Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

dalagan06

Üye
reis on numarasın...teşekkurler

recepgs_

Üye
ya dostum bu download sitesi 29 dk da bi up ediyor rapid e felan yapsan olmazmıydı

dalagan06

Üye
arkadaşlar bu garmin her acıldıgında kontor yemek zorundamı??ayarlar system uzak gpsgps bilgisi yardml GPS olcak.her actımda 25 25 gidiyor

recepgs_

Üye
garminilaç.exe çalışmıyor

--------------- Ekleme ---------------

bide ilaç rar da truva atı tespit ediyor avg taratmadan indirmeyin

inneci

inneci

Üye
Arkadaşlar daha önce bulunduğum ülkede sorunsuzca kullanıyordum. Reis'in anlattığı şekilde kurmuş o ülkenin haritasını yüklemiştim. Fakat şu anda Türkiyedeyim ve unlocked 2009.09 haritasını yükledim (v2 olanı değil). Çalıştırdığım zaman neredeyim sekmesinde biraz bekledikten sonra bulunduğum konumun adresini ve koordinatlarını alıyorum. Ancak harita sekmesine geçtiğimde no maps ekranı çıkıyor ve araç boş bir şekilde dönüyor. Şimdi sorun şu; harita yüklü olmasa "neredeyim" sekmesinde detaylı adres çıkmaması lazım. O halde neden harita görünmüyor? Bir fikri olan var mı?

Arkadaşlar Türkiye'de haritanın yüklenmemesi problemi hakkında yorum yapacak yok mu. map source de harita seçili. "neredeyim" bilgisinde bulunduğum yerin adresi çıkıyor ama haritaya bakınca no maps. denemediğim yöntem kalmadı. biraz önce 2009.09 v2 yi indirip 848 id ile .unl oluşturdum ve telefona attım sonuç yine aynı.

velesbik

Üye
e71 modelime o mükemmel tarifiniz doğrultusunda kurdum ve hiç problemsiz kullanıyorum.. Çok tesekkürler :))

lakguci

Üye
kolay gelsin üstad. öncelikle güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.

Ben Nokia E72 kullanıyorum

tarifiniz üzere programı kurdum. bütün bahsettiğiniz ayarları yaptım. program çalışıyor. yanlız navigasyon çalışıyor ama uydu aranıyor şeklinde yazıyor. bir türlü uydu ile bağlantı kurmuyor.

adres giriyorum, aradığım adres haritada gözüküyor. GİT i tıklıyorum "daha iyi GPS doğruluğu bekleniyor diyor. bekliyorum bağlantı yok. iptal ediyorum.

adres girerek bulduğum harita üzerinde yaklaştırma ve uzaklaştırmalarda yapıyorum. haritada aradığım konum gözüküyor. sağ altta detail map yazıyor. Ayrıca Uydu aranıyor uyarısı verdiği harıtada dahi yaklaştırma ve uzaklaştırma yapıyorum orada da hiç bir görüntü yok. sağ altta no map yazıyor.

Araçlar-ayarlar-sistem-uzak GPS bölümünde "Yardml GPS" gözüküyor. devre dışı bırakıp "ekli/yerleşik GPS2yi kullan" seçeneğini etkinleştiriyorum.

Sonuç olarak bağlanamıyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

dumaann

Üye
nokia e5 calistirabilirmiyim acaba bilgilendirirseniz

_bordobereli_

Üye
arkadaslar oncelikle tesekkurler ben turkiye disindayim ve bir gun sokakta dolasiyodum iste bu garmin gps i gordum dikkatimi cekti hemen orda cep telefonuma yuklettim sadece 1 gun calisti baska hic calismadi simdide calismiyo bi yardimci olabilirmisiniz calismamasinin sebebi sebeke yok diyo haritaya girince "uyduya baglaniyor" yaziyo ama bisi gelmiyo :S lutfen bana biraz yardimca olabilirmisiniz mesajlarinizi bekliyorum saygilarimla

bs32

Üye
Nokia c5-03 kurdum gayet güzel çalışıyor emeği gecenlere teşekkür ederim

998877

Üye
nokia c5 e kurdum sorunsuz çalışıyor fakat nokianın ovi maps kullanımı daha hızlı ve kolay bu çok karışık bir proğram

new061903

Üye
Selam Reis. Programı anlattığın şekilde kurdum fakat bende no map hatası alanlardanım.Programı kurdum açık alana çıktım ve 3tane yeşil gprs bağlantı ışığı yandı uyduyu buldu fakat hala no map hatası alıyorum. Zoom filanda yapıyorum ama bi değişme yok sadece araba var haritada..Dosya yöneticisinde garmin klasörü içine girdim baktım harita dosyanın başında soru işareti var bundan kaynaklanabilir mi ? iki tane harita denedim ikiside aynı.. Unl dosyaları sağlam soru işareti filan yok.Nereye seçeneğinden eve tıklıyorum rota hesaplanıyor diyor ve ardında bi hata veriyor... Başlama noktası yanında yol yok ! ne olur yardım et kafayı yiyecem...

&MAVİ&

&MAVİ&

Üye
herkese selam
öncelikle teşekkür ederim emeği geçenlere
bende n95 var kurdum sorunsuz çalışıyo
daha önce çalıştıramamıştım
sorunum uydu yu görmüyodu sebebi kapalı alanda durmam mış sanırım yüksek binaların arasında çekmiyor bide hava yağmurlu kapalı ise cekmiyor
ama açık havada açık alanda sorunsuz çalışıyor uyduya bağlanması 2-3 dakika sürüyo ama sonunda bağlanıyo bide telefonu dik tutmak gerekiyo sanırım 95 in gps anteni üstünde miş

simay_simay

simay_simay

Üye
anlattığınız şekilde kurdum ama no map yazıyor ve sadece arabayı görüyorum.Ayarlardan sisteme girdiğimde tümleik ik gps olarak görünüyor.ve sadece 1 çubuk dolu.Telefonun 5800
yardımcı olabilirmisiniz?

sanane24

Üye
Herşey İçin Çok Teşekkürler Güzel Anlatmışsınız Fakat Ben Yükledim Programı AçtımUydu Aranıyor Diyor Ama Bulmuyır Öyle Bekliyor bir Yerde Yanlışlıkmı Yaptım Acaba :S

night_cool

Üye
teşekkür ederim reis eline sağlık dediklerini yaptım hafıza kartına attım ama dediğin gibi ekranda yükleniyor yazısı çıkmadı uygulama yöneticisinede gitmeme gerek kalmadı direk yüklenmiş olarak geldi sadece dil ayarlarını yaptım.bu mesajı no maps yazıyor olarak atacaktım ama tel cam kenarındaydı birden konuştu zoom yaptım tabı hemen,olmuyor dememede gerek kalmadı çalışıyor teşekkür ederim. cihaz E52

hasman

Üye
İndirdim kurdum çok tşk ederim...

k44nxy

Üye
nokia N 8 var elimde ama garmin kuramadım hangi versiyon garmin kurmam gerekli bir yardımcı olursanız sevinirim

bluemai

bluemai

Üye
teşekkürler.. akşam 5800 a kurdum tıpkı söylediğin gibi sorunsuz çalışıyor. fakat telefonumdaki diğer sertifikalayıp kurduğum uygulamların (mcleaner, xplore,xclear,joikuspot,restart,ndrive vs..) hiçbiri açılmadı, ben de çalışmayanları kaldırdım. acaba senin pro ile bi ilgisi olabilirmi? cevaplarsan

sanane24

Üye
Herşey İçin Çok Teşekkürler Güzel Anlatmışsınız Fakat Ben Yükledim Programı AçtımUydu Aranıyor Diyor Ama Bulmuyır Öyle Bekliyor bir Yerde Yanlışlıkmı Yaptım Acaba :S

Benim Telefon E63 Sanırım E63'te GPS yoktur Şimdi Internetten Araştırma Yaptım GPS Yok Yazıyor Doğrumudur ?

Üst Alt