<div class='quotetop'>(Cyber-Warrior @ Mar 18 2006, 12:01 PM) [post=300006]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(b.Y_F.r.e.n.z.Y @ Mar 18 2006, 11:53 AM) [post=300002]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Cyber-Warrior @ Mar 18 2006, 11:47 AM) [post=299998]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(b.Y_F.r.e.n.z.Y @ Mar 18 2006, 11:44 AM) [post=299994]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar yukarıda sitelerin hepsi free alınmış ve üstüne resim linki koyulmus.Ben size böyle binlerce hackliyeyim.Paralı dediği siteye gelince nedense o sitede de hiç post atılmamış.Allah bilir onu da elindeki fazla domain ile yapmıstır.Çıkıpta hackerım diyen lamerler çoğaldı, su günlerde....
O işler free ile olmaz.Olsaydı 5 günlük bilgisayar kullanan bebeler de hacker olurdu.
[/b][/quote]ßeyler ßakın LAfla ßu İşler Olmuyor 18 Mart Dİye ßuraya Yayınladık Maden Yapaßiliyorsun 1000 Tane Hacklede Lamer Olmadığın Çıksın Ortaya.. ? Selametle...
[/b][/quote]
Ne alakası var.HEm benim hackerlık gibi bir iddiam da yok.18 Mart böyle anılcaksa.... Yıkarak eline ne geçiyor??? Kendini mi tatmin ediyorsun ??? Bunları psikolojik sorunlu insanlar yapar.Eğer gerçekten anmak isteseydin;onlar için gider bir site falan kurardın, ama hacker olduğuna göre senden bunu da bekleyemeyiz tabiii ..
[/b][/quote]Arkadaşlar ßen ne için açtım Topic'i Siz uzatıp Gittiniz Ya ßakın Topici Okuyun ßurda Kimseye Kendimii Kanıtlamıyorum Maden İçinizde Sİte Hacklicek Warsa Hacklesin KArdeşim Yohk ßen Şunu Yapıyorum ßen ßunu Yapıyorum Demekle Olmaz O zaman EL ßirliği İle Hackliyelim..
Neden Yanlış Anlıyorsunuz Öyle ßunu Şunu Yaparım Diyenin ZOruna Gideyor Herhalde Sakın ßir Daha ßöyle Yorum Yapmayın.. Sabahtan ßeri Aynı Şeyleri Anlatıp Anlatıp Duruyorum.. Biri Dİyor Fake Biri Dİyo Yohk domain ßilmem Ne.. İmzamı Okuyun... Selametle..
[/b][/quote]
İşte monitorun karşısına geçen her kişi hacker sanar olmuş, kendini... Lamerler öyle çoğalmış ki gerçek hackerları tanıyana aşk olsun... Tabii burdan hackerları öven bir anlayış ortaya çıkmasın.Hackerlar internet kullanıcılarının içinde en ezik olanlarıdır.Hiç bir zaman bir webcoder gibi olamazlar.Her zaman yıkarlar,hiç bir zaman yapıcı olmazlar.
Düşünün bir kere şimdi birisi gelse maxicepi hacklese üzülmez misiniz???
Olayları biraz ben-merkezci düşünüyorsunuz.Bu olayın gasptan veya hırsızlıktan bir farkı yoktur.Bunu internette yapan çıkar normal hayatta gider birisinin çantasını da parasını da çalar. Başkasının hakkını gasp etmek, suçtur ve hangi mekanda olursa olsun farketmez....