Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

apeyron78

Üye
Bende Garmin Asus M20 pda bulunmakta ve halihazırda 2009 yılındaki harita yüklü içinde. Telefon Windows 6.5 kullanıyor. Bu telefona harita güncelmmesi olarak bu yazılımı kurabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler

lodosank

lodosank

Üye
arkadaşlar linklerin hepsi ölü yenilerseniz makbule geçer tşk

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için ilgili bağlantılara tıklayın.
a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50:
v4.20.20:
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.09 v2 (TPKLTS)
2010.06 (TBKLTS)
c-) ilac.rar:

fatih1300

Üye
Program için teşekkürler. vivaz kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler. bendede aynı sorun

mozkoprulu

Üye
Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için ilgili bağlantılara tıklayın.
a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50:
v4.20.20:
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.09 v2 (TPKLTS)
2010.06 (TBKLTS)
c-) ilac.rar:

2011 yılı haritası ne zaman çıkar. İyi çalışmalar.

rkorkmazz

Üye
Bu program gerçekten muhteşem.
Telefonumu da Symbian işletim sistemini de sırf bu program için çok seviyorum.
Ayrıca her ne kadar lisanssız kullansam da Navigasyon cihazı soran olursa Garmin'i tavsiye ediyorum.
Birşey daha var. Nokia 5235 telefonumun uydu bulması önceleri geç oluyordu. Bazı zaman 10 dakika ve belki daha fazla da beklediğim oluyordu. En son üzerinde yazılımı Nokia servisine güncellettim.
Şu anda 1 dakikadan az sürede bağlanıyor. Önceden asla uydu bağlantısı yapamayacağı kapalı yerlerde şu an uyduyu buluyor. Mükemmel oldu. Konumlama hassasiyeti çok iyi.
Bu türlü sorun yaşayan arkadaşlar varsa telefonunu kendileri güncellemek yerine servise versinler. Serviste uydu bağlantısını geç yapıyor derlerse 25 liraya sorunu çözeceklerdir.
Bu denli işime yaradığı için Garmin'e teşekkürler.
Burada programı paylaşanında emeğine eline koluna sağlık.

maktama

maktama

Üye
Bu program gerçekten muhteşem.
Telefonumu da Symbian işletim sistemini de sırf bu program için çok seviyorum.
Ayrıca her ne kadar lisanssız kullansam da Navigasyon cihazı soran olursa Garmin'i tavsiye ediyorum.
Birşey daha var. Nokia 5235 telefonumun uydu bulması önceleri geç oluyordu. Bazı zaman 10 dakika ve belki daha fazla da beklediğim oluyordu. En son üzerinde yazılımı Nokia servisine güncellettim.
Şu anda 1 dakikadan az sürede bağlanıyor. Önceden asla uydu bağlantısı yapamayacağı kapalı yerlerde şu an uyduyu buluyor. Mükemmel oldu. Konumlama hassasiyeti çok iyi.
Bu türlü sorun yaşayan arkadaşlar varsa telefonunu kendileri güncellemek yerine servise versinler. Serviste uydu bağlantısını geç yapıyor derlerse 25 liraya sorunu çözeceklerdir.
Bu denli işime yaradığı için Garmin'e teşekkürler.
Burada programı paylaşanında emeğine eline koluna sağlık.
Kapalı yerlerde de buluyorsa büyük ihtimal gsm şebekesinden de bilgi alıyordur, yani A-GPS özelliğini kullanıyordur ve bu da internet paketiniz yoksa faturanıza yaznsır, haberiniz olsun.

jupiter_

Üye
selam arkadasim. ben dediklerini harfi harfine yerine getirdim. ta kiiiiiii adim-4 teki kuruluma kadar. Karttan falan bahsetmissin. Ben bu uygulamayi e72 telefonumunda kullanmak istiyorum. Daha once de garmin ile ilgili bir aygitim yoktu. Karttan kasitin ne onu da hala anlamis degilim. :)
Ustadim, kisacasi ben bu mereti cep telefonunda kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim?

emretkd

Üye
bende e71 var ve ilk defa denedim navigasyonu..yazılanları harfi harfine yaptım ama ev diyince 'daha iyi gps doğruluğu bekleniyor' yazıyo çalışmıyo yani

MSTF1981M

Üye
ben bu gmapsup.img doyasını root garmin klasörüne atamadım nasıl oluyor bir yardım edebilirmisiniz.

rkorkmazz

Üye
Kapalı yerlerde de buluyorsa büyük ihtimal gsm şebekesinden de bilgi alıyordur, yani A-GPS özelliğini kullanıyordur ve bu da internet paketiniz yoksa faturanıza yaznsır, haberiniz olsun.

online kapalı zaten. sanırım pencerecen falan alıyor. başka cihazlarla yanyana koyup test ettim uydu buluşu diğerlerinden çok daha iyi.

sadkons

Üye
kurulumu başardım fakat Bluetooth'u açık tutuyorum GPS'i bulamıyor. Ayarlar kısmından sistemden deniyorum yine olmuyor ne yapmam lazım?

gnctrk

gnctrk

Üye
bende e71 var ve ilk defa denedim navigasyonu..yazılanları harfi harfine yaptım ama ev diyince 'daha iyi gps doğruluğu bekleniyor' yazıyo çalışmıyo yani

Açık alana çıkın uydulara bağlanmak için birkaç dakika beklemeniz lazım...

efrux

Üye
muhtemelen sorulmuştur ama başlık içinde aramayı beceremedim
daha önce nokia e75 e sorunsuz kurup kullanmıştım. telefonu değiştirdim nokia x6 için yazılanları teker teker yaptım. hafıza kartı yok, e sürücüsüne attığımda sis dosyası soluk renkte görünüyor. kur dediğimde uygulama uyumsuz yine de kurulsun mu diyor. o şekilde kuruyorum ve garmin ürün kodu trial kullan çıkıyor. ne yapmalı??

azalzel82

Üye
Teşekkürler,

Elelrine sağlık..:oke:

nihataygul

Üye
merhaba çok teiekkürler ama benim 2 tane sorunum var
1. ben x6 kullanıyorum yükledim ekran kaydı yazılar okunmadı bende garmin sitesinden tekrar indirdim yükledim sizin haritayı kullandım çaıştı
2. ben haritaya göz atamıyorum haritaya giriyorum 15 sn sonra ekran donup kalıyor ama navigasyonda probem yok sadece harita donuyor nası düzetirim

Lorinser

Lorinser

Üye
Reis-i Eagles hocam eline koluna bileğine sağlık. Bugün yeni indirdim ve uyguladım. Şuan için sinyal bulamadım yarın sabah işe giderken deneyeceğim :). İnşallah harita ve sinyal gücü tatmin edicidir. N.Ovimaps sinyal bulmuyor ( şahsen bende ) ndrive v10 da e-5 te ilerlerken yan yolda gösteriyor ve rotaları biraz şaşırıyor. Navigasyonda bulunduğum yerin ya ilerisinde yada gerisinde gösteriyor beni :D. Haritadan ve sinyalden kaynaklı olduğnu düşünüyorum. Neyse dediğim gibi navigasyon konusuna kafayı takan biri olarak eline koluna emeğine sağlık diyorum. Program çalışır düzgünce inşallah. Paylaşımlarının devamını diliyorum. Cümleten iyi geceler Allah rahatlık versin :) :oke:

===================EKLEME==================
Navigasyonu indirdim kurdum çalıştı fakat sinyal bulmasına rağmen " no map " yazıyor ve yolu bırakın şehir adı bile çıkmıyor :S

yildirim_03

Üye
gps cihazı bulunamadı diyor nerde yanlışlık yapıyorum lütfen yardımcıı olsun biri

memira

Üye
teşekkürler e 66 da süper çalışıyor.
bende de no map yazıyordu gmapsupp.img dosyası gmapsupp.img.img diye
kaydetmişim yanlışlıkla img lerden birini silince çalıştı belki diğer arkadaşlarında
böyle yanlışlıklara olabilir.

leventasma

Üye
tşk

Üst Alt