n70'te çalışmaz arkadaşımn70 te olmuyor bozuk dosya diyip yuklemiyor boşuna indirmeyin
linde vürüs var indirmeyin dikkat
kardeş ben şimdi kurdum n 73 te çok güzel çalışıyor eline saglık ama tek sorun kırmızı tuşa basınca proram kapanıyo ve cağrı mesaj geldigi zaman göstermiyor acil cevap lütfen
--------------- Ekleme ---------------
n:uğur kardeş eline saglık hatalarımdan biri tamam ana sayfa olarak kaydedince kalıyor birde geriye mesajlar cagrılar kalıyor onları nasıl yapacagız
![]()
Niçin problemleri göz önüne almıyorsunuz ki burada beceremeyen ve yardım isteyen o kadar kişi var ki bunlardan biride benim.Aynen dediklerinizi yaptım 7 programı sırası ile yükledim.Birde içinden upfone media center adında bir program daha var onuda kurdum.G-desk klasörünüde hafıza kartına attım Bu arada sol seçim kımında bir ikon yok fakat yinede basınca kapa yada iptal yazısı çıkıyor.
Vista ggd yi seçtim düzenle kısmından fakat seçince olmadı ekrana gelmedi acaba dedim yanlış mı yükledim 3 kez kaldırıp tekrar kurdum gene olmadı peki şu probleme açıklayıcı cevap yazabilecek kimse yokmu.Herşey usulüne uygun yapıldı ama sonuç sıfır
telefonum nokia 6630 çıkarttığım dosyaları kurmak istiyorum her defasında bozuk dosya diyor dellendim kurtar beniherşeye rağmen emeğine sağlık bekliyprum cevabını
arkadaşlar birincisayfada anlatılanları aynen uygularsanız çok güzel çalışıyor ardından da düzenleden girip ekranda var olan sizde varolmayan programların yerine kendinizde olan programları yerleştirip kayd ediyorsunuz bu kadar basit
UĞUR arkadaşımızın ellerine sağlık harika bir çalışma
bu arada telefonum E65
ugur35 kardeş ben bundan hiçbirşey anlamadım
Bende herşey iyi de tek sorun ekran görüntüsü tam gözükmüyor mesela başlat çubuğu belli değil on u nasıö ayarlıyoruz. Emeğine sağlık ama gerçekten süper çalışma.
uğor 35 gdesk programı 3250 telefonda çalışmıyo.
--------------- Ekleme ---------------
uğur 35 gdesk programı 3250 telefonda çaaalışmıyo![]()
hocam upfone dosyasında güncelleştirme hatası alıyorum onu nası halledebiliriz ??
4-5 yıl önce s60 v2 vardı ve bu programda yoktu... bu konuyu bütün yabancı forumlarda bulabilirsin ingilizce olarak bile paylaştım ve herkes kullanıyor ama sen olmuyor diyorsun...boşver sen kullanma o zaman otur bekle belki bir gün olur4-5 yıl önce n-series telefon mu vardı??? bende denedim n73 te olmuo işte..
e71 de çalışırmı
n73 de oldu da ekrana tam sığmadı nasıl halledebilirim ? yoksa böyle mi kullanıcam
n70 v2 de dosya bozuk diyo

6600 s60v3 mü...olmaz tabiki6600 da yüklenmiyor dosya bozuk diyor.ne yapmam lazım![]()
Dosya bozuk diyorsa cihazına uygun değildir.ben yükledim ve çalıştırdım..problem yokdosya bozuk dıyo yav