Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Reis-i Eagles Konu Güncel Değilmi ?
Konu çok önce açıldı ama halen güncelliğini koruyor, sadece birkaçgün önce yeni harita çıktı, ilk sayfada o yok, bir kaç önceki mesajda verilen linkten onu indirebilirsiniz.

SineriS

Üye
Hmm Tamam Ben Kurulum Vs. Herşeyi Yaptım Şimdi Uyduyu Arıyor Diyor Halen Bulamadı Ne Yapmam Gerekli Haritada NO MAP Yaziyor . Telefonum 5800.

ekrembasri

Üye
meraba ıme numarası nedir

maktama

maktama

Üye
meraba ıme numarası nedir
imei nımarasının ne olduğu hakkında bilgi mi istiyorsun, yoksa senden önce mesaj yazan sineris nickli arkadaşın imei numarasını mı souyorsun?anlamadım tam:)

Sineris, herşeyi doğru yaptıysan garmini aç ve dışarıda bekle, bu arada haritayı yakınlaştır + tuşuna basarak ilk başta(haritayı göremezken de basabilirsin). 10 dakka içinde bulamazsayerini bişeyleri yanlış yapmışsın demektir.

omerchip

Üye
Eline sağlık dostum E 71 e kurdum süper oldu harita ben bunu indirdim sizde deneyin isterseniz
2010.06

sapphire_5800

Üye
kimse sormamış sanırım bnde 5800 kullanıyorum ve ovi mapsin tl çekmesnden sıkıldım artık bu da tl çekyomu navigasyona girince birderim.programı paylaşan deneyen kullanan arkdşlar yazarsa çok sevnrm.teşekkürler şimdiden

thedarknight

Üye
reis allah snden rası olsn

rehberce

Üye
Cok değerli kardeşim,
daha önce E71 e senin o güzel tariflerin sonucu yüklediğim garmini uzun süre kullandım tekrar emeğine ve ellerine sağlık. Yalnız şimdi bir Nokia N8 im oldu. Özür dilerim biraz gezdim ama galiba bulamadım. Tekrar yardımcı olabilirmisin ben bu tele de Garmin yüklemek istiyorum ilk kez dokunmatik ekran kullanıyorum. Nereden bulabilirim.
Selamlar
Bilal Coşkun

maktama

maktama

Üye
kimse sormamış sanırım bnde 5800 kullanıyorum ve ovi mapsin tl çekmesnden sıkıldım artık bu da tl çekyomu navigasyona girince birderim.programı paylaşan deneyen kullanan arkdşlar yazarsa çok sevnrm.teşekkürler şimdiden
Kimse sormamış mı?!?!! :D:D
1) hayır "tl çekmez":) Tabii siz telefondan gerekli ayarı bir kereliğine yapmalısınız(asistedGPS ve şebeke bazlı gps özelliğini kapatmalı, sadece GPS özelliğini seçmelisiniz.
2) Ovi maps de bayağı bir zamandır tl çekmiyor. Onun da tüm türkiye haritasını indirip aynı şekilde "tl çekmeden" kullanabilirsiniz.
En yeni ovi maps programı(beta sanırım):

haritalar sesler ve yönlendirmeler linki yine bu forumlardan indirmiştim:

kartelgsm

Üye
n81 8g da çalışıyormu

hayk

Üye
ya arkadaslar daha önce yazmıstım yok dendi acaba hala icat edilmedimi lg bl40 için gps navigasyon illaki birisi biliyodur kullanıyodur..ben her yeri aradım hic bisey bulamadım bl40 gibi bi telefona uygun bi gps mutlaka olmalı wisepilot programı var ama o da para istiyo program için 3 aylık 20 € gibi bi rakam......lg bl40 java platformunda calısan bı telefon ve oyle basıt bı telefon da degıl baya baya akıllı bisi...:D ama gps bulamıyorum bi el atın ya kurban oliim.

kartelgsm

Üye
beyler n81 8g desteklimi

vneden

Üye
slm emeğine sağlık bır sey sorucam benım n95 de gps bluetooth istiyor bunu nasıl değiştirebilirim yardımcı olursan sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

aynı sorun sorun bendede var gps düzeltemıyorum

hiddenface2002

Üye
kardeşim önceiikle emeğine saygı duyuyorum gercekten güzel bi çalışma olmuş ben kurdum tlf ama garmin yazısı cıkıyo 5 sn sonra kapanıyo bu neden kaynaklanıyo acaba ben N96 kullanıyorum

bende e71 e yükledim ve aynı problem var lutfen acil yardım...

tornadox5

Üye
bende yükledim ama programı baslatınca

satın al ve kullan
deneme baslat
ürün kodu gir
garmin GPS e bağlan secenekleri cıktı ve ayrıca harita gözükmüyor..:(:(:(:(

maktama

maktama

Üye
bende yükledim ama programı baslatınca

satın al ve kullan
deneme baslat
ürün kodu gir
garmin GPS e bağlan secenekleri cıktı ve ayrıca harita gözükmüyor..:(:(:(:(
sw.unl dosyasını (doğru)oluşturmamışsınız. Haritanın gözükmesi için gps çeken bir yerde (dışarıda biryerlerde) 2-10 dakika arası beklemeniz gerekebilir.

ncm61

Üye
bu akşam şikagoya gidecem.harita bulamadım.kuzey amerika haritası buldum oda sd kartın boyutundan büyük.sadece şikagoyu gösteren garmin haritası olan var mı?şimdiden tşkrler.

nonokia

Üye
programı telefonda kurarken, ms stick konumu bulunamadı hatası alıyorum. acil yardım lütfen. hafıza kartımda sorun yok.

tirenci76

Üye
5800 da calışırmı

Üst Alt