Gb Xperia U Root ?!

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Gb Xperia U Root ?!
Xperia u cihazımı herşeyi denedim ama root yapamadım Bin4ry yapamadı Flashtool desem yapamadı.Cihazdan kurulumda olmuyor ama ben 2.3.7 de GB de root yapanı internette gördüm adam 2.3 de root izni isteyen uygulama çalıştırdı izin istedi Superuser onayladı ve çlıştı peki bu adam nasıl kurdu? bilen biri lütfen yardım

Invoke

Invoke

Üye
@doqukans2
.564se derleme numaran bu konuda yazanları uygulayacaksın. kerneli (.elf) indir fastboottan flashla. Rootlu olacak cihazın. -Tabi bootloaderın açık olmalı.Farklı derleme numaraları içinde rootlu kernel bulabilirsin.Bak mesela farklı bir custom kernel, rootlu olacak cihazın direk.

Ama üstteki stock kernele biraz ayar yapılmış versiyonu. Bence dene alttaki daha iyi bile olabilir =P Hatta üsttekini boşver, yine dursun olmadı denersin de önce alttakini dene, Doğukan. Tabi bunlar için bootloaderın unlocked olması gerektiğini biliyorsun.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
@doqukans2
.564se derleme numaran bu konuda yazanları uygulayacaksın. kerneli (.elf) indir fastboottan flashla. Rootlu olacak cihazın. -Tabi bootloaderın açık olmalı.Farklı derleme numaraları içinde rootlu kernel bulabilirsin.Bak mesela farklı bir custom kernel, rootlu olacak cihazın direk.

Ama üstteki stock kernele biraz ayar yapılmış versiyonu. Bence dene alttaki daha iyi bile olabilir =P Hatta üsttekini boşver, yine dursun olmadı denersin de önce alttakini dene, Doğukan. Tabi bunlar için bootloaderın unlocked olması gerektiğini biliyorsun.
derleme .184 :( alttakini deniyeceğim saolasın