Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Lorinser

Lorinser

Üye
Sorduğum soruya hala cevap yok

firlamacocuk86

Üye
n8 kurulumunda dıl secımı yapamıyorum

mgenc28

Üye
öncelikle ellerine saglık Allah razı olsun...
benim sorum şu: (daha önce yazıldıysa kusura bakma 341 sayfanın hepsini okuma imkanım yok. aradığım cevabı bulmanın pratik bir yolu varsa da bilmiyorum)
daha önce garmin kurulmuş fakat sonradan format atılmış e66 var. daha önceden sorunsuz calışan garmin formattan sonraki kurulumda programı sorunsuz kuruyor, fakat uyduyu bulamıyor "daha iyi bir gps..." diyor fakat yarım saat beklememe ragmen bulamıyor
şimdiden teşekkürler

scabboy

Üye
anlatışdığı gibi kurdum haritayı görmüyor. bunun sebebi ne olabilir?

irfanhaki

Üye
Slm, 5230 da sorunsuz çalışmakta.Saygılar.

ewoewo

Üye
teşekkürler, e71 de sorunsuz çalışmakta

aa-tolga

aa-tolga

Üye
tesekkurler.

kmuro

Üye
Arkadaşlar ben c7 kurmaya çalıştım desteklemiyor diyo kurarken ne yapmam lazım.

dageteginden

Üye
Bu programı paylaşan detaylı kurulum ve kullanımı anlatanlara teşekkürler. N8 'e kurdum gayet iyi çalışıyor

resulkanan

Üye
kolay gelsin;
garmini yüklemeye çalışıyorum ancak private dosyasını telefon hafızasına atarken hafıza dolu uyarısı veriyor ve yüklemiyor. sebep ne olabilir?

şimdiden teşekkürler.

clansman

Üye
takribi 1 aydır uğraşıyorum ama olmamıştı sizin anlatımınızla yaptım telefonum n79 haritayıda gördü ve çalışıyor sıkıntısız çok teşekkürler beni nokia mapten kurtardığınız için denilenleri harfiyen yapın oluyor bizzat denedim ve bilgim de yok denecek kadar az

okg53

okg53

Üye
Garminde sıkıntısı olanlar doğruuu, Sygic' e gelsin.

Garmin bir tek, haritadaki mekan çeşitlerinde fazla. Uyduya bağlanma, anlık yenilenme, harita ve kullanım kolaylığı... herşeyiyle Sygic bir numara ... birde Navteq 10.07 haritayı attınızmı, süper oluyor. Diğer tüm harita ve Programları denedim. Sygic programının, Navteq haritasıyla olan beraberliği gibisini görmedim ...:oke:

thuglife

thuglife

Üye
bu mapin en yeni versiyonu hangisi konu uzamışta uzamış iyice karışmış

----------Eklendi @ 22:28:41 ---------- Yazıldı @ 22:26:04 ----------

Garminde sıkıntısı olanlar doğruuu, Sygic' e gelsin.

Garmin bir tek, haritadaki mekan çeşitlerinde fazla. Uyduya bağlanma, anlık yenilenme, harita ve kullanım kolaylığı... herşeyiyle Sygic bir numara ... birde Navteq 10.07 haritayı attınızmı, süper oluyor. Diğer tüm harita ve Programları denedim. Sygic programının, Navteq haritasıyla olan beraberliği gibisini görmedim ...:oke:

Kardeş bahsettiğin harita konusunda yardımcı olurmusun bendede e72 var bi türlü gps olayını halledemedim.

mitzuka17

Üye
Arkadaşlar İngiltere haritası lazım lütfen yardım!!!

----------Eklendi @ 08:34:09 ---------- Yazıldı @ 08:32:06 ----------

Arkadaşlar Garmin Mobile xt ingiltere haritası lazım lütfen yardım!!!

pepecura

Üye
sagol kardeş n8 de denedim çalışıyor

zafir03

Üye
ellerine sağlık

masum.cocuk.01

Üye
yükledim 5800 ama no maps diyor harıta gelmıyor yardım lutfen

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
uyduya bağlanınca gelecek. nerde olduğunuzu bilmediği için gösterimiyor.

clarinet

Üye
eyw... :oke:
mrb ya garmini buradan kurdum ama açılmıyor yaa.! :(( ürün kodu satın al deneme ve gps cihazına bağlan var ve olmuyor. tekrar geri kapanıveriyor. haritada gözükmüyor.yaa.. lütfen yardım edin..

CanceR

CanceR

Üye
Bende kurdum 5800 ama bi türlü haritalar gelmiyor GPS bulamıyor bir türlü.Akşam açtım programı sabah kadar belki bulur diye ama yinede bulamamış. Ayarıda aynı yaptım ama hala yok ortada birşey.

Üst Alt