Gece şarkı dinlemek sizide hüzünlendiriyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Gece şarkı dinlemek sizide hüzünlendiriyor mu?
Gecenin bu saatinde slov müzikler beni mafediyor ama dinlemekden vazgeçemiyorumda.Duygusal oluyorum iyice eski çok sevdiğim bir kız aklıma geliyor(Şimdi ondan daha güzel ve daha iyi kalpli kız arkadaşım olduğu halde.)Ama bu gönlüm neden böyle yapıyor anlamadım :( :(
üstelik alanya gibi bir yerdeyken :(

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Sen yine slow dinliyormuşsun. Ferdi Tayfur dinlede gör hüzünlenmeyi :D arabesk fena duygusallaştırıyor (:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Eminem dinlersem sorun yok :D
Yerli dinlersem, sadece 1 tane yerli dinliyorum zaten o da Mustafa Ceceli Eksik, hüzünleniyorum. :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
:) ferdi dinlersem Ne olur bilemiyorum artık :)

ismail

ismail

Üye
ben duygulanıyom melanko raple ama altını çiziyom melanko ile yani arabesk değel

15097

15097

Üye
yok niye hüzünlendirsen beni gece yarısı metal müzik dinlemek :D coşturuyor beni :ehe

larten123

larten123

Üye
Rihanna dinle bak gör :oke:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Dertliyken asla dertli sizi anlatan sarkilar dinlemek lazım dahada beter ediyor :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
uykum geliyor benim :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
metal dinlersen hiç birşey olmaz :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
çok şükür hüzünlenmek için bi sebebim olmadığından kafamı şişiriyo :naughty:

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
yas 35 yolun yarısı dememe az kalmısken grup 84 sımdı hayatı gece dınledıkce huzunlendırıyor benı hemde baya bır huzunlendırıyor.

spy ghost

spy ghost

Üye
gece gece türkçe dinleyeceksen Sıla-Tam da bugün gibi şarkı aç derdin yokken dertlenirsin bugün gece birisi elimden kayıp giderken , Şebnem Ferah dinliyordum böyle de eşitsizlik söz konusu :d:

otostopçu

otostopçu

Üye
house - trance tarzında müzikler dinle acısını alır :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Nirvana falan hüzenlendirmiyor ama kerim tekin: kar beyaz :( birde kız arkadaşımla ayrıldık çok kötü oluyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
gece gece türkçe dinleyeceksen Sıla-Tam da bugün gibi şarkı aç derdin yokken dertlenirsin bugün gece birisi elimden kayıp giderken , Şebnem Ferah dinliyordum böyle de eşitsizlik söz konusu :d:
aynen öyle derdin yokken dert çıkıyor. Eski sevgilim aklıma geliyor. Aslında şimdi ondan daha güzel ve daha iyi kalpli sevgilim olduğu halde. Gece şarkı dinlemekten nefret ediyorum ama bir o kadarda dinlemek istiyorum.

spy ghost

spy ghost

Üye

aynen öyle derdin yokken dert çıkıyor. Eski sevgilim aklıma geliyor. Aslında şimdi ondan daha güzel ve daha iyi kalpli sevgilim olduğu halde. Gece şarkı dinlemekten nefret ediyorum ama bir o kadarda dinlemek istiyorum.
ya düşünsene birisiyle ilişikinin seviyesini düşürüyorsun eskiye dönüyorsun ama kulağında şebnem ferah , sansar ... :d: psikoloji denen birşey kalmadı

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Benim Huzunlenecek Biiiir Suru Nedenim Var ..

Her Gecem Haram .. Aklima Neler Neler Geliyorr ..

Hele Bu Parcaaa .! :( :cry::cry:

[video=youtube;egB6b6tOYGM]http://www.youtube.com/watch?v=egB6b6tOYGM[/video]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Alın Bu benden size hediye

FeC!

FeC!

Üye
Ferdi tayfur dan Sabahçı Kahvesini dinlersn ağlarsın bile.. :oke:

DipNot: Arabesk sevmem.

Diper Not: Sadece Ferdi dinlerim.

Dipest Not: Bunu biyerde görmüştüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...