle hayat standartları nedir diye biraz araştırma yaparsanız (Google) ekonomik ve sosyo-ekonomik durumların yaşam standartlarına girdiğini görebilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım, kalitem düştü, yok böyle bir şey. Arkadaşlarımın gerçek yüzünü öğrendim, kalitem yükseldi, hikaye bunlar. Eğer derseniz ki okumamış veya bilmeyen bir adamla konuşurum o zaman bunlara inanır, ama az çok bilen birisi bunların direk hayat standartlarına etki etmediğini bilir.

Gördüğünüz üzere alakalı...

Katılıyorum, sen benim düşünceme "alâkasız" kelimesini yakıştırıyorsun, birde git "Alâka"kelimesini de araştır:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Unutmayın 3 kuruşluk zevkimiz var sadece 3 kuruşluk ...Tadımiz kaçmasın ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Unutmayın 3 kuruşluk zevkimiz var sadece 3 kuruşluk ...Tadımiz kaçmasın ;)

Tartışmak, konuşmak güzeldir. Keyif kaçırmaz, aksine tartışmasını bilen birisiyle yapıldığı zaman insanın bilgi dağarcığına yeni bilgiler ekler. :oke:

Tartışırım, tezim çürür saygı duyarım haklısın derim, ama benim tezimi çürütemediği sürece karşımdakinin de bu yapmasını beklerim.

Hepsini geçtim, alakasız diyerek 1 kelimelik mesaj ile yapılan bilimsel açıklamalara cevap vermek hoş değil...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Şu an içinde olduğumuz kapalı ve kış havasıda insanların ruh halini kötü yönde etkileyebilir bu soru pırıl pırıl bir ilkbaharın gününde sorulsaydı cevaplar ve düşünceler yorumlar farklılık gösterebilir

+100 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt