bende 5 . versionu var bunu güncelleme yaparak üstüne kurabilirmiyiz biraz kasarak çalışıyordu ve haritada gezerken donma oluyordu bunda bu sorun devam ediyormu teşekkürler
vahset44 hocam çok saolsın yaw konu başlığındaki gibi yaptım iyice elime yüzüme bulaştırdıştım hard format felan atmak zorunda kaldım ama vahset44 dediği gibi yapınca önce no map dedi aha gene olmadı dedim sonra buldu yerimi çok saolsınız
hackli 5800'a garmin xt 6.0.10 yükledikten sonra, telefonum kilitlendi. ancak hafıza kartını çıkarınca çalışmaya başladı. mecburen hafıza kartının formatladım. başka yerlerde benimle aynı problemi yaşayan kişilerin olduğunu gördüm. dikkatinize.....
Bu durum yalnız bu programla sınırlı değil ne yazıkki. Bazen binlerce kez kurulmuş bir programı telefonunuza kurduğunuzda bu süpriz ile karşılaşabiliyorsunuz. Geçmiş olsun.
telefonda kilitlenme varsa bu programla alakası yok jaf denen programla yazılımı baştan kurun düzelir bende de daha önce buna benzer arasıra reset atıyordu jaf ile baştan yazılım yükledim sorun kalmadı şimdi maşallahı var birde flash player desteklese deymeyin keyfime