Gece şarkı dinlemek sizide hüzünlendiriyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hüzünlendiriyor

[video=youtube;Z1E5VDow3OU]http://www.youtube.com/watch?v=Z1E5VDow3OU[/video]

- - - Eklendi - - -

:'(

[video=youtube;qu1ounyIe9s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qu1ounyIe9s#![/video]

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
herkesi farklı şarkılar hüzünlendiriyor :(

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
yas 35 yolun yarısı dememe az kalmısken grup 84 sımdı hayatı gece dınledıkce huzunlendırıyor benı hemde baya bır huzunlendırıyor.

Bir kadeh sessizlik doldurdum
Daldım gittim semaya
Güz geçti bahar geçti derken
Bir gün daha görsek ne ala
Dünya derdi sarmış dört yanımı
Yaşamayı öğrenemedim hala
Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin
İsterse vursun geçsin
En bilindik yalanlarından
Bir yalan seçsin gelsin
Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Ne de selvi boya hiç gelemem
Her kadehte bir yıldız tuttum
Söndürdüm avuçlarımda
Koşarak kaçtım güya çocukluğumda
Büyümeyi öğrenemedim hala
Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Söverim gelmişime geçmişime

jackalmami

jackalmami

Üye
metal dinlersen hiç birşey olmaz :D

seninde dediğin gibi; metal dinlersek hiçbir şey olmaz o yüzden dinlememek lazım:D

ben genellikle arabesk rep ve bazı bana hitap eden slow müzikleri dinlerken hüzünleniyorum. Hayatımda en çok iz bırakan şarkı ise; dj akman- bir fidan gibi
not: dj akman ın bundan başka hiç bir şarkısını dinlemem hele o bazı şarkılarında yaşadığı olayları anlatış tarzı yok mu ıyyy nefret ederim. örnek: diskoteke gittim kızlar yanıma yanaştı yok eve attım sabah ondan önce uyanıp kaçtım vs. Vs. iğrenç ötesi...:D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yine şarkılarlayim :( sarhoş gibi hissediyorum kendimi bu sefer tarkan gitti gideli,ona sor,ıstanbul ağlıyor. Bittim bu gecede :(

- - - Eklendi - - -

seninde dediğin gibi; metal dinlersek hiçbir şey olmaz o yüzden dinlememek lazım:D

ben genellikle arabesk rep ve bazı bana hitap eden slow müzikleri dinlerken hüzünleniyorum. Hayatımda en çok iz bırakan şarkı ise; dj akman- bir fidan gibi
not: dj akman ın bundan başka hiç bir şarkısını dinlemem hele o bazı şarkılarında yaşadığı olayları anlatış tarzı yok mu ıyyy nefret ederim. örnek: diskoteke gittim kızlar yanıma yanaştı yok eve attım sabah ondan önce uyanıp kaçtım vs. Vs. iğrenç ötesi...:D

benide en çok nostalji şarkılar yaralıyor. Gülden karaböcek,neşe karaböcek,kamuran akkor gibiler o yüzden onları kolay kolay dinlemem.

- - - Eklendi - - -

Aslında beni bilseniz ben gündüzleri evimde 5+1 ses sistemimde son ses yabanci bass lı ve pop şarkılar dinlerim ama gece oldu mu başka..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Ferdi tayfur dan Sabahçı Kahvesini dinlersn ağlarsın bile.. :oke:

DipNot: Arabesk sevmem.

Diper Not: Sadece Ferdi dinlerim.

Dipest Not: Bunu biyerde görmüştüm...

Baska Not Varsa Ekleyebilirsin? :oha:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

pelın_

herdaim slowTürk açıktır benım pc de ondan bölebunlım kız olup cıktım desene:)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
gece gece james blunt ve enrique iglesias ın hüzünlendirici şarkılarını dinlerken başka bi his geliyo

tempestshine

tempestshine

Üye
Hande Yener'in Acı Veriyor ve İsmail Yk'ın bombabomba.com ya da şekerim şarkılarını dinlersem uyurum ya da hüzünlenirim :D.Ben küçükken o şarkılarla uyurdum :D Şimdi yerli dinlemiyorum.David Guetta,Jesse Mccartney,Rihanna ile coşuyoz :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kedileeerrr :eller:

doctorrr

doctorrr

Üye
ne hüznü ben kopuyorum :halay2:

- - - Eklendi - - -

the black keys iyi gider gece :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...