GDR2 ile yeni kodekler de geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GDR2 ile yeni kodekler de geliyor

Windows Phone'un zaman icinde hissedilen bazı eksiklerinden birisi de kodek desteginin eksikligiydi. Bu nedenle bazı dosya formatları desteklenmiyor ve calınamıyordu. GDR2 ile bu eksikliklerin de bir kısmı daha kapatılıyor. En önemlisi de .wav formatı desteginin geliyor olması. Yukarıdaki tabloda getirilen yeni kodek destekleri belirtilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: MSnin aklı başına geliyor yeni yeni :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
sistem çok iyi olacak inşallah ama biz ilk kullanıcıların biraz canını sıkarak olacak inşallah, elimizde büyüyen bir bebek gibi |-)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
byibo

byibo

Üye
windows phone'nun yayılması andorid gibi oluyor arkdaslar firmalar vb uygulama gelistirilenler yeni yeni wp ye yonelmis durumda sanırım 2014 yılına kadar iyice buyur ve gelisir diye tahmin ediyorum

man20

man20

Üye
çok güzel haber :tşk:

09Samet60

Üye
:tşk:

ÖEY

ÖEY

Üye
sistem çok iyi olacak inşallah ama biz ilk kullanıcıların biraz canını sıkarak olacak inşallah, elimizde büyüyen bir bebek gibi |-)
İlk denekler olarak bayağı bir eziyet çekiyoruz ve çekeceğiz bir süre daha anlaşılan. Sistem seneye oturunca yeni cihaz alıp giriş yapacak olanlar hazıra konacak resmen:hih: Ben bu duruma karşıyım onlarada işkence yapılsın, onların nesi eskik yahu:hih::nono: Haber için teşekkürler :D:D

• Beğen
Tepkiler: PosiXGuARD, sahte_suhte ve BrahimOkumus
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İlk denekler olarak bayağı bir eziyet çekiyoruz ve çekeceğiz bir süre daha anlaşılan. Sistem seneye oturunca yeni cihaz alıp giriş yapacak olanlar hazıra konacak resmen:hih: Ben bu duruma karşıyım onlarada işkence yapılsın, onların nesi eskik yahu:hih::nono: Haber için teşekkürler :D:D

:kop:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
mesutcinik

mesutcinik

Üye
yeni cihazlar için ilk önce gdr1 kullanımda olsun bir ay sonra en güncel hale dönsün cihaz hakkımız yenmesin :)

conquer_or

Üye
Valla benim tek isteğim Bluetooth üzerinden ekolayzır desteğinin gelmesi. Kablolu kulaklığa mahkum olmaktan çok sıkıldım ya

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Daa en önemli eksiklikleride getirse ama yinede iyi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk: abi eline sağlık , bir de altyazılı olarak film izlesek daha hoş olabilir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye