Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için ilgili bağlantılara tıklayın.
a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v4.20.20:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.09 v2 (TPKLTS)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2010.06 (TBKLTS)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
c-) ilac.rar:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kapalı yerlerde de buluyorsa büyük ihtimal gsm şebekesinden de bilgi alıyordur, yani A-GPS özelliğini kullanıyordur ve bu da internet paketiniz yoksa faturanıza yaznsır, haberiniz olsun.Bu program gerçekten muhteşem.
Telefonumu da Symbian işletim sistemini de sırf bu program için çok seviyorum.
Ayrıca her ne kadar lisanssız kullansam da Navigasyon cihazı soran olursa Garmin'i tavsiye ediyorum.
Birşey daha var. Nokia 5235 telefonumun uydu bulması önceleri geç oluyordu. Bazı zaman 10 dakika ve belki daha fazla da beklediğim oluyordu. En son üzerinde yazılımı Nokia servisine güncellettim.
Şu anda 1 dakikadan az sürede bağlanıyor. Önceden asla uydu bağlantısı yapamayacağı kapalı yerlerde şu an uyduyu buluyor. Mükemmel oldu. Konumlama hassasiyeti çok iyi.
Bu türlü sorun yaşayan arkadaşlar varsa telefonunu kendileri güncellemek yerine servise versinler. Serviste uydu bağlantısını geç yapıyor derlerse 25 liraya sorunu çözeceklerdir.
Bu denli işime yaradığı için Garmin'e teşekkürler.
Burada programı paylaşanında emeğine eline koluna sağlık.

Kapalı yerlerde de buluyorsa büyük ihtimal gsm şebekesinden de bilgi alıyordur, yani A-GPS özelliğini kullanıyordur ve bu da internet paketiniz yoksa faturanıza yaznsır, haberiniz olsun.
bende e71 var ve ilk defa denedim navigasyonu..yazılanları harfi harfine yaptım ama ev diyince 'daha iyi gps doğruluğu bekleniyor' yazıyo çalışmıyo yani
. İnşallah harita ve sinyal gücü tatmin edicidir. N.Ovimaps sinyal bulmuyor ( şahsen bende ) ndrive v10 da e-5 te ilerlerken yan yolda gösteriyor ve rotaları biraz şaşırıyor. Navigasyonda bulunduğum yerin ya ilerisinde yada gerisinde gösteriyor beni
. Haritadan ve sinyalden kaynaklı olduğnu düşünüyorum. Neyse dediğim gibi navigasyon konusuna kafayı takan biri olarak eline koluna emeğine sağlık diyorum. Program çalışır düzgünce inşallah. Paylaşımlarının devamını diliyorum. Cümleten iyi geceler Allah rahatlık versin