ByJoker33
Üye
Ulan @musleysaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben atmışım hemen ardından yayınlanmış
Ulan @musleysaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cok tesekkur ederim bu sefer kuruldu. Simdi programi cozmeye calisayim bakalimSen varya bunu indirecen, kuracan keyfine bakacan
Buda daha 6.30
6.40 çıkınca seni etiketler haber veririm
Buda fu ll Türkçe sürüm zaten
Bide 2 tane Whatsapp görünmesini istemiyorsan orjinal Whatsapp'ı devre dışı bırak
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@coskun3444
yukledım elınıze emegınıze saglık cevırı fılan cok mukemmel tesekkurler. ancak bır sorunum var karsıdakının cevrım ıcı oldugunda görunmuyor ve yazıyor dıye bırseyde cıkmıyor. ayarı fılan mı var acaba ben ılk defa kurdum gb whatsabı yardımcı olur musunuz sımdıden tesekkurler
o etkın oldugu halde hem cevrım ıcı oldugu hemde cevrım ıcı oldugunda bıldırım gelmıyor maalesefSağ üst köşeden 3 noktaya bas sonra GBAyarlar 2.Ana/Sohbetler Ekranı 2.5 Kişi çevrimiçi bildirim 2.5.1 seçeneğini etkileştir.
dedıgınız gıbı yaptım hocam sorun halloldu yanı karsıdakınn cevrım ıcı oldugunu goruyorum ancak soyle bır sorun var eger 3 tık sonra gılılık ve son gorulmeyı gızlersenız karsıdakınınde cevrım ıcı oldugunu gormuyorsunuz. bır cok whatsap surumunu denedım aynı sorun var. cozumu varsa yardımcı olur musunuz ben mı yanlıs yapıyorum bır yerde bılmıyorum ama boyleO zaman 3nokta gizlilik ayarlarından son görülmeyi göster yazısı varsa ona tıkla düzelecektir
pekı teseekur ederım deneyecegım
dedıgınız gıbı yaptım hocam sorun halloldu yanı karsıdakınn cevrım ıcı oldugunu goruyorum ancak soyle bır sorun var eger 3 tık sonra gılılık ve son gorulmeyı gızlersenız karsıdakınınde cevrım ıcı oldugunu gormuyorsunuz. bır cok whatsap surumunu denedım aynı sorun var. cozumu varsa yardımcı olur musunuz ben mı yanlıs yapıyorum bır yerde bılmıyorum ama boyle
anladım cok tesekkur ederım. benım dedıgım sekılde olsa daha ıyıymıs ama yapacak bısı yok. tesekkurler emegı gecen herkeseBu sorun değil onu aktif edince çevrimdışı olduğun için başkasınınkini de göremezsin..
Link atarmısın @Jokerr33
bundada güncelleme hatası alıyormuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O güncelleme hatası alan link daha önce güncellenmiş zaten ikiside güncel şuan hata almıyorbundada güncelleme hatası alıyormu
bundada gbinstagramı dene deyip duruyorO güncelleme hatası alan link daha önce güncellenmiş zaten ikiside güncel şuan hata almıyor
bundada gbinstagramı dene deyip duruyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bundan sonra yayınlarlar büyük ihtimalBende dün yükledim o iyileştirme dediğini sürekli hata çıkıyor. İlk sürüme geçtim.
Bunu yüklücem de @Jokerr33 sonraki güncellemede bunu aynı şekilde yapacaklar mı sonra gbwhatsapp (2.) geçmeyelim?
Yowhatsapp'ın bundan farklı avantaj özellikleri var mı ?ben yine yowhatsap la devam yola