Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

erkanveysel

Üye
bende nokia n8 var ama bir türlü çalıştıramıyorum. bence n8 de çalışmıyor.eğer n8 de çalıştıran varsa bana anlatabilir mi

yivbu

Üye
konumlama seçenekleri nerde ?
n73 cihazım var . vodafone internetle bağlanarak yapmak istiyorum ama yapamıyorum
programı açtım uyduyu bulamıyor ölece bekliyor internet bağlantısını nasıl aktif edip bağlanmasını sağlarım
cvp bekliyorum arkadaşlar

Mhmt87

Üye
reis kusura kalma taradım ama bulamadım samsung için nasıl çalıştırırız bu programı? bende samsung monte var gps yüklenebilir diyor da... bi yardımcı olursan çok sevinirim...

gurkan38

gurkan38

Üye
Konum kaydetme sorunu aşılamadı mı hala kardeşim ?

cuma381

Üye
teşükkürler arkadaşlar

khanerkk

Üye
Arkadaşlar o kadar çok sayfa varki oku oku bulamadım.N95 e kuramadım dosyaları PRIVATE-RESOURCE-SYS dosyaları almıyor hafıza kartı.iki yoluda denedim hem nokia suit hemde direk karta atamıyorum yok olmuyor...acaba en son sürümleri yükledim bilgisayarıma onunla alakalı olabilirmi...hangi versiyonda tam çalıştırırım lütfen yardım..

mrt_24

mrt_24

Üye
Reis ben kuramıyorum ya acıklamanın 5 bölümü benım cıhazda olmuyor

özgürali

Üye
e66 ya yükledim 6 ay felan oldu kullanıyorum hiç bir sorun yok arkadaşlar.çok detaylı çok güzel bir navigasyon programı...

rcpkrmn

Üye
nokia e 52 içinde geçerlimi bu

--------------- Ekleme ---------------

abicim müthişsiniz(bu arada ücretlendirme yapmıyor değilmi)

yehbo

Üye
Emeği geçenlere çok teşekkürler.
Ben bu programı Nokia E75'imde kullanabilir miyim?

ilavus32

Üye
eyvallah saolun Allah razı olsun

onur-1984

onur-1984

Üye
emeğine sağlık.
çok teşekkürler.
N95 8gb var mükemmel çalışıyor.
Bu konuyu okumadan önce telefonumda GPS özelliği olduğunu bile bilmiyordum.
Şimdi GPS ile ilgili birsürü şey öğrendim.
Teşekkürler MAXICEP!!!

dreamer_x_x

Üye
sağolasın herşeyi başarı ile kurdum bakalım dışarı çıktığımda uyduya bağlanmasını bekleyeceğim .sağolasın Allah razı olsun

exelans53

Üye
bende e55 var kurmayı denedm ama root klasöründeki 3 klasörü yeterli yer yok diye kopyalamıyor üstelik hafızamda 1.2 gblık boş alan olmasına rağmen :s

sedadal

Üye
Öncelikle bilgiler için çok teşekkürler. Lakin bir soru soracağıdım;
Elimde navking navigasyon cihazı var. Bu Garmin denen programı içine atabilir miyim? Denedim beceremedim. Şu an içinde mevcut yüklü olan Route 66, ancak iş görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
daha önce gayet güzel şekilde kurup kullanıyordum fakat telefonum servise gitti geldi şu an tekrar yükledim ve satın al kullan deneme başlat ve ürün kodu gir diye seçenekler çıkıyo ve açılmıyo bu kodu bulabilir miyim

egypt99

egypt99

Üye
emegine elinine sağlık güzel çalışma

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Hotfile hesabımı sildiği için şimdilik hiçbir dosyaya erişemeyeceksiniz. :/ Yüklemeye başladım ama ben.

Harita 2010.09 v2:

mbehis

Üye
Nokia x6 da kullanıyorum.Fakat Yatay ekranda iken ekrana tam yayılıyor ama 1-2 cm lik sağ kesiminde görüntü yaması var.Bir de otomobil haria üzerinde eri geri gidiyor.Tavsiyenizi beklerim.

iskader

iskader

Üye
üstad ellerine sağlık geçenlerde yükleme dosyasını silmediğim için telefon hafıza kartında takılı olduğundatelefonu açmıyordu akşam tekrar deneyeğim. çokgüzel çalışma devamı dileğiyle :oke:

arkadaşlar bi formda yazan açıklmayı ekliyorum

"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin. bu kadar basit daha sonra telefonun açılması düzelicektir :oke:

ben yaptım açılma sorunu ortadan kalktı.

Üst Alt