Hocam ellerinize sağlık, süper paylaşım ve kusursuz bence, daha önce 6220 c vardı forumdan garmin kurmuştum süperdi, şimdi yeni n8 aldım ve uygun program bulamayacağım korkusu varken yine forumdan buldum ve o güzel anlatımınızla tek seferde yükledim, süper kusursuz çalışıyor,
teşekkür ederim
bütünsürümlerini denedim hepsinde aynı sorun haritada gezinmeye başladımı 20 sn sonra hemen donup kalıyo 4.0.20 sürümünü yükledim oda dokunmatik ekran çalışmıyor konuyu açan arkadaş bi el atarsa bu konuyo sevirim şu sorunu bi halledebilirsek çok süper olucak gerçekten harita çok kapsamlı ve güzel
üstat merhaba,
kurulum sırasında root klasöründeki private dosyasını kart içerisine boş alan yok diyerek kaydetmiyor. (yeterli boş alan olmasına rağmen) yardımcı olursanız sevinirim.
Nokia n95 kullanıyorum ( 8gb değil ) normal nokia gps haritalar ile bağlanmak bir eziyet oluyor 10 dakika sürüyor sonra istediğim gibi dolaşım yapamıyorum ödeme istiyor felan. Bunları göz önünde bulundurun. Garminin artıları neler olacak? Ve bağlantı süresi vs. tür şeyler nasıl arkadaşlar?
N95 de ki GPS çipiyle (eğer GPS diye A-GPS kullanmıyorsa) örneğin N8'de ki GPS çipleri farklı. N8'de ki daha gelişkin yeni nesil bir çip. Hem çok daha erken bağlanıyor hemde kapalı ortamlarda (cama yakın yerlerde) daha başarılı. Yani, GPS'e geç bağlanmasının nedeni kullandığınız yazılımla ilgili değil GPS çipinin teknolojik üstünlüğüyle ilgilidir.
GPS ile A-GPS arasında ki fark ise GPS çipi direkt uydularla iletişime geçer ve herhangi bir ücrete tabii değildir. Ancak A-GPS, operatörün (örneğin Turkcell) baz istasyonlarını kullanarak konum belirler. Tabii konum verilerinin size ulaşması için de para ister.
İnternete bağlanmadan konumumu belirleyebiliyorum. yada baz istasyonuna göre olmadığını biliyorum. Daha önce bodrumda tam anlamı ile bana yardımcı olmuştu ve bazı yolları GPS sayesinde bulmuştum. Benim esas sorum garmin n95 içindeki kendi ovi den daha mı faydalı olacaktır ?
nokia n8 sahibiyim yükledim ancak program çalışıyor çalışmasına da bazı seçenekleri dokunmatik ekranda algılayamıyor. Mesela ilk baştaki kabul ekranında kabulü tıklıyorum 1 dk sonra program başlıyor. ayar değiştireceğim tamam tıklıyorum 10 dk oldu halen ekran değişmedi. Halledemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.Hocam ellerinize sağlık, süper paylaşım ve kusursuz bence, daha önce 6220 c vardı forumdan garmin kurmuştum süperdi, şimdi yeni n8 aldım ve uygun program bulamayacağım korkusu varken yine forumdan buldum ve o güzel anlatımınızla tek seferde yükledim, süper kusursuz çalışıyor,
teşekkür ederim