Gdesk Vista-Masaüstü Programı(düzenlenmiş versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

d_deniz

d_deniz

Üye
Bende herşey iyi de tek sorun ekran görüntüsü tam gözükmüyor mesela başlat çubuğu belli değil on u nasıö ayarlıyoruz. Emeğine sağlık ama gerçekten süper çalışma.

mclany

Üye
süper bir program ellerine sağlık daha çalışmalar bekliyoruz kardeş

inferno_61

inferno_61

Üye
6630 da calışmıyor tekrar düzenlersen sevinirim şimdi den teşekkür ederim

aşka inat

aşka inat

Üye
uğor 35 gdesk programı 3250 telefonda çalışmıyo.

--------------- Ekleme ---------------

uğur 35 gdesk programı 3250 telefonda çaaalışmıyo:(

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
n70 te olmuyor bozuk dosya diyip yuklemiyor boşuna indirmeyin
n70'te çalışmaz arkadaşım

linde vürüs var indirmeyin dikkat

virüsün ne işi olur allah aşkına yapmayın ya? milleti kışkırtkayalım.

kardeş ben şimdi kurdum n 73 te çok güzel çalışıyor eline saglık ama tek sorun kırmızı tuşa basınca proram kapanıyo ve cağrı mesaj geldigi zaman göstermiyor acil cevap lütfen

:sn:uğur kardeş eline saglık hatalarımdan biri tamam ana sayfa olarak kaydedince kalıyor birde geriye mesajlar cagrılar kalıyor onları nasıl yapacagız:yuru:yuru:yuru

arkadaşım o konuda yapacak birşey yok. programın yazarı onu akıl edememiş ön planda gelen çağrı ve smsleri göstermesi gerekir ancak göstermiyor.umarım yeni versiyonlarında bu hata giderilir

Niçin problemleri göz önüne almıyorsunuz ki burada beceremeyen ve yardım isteyen o kadar kişi var ki bunlardan biride benim.Aynen dediklerinizi yaptım 7 programı sırası ile yükledim.Birde içinden upfone media center adında bir program daha var onuda kurdum.G-desk klasörünüde hafıza kartına attım Bu arada sol seçim kımında bir ikon yok fakat yinede basınca kapa yada iptal yazısı çıkıyor.
Vista ggd yi seçtim düzenle kısmından fakat seçince olmadı ekrana gelmedi acaba dedim yanlış mı yükledim 3 kez kaldırıp tekrar kurdum gene olmadı peki şu probleme açıklayıcı cevap yazabilecek kimse yokmu.Herşey usulüne uygun yapıldı ama sonuç sıfır

arkadaşım upfone media center bir temadır.onu isteğe başlı olarak yükleyebilirsiniz... sol seçim tuşu programın çıkış tuşu ona basarsan senden çıkış içn onay ister. programı kurallarına göre kullan...joystiki hareket ettirerek kullan direkt duşlarla değil.bütün dosyaları yüklediğine emin ol ve tekrar dene.gdesk klasörünü hafıza kartına atacaksın yoksa programda birşey çıkmaz

telefonum nokia 6630 çıkarttığım dosyaları kurmak istiyorum her defasında bozuk dosya diyor dellendim kurtar beni :@ herşeye rağmen emeğine sağlık bekliyprum cevabını

arkadaşım nasıl n70'te çalışmıyorsa senin telefonda da çalışmaz burası s60v3 bölümü 6630 çalışması mantıklı mı allah aşkına?

arkadaşlar birincisayfada anlatılanları aynen uygularsanız çok güzel çalışıyor ardından da düzenleden girip ekranda var olan sizde varolmayan programların yerine kendinizde olan programları yerleştirip kayd ediyorsunuz bu kadar basit

UĞUR arkadaşımızın ellerine sağlık harika bir çalışma
bu arada telefonum E65

keşke herkes senin gibi yapabilise bu basit işlemi tebrikler

ugur35 kardeş ben bundan hiçbirşey anlamadım

nasıl anlamadın ?1. sayfada harfiyen yazdım nasıl uygulayacağını..hala hiçbirşey anlamadım diyorsun...

Bende herşey iyi de tek sorun ekran görüntüsü tam gözükmüyor mesela başlat çubuğu belli değil on u nasıö ayarlıyoruz. Emeğine sağlık ama gerçekten süper çalışma.

programa girdikten sonra sağ tuşa bas ordan ayarlar kısmına gir ve tam ekranı seç daha sonra başlat çubuğu ekranda görünecek

uğor 35 gdesk programı 3250 telefonda çalışmıyo.

uğur 35 gdesk programı 3250 telefonda çaaalışmıyo:(

bazı cihazlarda çalışmıyor s60v3 olsa bile.tekrar yüklemeni tavsite ederim...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Cok güzel görünüyor deneyelim bakalım

arven_005

arven_005

Üye
hocam upfone dosyasında güncelleştirme hatası alıyorum onu nası halledebiliriz ??

cezapo

Üye
4-5 yıl önce n-series telefon mu vardı??? bende denedim n73 te olmuo işte..

ceycey1970

Üye
e71 de çalışırmı

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
hocam upfone dosyasında güncelleştirme hatası alıyorum onu nası halledebiliriz ??

upfone tema arkadaşım hata alıyorsan yüklemene gerek yok

4-5 yıl önce n-series telefon mu vardı??? bende denedim n73 te olmuo işte..
4-5 yıl önce s60 v2 vardı ve bu programda yoktu... bu konuyu bütün yabancı forumlarda bulabilirsin ingilizce olarak bile paylaştım ve herkes kullanıyor ama sen olmuyor diyorsun...boşver sen kullanma o zaman otur bekle belki bir gün olur

e71 de çalışırmı

çalışır arkadaşım

37amfibi37

Üye
n73 de oldu da ekrana tam sığmadı nasıl halledebilirim ? yoksa böyle mi kullanıcam

tkenestk

tkenestk

Üye
n70 v2 de dosya bozuk diyo

yahusuklu

yahusuklu

Üye
:@dosya bozuk dıyo yav

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
6600 da yüklenmiyor dosya bozuk diyor.ne yapmam lazım:(

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
seciyorum dedgn gibi yaptim olmadi sorun ne anlamadim :(

asılkan58

asılkan58

Üye
eline sağlık

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
ugur kardeş bunların kurulumunu verebilirmisin sen kurduysan

xxlaa

xxlaa

Üye
çok teşekkür ederim güzel programmış emeklerine sağlık.

Üst Alt