Gece gece biraz kafa yoralım. Sorumuz mantık sorusu.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
pazar tabiki

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Şimdi baktım da sen soru sormuyorsun ki?
Doğru :oke:
Matematik ortalaması 95 olan bir kişi matematiği iyi biliyor diye bir kanun yok.
Tabii ki böyle bir kanun yok. Ama mantık konusuna gelirsek... Soruyu bu forumda bilen tek kişi benim (AÇIKLAMASI İLE)!!!

AÇIKLAMA:

"Dün yarın olsaydı bu gün Cuma olurdu" Cevaplardan biri Pazar

Şimdi şuna bakın:

Dün=Yarın ise
Yarın=Dün dür

Yani "Dün yarın olsaydı bu gün Cuma olurdu" yerine "Yarın dün olsaydı bu gün Cuma olurdu" diyebiliriz

Onun için diğer cevap Çarşamba
Matematik ortalaması 85 ten düşük olanlar anlayamaz :bann::bann::bann:

Bunu anlamadıysanız benimle tartışamazsınız. Anladıysanız benim haklı olduğumu gördünüz!!!

fk555897, sen benim düşmanım mısın?! Cevap belkliyorum...

Son düzenleme:
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kardeşim dün (salı) yarın olsaydı bugün pazartesi olurdu eşitliği kontrol et bi tartışmasız pazar ıştebugün çarşamba dün salı yarın perşembe.sen diyorsun ki salı =perşembe olurmu öyle

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Bu bilmecenin matematikle alakası mantık sorusu işte, cevabı da pazar(ilk bilen benim:ehe)
Ayrıca soru sorulmadığını herkes anladı değil mi?
Neyin cevabını aradığımız meçhul bu durumda:hmmm

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
kardeşim dün (salı) yarın olsaydı bugün pazartesi olurdu eşitliği kontrol et bi tartışmasız pazar ıştebugün çarşamba dün salı yarın perşembe.sen diyorsun ki salı =perşembe olurmu öyle
Anlayamazsınız...
Bu bilmecenin matematikle alakası mantık sorusu işte, cevabı da pazar(ilk bilen benim:ehe)
Ayrıca soru sorulmadığını herkes anladı değil mi?
Neyin cevabını aradığımız meçhul bu durumda:hmmm
EVET :oke::oke::oke:

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kardeşim eşitliği yanlış yazmışsın ben şöyle yaptım
Bugün=x ,dün =x-1 , yarın =x+1 . Dün yerine yarın yaz x-1 -> x+1 . Eksi biri sağa at x->x+2 . Bugün gördüğün yere cuma yaz iki gün sonrası pazar oluyor.anlayan anladı...

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Bugün=x ,dün =x-1 , yarın =x+1 . Dün yerine yarın yaz x-1 -> x+1 . Eksi biri sağa at x->x+2 . Bugün gördüğün yere cuma yaz iki gün sonrası pazar oluyor.anlayan anladı...
+1-i sola at...
X-2=x ...
+1-i sola at...
X-2=x ...

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
sola atmamız için yarının dün olması lazımdı .

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
eşitlik yok ama orda kardeşim düne x yarına y deseydim daha iyi anlardın bu lise matematik uygulaması

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
özele açığım

fk555897

fk555897

Üye
Doğru :oke:
Tabii ki böyle bir kanun yok. Ama mantık konusuna gelirsek... Soruyu bu forumda bilen tek kişi benim (AÇIKLAMASI İLE)!!!

AÇIKLAMA:

"Dün yarın olsaydı bu gün Cuma olurdu" Cevaplardan biri Pazar

Şimdi şuna bakın:

Dün=Yarın ise
Yarın=Dün dür

Yani "Dün yarın olsaydı bu gün Cuma olurdu" yerine "Yarın dün olsaydı bu gün Cuma olurdu" diyebiliriz

Onun için diğer cevap Çarşamba
Matematik ortalaması 85 ten düşük olanlar anlayamaz :bann::bann::bann:

Bunu anlamadıysanız benimle tartışamazsınız. Anladıysanız benim haklı olduğumu gördünüz!!!

fk555897, sen benim düşmanım mısın?! Cevap belkliyorum...
Ben senin neden düşmanın olayım? Seni tanımıyorum. Ayrıca benim mesajım sana değil mesajındaki kendini beğenmişliğineydi. Mesajında yazdığın yanlışı düzelttim sadece.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Ben senin neden düşmanın olayım? Seni tanımıyorum. Ayrıca benim mesajım sana değil mesajındaki kendini beğenmişliğineydi. Mesajında yazdığın yanlışı düzelttim sadece.
Tamam. Bunun için herkesten özür dilerim... Ben de insanım, yanlış yapa bilirim. Dün 4-5 saat bilgisayar başında kaldığım için normal düşünemiyordum, benim hatam... :ah

Bu arada yine kafam allak-bullak olduğu için adını yanlış görmüşüm...-qarapapaq-
Üzgünüm... Benim hatam... Tartıştığım özür dilerim... Affede bilirmisin??? :close_tema:

• Beğen
Tepkiler: fk555897 ve mehsevim
Invoke

Invoke

Üye
Yeter, anlamak istemiyorsun! Sanki Safe Modda çalışıyorsun!
:ah:ah:ah:ah:ah:ahBu Androide Stock Rom atmaya benzemez! Mantık ister!

Yorumlara gel ya. :ah Daha yeni görüyorum.

İşte Ben de onu diyorum... Dün yarın olursa yarın da dün olur hesabı

:eek:

Tamam. Bunun için herkesten özür dilerim... Ben de insanım, yanlış yapa bilirim. Dün 4-5 saat bilgisayar başında kaldığım için normal düşünemiyordum, benim hatam... :ah

Bu arada yine kafam allak-bullak olduğu için adını yanlış görmüşüm...-qarapapaq-
Üzgünüm... Benim hatam... Tartıştığım özür dilerim... Affede bilirmisin??? :close_tema:

Önemli değil.

tcfb

tcfb

Üye
pazar gencler cok kasmayin

enew

enew

Üye
:hmmm PAZAR :hmmm

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Kesin Pazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt