Gece Operasyonu Masshacked ßy Hackercİhan (Şehitlerimize Armağan Olsun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
Gece Operasyonu Masshacked ßy Hackercİhan (Şehitlerimize Armağan Olsun)
S.a Öncelikle Gece Operasyonum TamamLanmıştır.. ßu Siteler Tarafımca Hacklenmiştir.. Hepsi Şehitlerimize Armağan Olsun... ßütün Şehitlerimiz Nur İçinde Yatsın..

Arkadaşlar 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü Nediyle Yayınlıyorum ßu Sitede....

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bir şeyi merak ediyorum bu hacklediğin siteler ücretsiz domainle kurulmus siteler değil mi..?

(Yanlıs anlama sadece merak ettiğim için sordum)

Saygılar

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Mar 18 2006, 08&#58;21 AM) [post=299906]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bir şeyi merak ediyorum bu hacklediğin siteler ücretsiz domainle kurulmus siteler değil mi..?

(Yanlıs anlama sadece merak ettiğim için sordum)

Saygılar
[/b][/quote]Walla İster ücretsiz Olsun İster Ücretli ßen İşleme ßakarım Fransız Sitesi Zaten ßunLar.. Selametle..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Soruma cevap alamadım ki daha..?

Tabiki senin hakkına karısamayız cihan

hidayet

hidayet

Üye
yürü be cihanım kim tutar seni

_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
Adam beleş siteleri almış bikaçtane anasayfasını dizayn etmiş sonrada ben hackledim die hawa atıo..puhahaha
İnanmayın

Sıkıosa ben bi site veriimde onu hackle bakalım hackleyebiliomusun cihan
Kabulmü?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yav artık orasını biz bilemeyiz,kendi gelince yeterli açıklamayı yapar

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(_aLTaN_ &#064; Mar 18 2006, 08&#58;53 AM) [post=299918]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Adam beleş siteleri almış bikaçtane anasayfasını dizayn etmiş sonrada ben hackledim die hawa atıo..puhahaha
İnanmayın

Sıkıosa ben bi site veriimde onu hackle bakalım hackleyebiliomusun cihan
Kabulmü?
[/b][/quote]Altan yiğenim Msn&#39;de Sana Yardım Etmedin Diyemi ßöyle Yazdın..
ßeyler Kim Ne yaZarsa Yazsın.. ßeni Irgalamaz Kimseyi İnandırmak Zorunda Değilim Maden Dediğiniz İşlem Kolaysa Gidin ßedava ßu Siteler Diyorsunuz ya Gidin Alın ßakalım Nasıl ALıyormusunuz ßende Göreyim Dikkat Ederseniz Siteyi Yönlendirdim.. Fazla Polimiğe Girmiyorum... Anlayan Anlar.. SelametLe..

İlk Topicde Yazdığım Gibi Şehitleri Anma Günü Nedeniyle ßu Sİteye Yayınladım..

Altan Her Site Hacklenecek Diye 1 Kural yohk Açık warsa Hackleriz Yiğenim Sen Rahat Ol Selametle...

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Mar 18 2006, 08&#58;39 AM) [post=299912]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Soruma cevap alamadım ki daha..?

Tabiki senin hakkına karısamayız cihan
[/b][/quote]Kardeş Ne sorusuna Cevap Alamadın.. ? Siteler Bedavamı Diyorsun Onu ßen ßilemem Arkadaşım Sitelerin Hepsi Forum Sİtesi Phbb2 cookie açığı Buldum Daldım İçeri...

Not:Artık Soru Sormayın Arkadaşlar sizlere Cevap Yetiştirecek Halim Yohk... SeLametle..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tamam artık cılkı çıktı valla,ben sana bi soru sordum sağolasın yanlış anladın en sonunda cevap verdin

sana sorulan her soruyu cevaplandırma zorunda değilsin..

--İKİLİ KONUSMALAR YASAK YETER ARTIK---

_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
Ne tesaduf ama sitelerin hepside free.fr way anasını..Bulmuş biyerden beleşe domain almayı almış 8 tane bizi işletio..Adıda hackercihanmış
Adam gibi bi site hacklesinde hacker diiim..Beleş siteleri hackleyen hackermı olurmuş

NEyse iKili konusmalar yasamış..OZur

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(_aLTaN_ &#064; Mar 18 2006, 09&#58;27 AM) [post=299927]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ne tesaduf ama sitelerin hepside free.fr way anasını..Bulmuş biyerden beleşe domain almayı almış 8 tane bizi işletio..Adıda hackercihanmış
Adam gibi bi site hacklesinde hacker diiim..Beleş siteleri hackleyen hackermı olurmuş

NEyse iKili konusmalar yasamış..OZur
[/b][/quote] Paralı Site Tıkla Yiğenimm Fazlada Yorum Yohk Artık.

gknky

gknky

Üye
cihan abi helal olsn sana

researcher

Üye
Eline saglık....

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
usta kolay gelsin
bol çöketmeler

enigma

enigma

Üye
arka plan siyah değildi dalgalanan bi kırmızı olsaydı iyi olurdu. bende bilsem becerebilsem büyük yapmayı düşünüyorum ama bilgim yok o alanda.

b.Y_F.r.e.n.z.Y

Üye
Arkadaşlar yukarıda sitelerin hepsi free alınmış ve üstüne resim linki koyulmus.Ben size böyle binlerce hackliyeyim.Paralı dediği siteye gelince nedense o sitede de hiç post atılmamış.Allah bilir onu da elindeki fazla domain ile yapmıstır.Çıkıpta hackerım diyen lamerler çoğaldı, su günlerde....

O işler free ile olmaz.Olsaydı 5 günlük bilgisayar kullanan bebeler de hacker olurdu.

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(b.Y_F.r.e.n.z.Y &#064; Mar 18 2006, 11&#58;44 AM) [post=299994]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar yukarıda sitelerin hepsi free alınmış ve üstüne resim linki koyulmus.Ben size böyle binlerce hackliyeyim.Paralı dediği siteye gelince nedense o sitede de hiç post atılmamış.Allah bilir onu da elindeki fazla domain ile yapmıstır.Çıkıpta hackerım diyen lamerler çoğaldı, su günlerde....

O işler free ile olmaz.Olsaydı 5 günlük bilgisayar kullanan bebeler de hacker olurdu.
[/b][/quote]ßeyler ßakın LAfla ßu İşler Olmuyor 18 Mart Dİye ßuraya Yayınladık Maden Yapaßiliyorsun 1000 Tane Hacklede Lamer Olmadığın Çıksın Ortaya.. ? Selametle...

b.Y_F.r.e.n.z.Y

Üye
<div class='quotetop'>(Cyber&#045;Warrior &#064; Mar 18 2006, 11&#58;47 AM) [post=299998]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(b.Y_F.r.e.n.z.Y &#064; Mar 18 2006, 11&#58;44 AM) [post=299994]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]ßeyler ßakın LAfla ßu İşler Olmuyor 18 Mart Dİye ßuraya Yayınladık Maden Yapaßiliyorsun 1000 Tane Hacklede Lamer Olmadığın Çıksın Ortaya.. ? Selametle...
[/b][/quote]

Ne alakası var.HEm benim hackerlık gibi bir iddiam da yok.18 Mart böyle anılcaksa.... Yıkarak eline ne geçiyor??? Kendini mi tatmin ediyorsun ??? Bunları psikolojik sorunlu insanlar yapar.Eğer gerçekten anmak isteseydin;onlar için gider bir site falan kurardın, ama hacker olduğuna göre senden bunu da bekleyemeyiz tabiii ..

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
by frenzy daha dikkatli konuşsak iyi olcak
kendine güveniyorsan başkalarını böyle
küçük gösterme
kimse seni tutmuyor sende yap
bilsem varya neler yaparımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt