maktama
Üye
Konu çok önce açıldı ama halen güncelliğini koruyor, sadece birkaçgün önce yeni harita çıktı, ilk sayfada o yok, bir kaç önceki mesajda verilen linkten onu indirebilirsiniz.Reis-i Eagles Konu Güncel Değilmi ?
Konu çok önce açıldı ama halen güncelliğini koruyor, sadece birkaçgün önce yeni harita çıktı, ilk sayfada o yok, bir kaç önceki mesajda verilen linkten onu indirebilirsiniz.Reis-i Eagles Konu Güncel Değilmi ?
imei nımarasının ne olduğu hakkında bilgi mi istiyorsun, yoksa senden önce mesaj yazan sineris nickli arkadaşın imei numarasını mı souyorsun?anlamadım tammeraba ıme numarası nedir

Kimse sormamış mı?!?!!kimse sormamış sanırım bnde 5800 kullanıyorum ve ovi mapsin tl çekmesnden sıkıldım artık bu da tl çekyomu navigasyona girince birderim.programı paylaşan deneyen kullanan arkdşlar yazarsa çok sevnrm.teşekkürler şimdiden

Tabii siz telefondan gerekli ayarı bir kereliğine yapmalısınız(asistedGPS ve şebeke bazlı gps özelliğini kapatmalı, sadece GPS özelliğini seçmelisiniz.
ama gps bulamıyorum bi el atın ya kurban oliim.kardeşim önceiikle emeğine saygı duyuyorum gercekten güzel bi çalışma olmuş ben kurdum tlf ama garmin yazısı cıkıyo 5 sn sonra kapanıyo bu neden kaynaklanıyo acaba ben N96 kullanıyorum
sw.unl dosyasını (doğru)oluşturmamışsınız. Haritanın gözükmesi için gps çeken bir yerde (dışarıda biryerlerde) 2-10 dakika arası beklemeniz gerekebilir.bende yükledim ama programı baslatınca
satın al ve kullan
deneme baslat
ürün kodu gir
garmin GPS e bağlan secenekleri cıktı ve ayrıca harita gözükmüyor..![]()
çalışır.5800 da calışırmı