Kurulu Garmin navigasyonun varsa sadece 2011-07 den eski haritayı sileceksin yerine yeni haritayı kopyalayacaksın.Programı değiştirmiyeceğin için sorun olmaz.Önceden kurulmuş garmin navigasyonun varsa eskisi gibi kullanabilirsin.
Ben de GMobileXT v5.00.50'nin Garmin klasörüne kopyalasam çalışır mı ACABA?
Samsung i8910 Omnia HD tlfumda TAM 1 ay uğraştıktan, defalarca kurup kaldırdıktan sonra ANCAK çözümünü bulup çalıştırabildiğim için tereddütte kaldım.
Ben de GMobileXT v5.00.50'nin Garmin klasörüne kopyalasam çalışır mı ACABA?
Samsung i8910 Omnia HD tlfumda TAM 1 ay uğraştıktan, defalarca kurup kaldırdıktan sonra ANCAK çözümünü bulup çalıştırabildiğim için tereddütte kaldım.
gecenin bir vakti kurulum yaptıgını biliyorum.
ancak şimdiye kadar çıkan yeni map dosyasını, eskisini silerek yerine kopyaladım ve hiçbir sorun çıkmadı.
nasılsa artık hangi yolla kurulum yapacagını biliyorsun. eger navigasyonu aktif olarak kullanıyorsan tavsiyem yeni haritayı eskisinin yerine kopyala.
diger dosyaların hiçbirine dokunmayacaksın..
Telefonuma yeni sürüm yüklendi ve şuan garmini indirdim yükleme konusunda bilgim yok ve cd roomu olmayan bir nettboka yükledim şimdi programı tele yükleyip çalıştrmask istesem ne yapmam gerekir yardım edebilecek kimse var mı acaba tel modelim SAMSUNG İ8910 HD