Maaatraax :ehe alo alo :D kesin dinleyin :pro:
-Emre Üye Konu Sahibi Gece Gece iyi gidiyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Maaatraax alo alo kesin dinleyin
-Emre Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: Sevmiyorum zekiye kılım Genişletmek için tıkla ... Ama iyi gidiyor gece hele sinirli olunca
doctorrr' Alıntı: Sevmiyorum zekiye kılım Genişletmek için tıkla ... Ama iyi gidiyor gece hele sinirli olunca
-Emre Üye Konu Sahibi Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Yanlış anlama meraktan soruyorum? ; Niye telefonu ingilizce kullaniyorsun? Genişletmek için tıkla ... Kullandığım bildirim bari orjinal değil, port. Bu yüzden türkçe desteği yok. Ancak onun için de çalışmam olacak
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Yanlış anlama meraktan soruyorum? ; Niye telefonu ingilizce kullaniyorsun? Genişletmek için tıkla ... Kullandığım bildirim bari orjinal değil, port. Bu yüzden türkçe desteği yok. Ancak onun için de çalışmam olacak
Sago.Kaf-Kef Üye -Emre' Alıntı: Kullandığım bildirim bari orjinal değil, port. Bu yüzden türkçe desteği yok. Ancak onun için de çalışmam olacak Genişletmek için tıkla ... Nedenini pek anlamasamda cevap için pardon yav sen kızıyodun buna unutmuşum
-Emre' Alıntı: Kullandığım bildirim bari orjinal değil, port. Bu yüzden türkçe desteği yok. Ancak onun için de çalışmam olacak Genişletmek için tıkla ... Nedenini pek anlamasamda cevap için pardon yav sen kızıyodun buna unutmuşum
Furkan Emekli Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Nedenini pek anlamasamda cevap için pardon yav sen kızıyodun buna unutmuşum Genişletmek için tıkla ... O yukarıda olan bildirim barını kendisi manuel olarak sonradan port etmiş. Ettiği port'un da türkçesi yokmuş. Mecburen onu kullanıyor.
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Nedenini pek anlamasamda cevap için pardon yav sen kızıyodun buna unutmuşum Genişletmek için tıkla ... O yukarıda olan bildirim barını kendisi manuel olarak sonradan port etmiş. Ettiği port'un da türkçesi yokmuş. Mecburen onu kullanıyor.
Sago.Kaf-Kef Üye Furkan Emekli' Alıntı: O yukarıda olan bildirim barını kendisi manuel olarak sonradan port etmiş. Ettiği port'un da türkçesi yokmuş. Mecburen onu kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... port ne? tamam abi vurmayınnnn
Furkan Emekli' Alıntı: O yukarıda olan bildirim barını kendisi manuel olarak sonradan port etmiş. Ettiği port'un da türkçesi yokmuş. Mecburen onu kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... port ne? tamam abi vurmayınnnn
-Emre Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: O yukarıda olan bildirim barını kendisi manuel olarak sonradan port etmiş. Ettiği port'un da türkçesi yokmuş. Mecburen onu kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... Pme bak amacı o değildi zaten anlatmaya gerek bile yok. - - - Eklendi - - - Sago.Kaf-Kef' Alıntı: port ne? tamam abi vurmayınnnn Genişletmek için tıkla ... Port, bir sistemin programın, ya da bir dosyanın başka sistemde kullanılabilmesi için optimize etmektir.
Furkan Emekli' Alıntı: O yukarıda olan bildirim barını kendisi manuel olarak sonradan port etmiş. Ettiği port'un da türkçesi yokmuş. Mecburen onu kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... Pme bak amacı o değildi zaten anlatmaya gerek bile yok. - - - Eklendi - - - Sago.Kaf-Kef' Alıntı: port ne? tamam abi vurmayınnnn Genişletmek için tıkla ... Port, bir sistemin programın, ya da bir dosyanın başka sistemde kullanılabilmesi için optimize etmektir.
Sago.Kaf-Kef Üye -Emre' Alıntı: Pme bak amacı o değildi zaten anlatmaya gerek bile yok. Genişletmek için tıkla ... Bunu anlamadım?
-Emre' Alıntı: Pme bak amacı o değildi zaten anlatmaya gerek bile yok. Genişletmek için tıkla ... Bunu anlamadım?
-Emre Üye Konu Sahibi Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Bunu anlamadım? Genişletmek için tıkla ... İsteyen istediğini anladı - - - Eklendi - - - Bu arada zeki napiyor ya yayın arasında cit cit sesler geliyor??
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Bunu anlamadım? Genişletmek için tıkla ... İsteyen istediğini anladı - - - Eklendi - - - Bu arada zeki napiyor ya yayın arasında cit cit sesler geliyor??
-Emre Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: frekansı kaç müdür Genişletmek için tıkla ... 89.2 ama ben tuneinden dinliyorum çok sık olmamakla birlikte arada bir garip sesler geliyor
Türe' Alıntı: frekansı kaç müdür Genişletmek için tıkla ... 89.2 ama ben tuneinden dinliyorum çok sık olmamakla birlikte arada bir garip sesler geliyor