Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

haplo_trm

Üye
bende 6210 navigator var garmini yüklesem alttaki navigasyon tuşuna atamanın bi yolu varmı bu programı yoksa menüden mi girmem gerekecek bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

vesaire86

Üye
dosyaları rarlasanız daha iyi olurdu böyle bekliyoruz paso....

yildiray56

Üye
teşekkürler

secom

Üye
beklemeye gerek yok arkadaşlar indirmeye başlamadan tek tek dosyaları indirmeye hazırlayın ama indirmeye başlamayın hepsi hazır olunca 3 ünü birden çekin sitenin açığı :)

arda_cansu

Üye
5800 kullanan kardeş yha bu 3 tuşu ile yaklaş dio ama bu tekde 3 tuşu yokki :=) nasıl yaptın acaba ?

mazidenbiri78

mazidenbiri78

Üye
HTC touch2 de çalıştıramadım.acaba uyumlumu değil yoksa benmi beceremedim :)

Andain16

Andain16

Üye
kardeşim önceiikle emeğine saygı duyuyorum gercekten güzel bi çalışma olmuş ben kurdum tlf ama garmin yazısı cıkıyo 5 sn sonra kapanıyo bu neden kaynaklanıyo acaba ben N96 kullanıyorum

mamadow

Üye
garmin 3,00 versiyonunu kullanıyorudum tabiki oda sizin sayenizde dün bir arkadaşda 5,00 versiyonunu gördüm bir kaç farklı özelliği vardı sayenizde 5,00 a yükseldim teşekkür ederim emeğinize sağlık arkadaşlar

korefe

Üye
e71 kullanıyorum yükledim ama giriş ekranı geliyor program kendiliğinden kapanıyor,

CeMayk

Üye
:oke:mÜKEMMEL Ellerine sağlık çok süper anlattıklarını aynen uyguladım özellikle gmapsupp düzenlemeleri çok fazla özen istiyor:hmmm biraza sinir ediyor:off: fakat değer %100 sorunsuz çalışıyor bende n96 var süper kapı numarasına kadar gösteriyor...:d::bye2:

kan_revan

Üye
dil seçenege kadar geldm orda donuyor

kaptan303

Üye
gps var 5230 da

incesu42

Üye
selamlar oncelikle emegine saglik ben bu programi nokia e71 e yukledim ama gps bulamiyor araniyor ama bulamiyorum ne yapmam lazim yardimci olursaniz selam

mistik27

Üye
Dil seçeneğinden sonra ilerlemiyor sorun ne olabilir.

--------------- Ekleme ---------------

dil seçenege kadar geldm orda donuyor
AYNI SORUN BENDE DE OLDU DİL SEÇENEĞİNDE TÜRKÇEYİ SEÇİYORUM ALT MENÜDE sONRAKİ DİYOR AMA TIK YOK CİHAZIM NOKİA XPRESSMUSİC

dil seçeneğinde sonra ilerlemiyor donup kalıyor nokia 5800 xpressmusic kullanıyorum sorun ne olabilir yardımcı olursan sevinirim belliki bu işin uzmanı sensin şimdiden yardımın için teşekkür ediyorum.

nurix45

Üye
ustam bende e71 var ve yer kaydetme işlemini nasıl yapsamda olmadı.kaydederken adını değiştiriyorum.dediğin gibi büyük harfle yazıyorum ama yinede atıyor.bi el atsan çok makbule geçer

luckyluke23

luckyluke23

Üye
lütfen yardım..
tarifinizi adım adım uyguladım. gerekli dosyaları oluşturdum. telefonda garmini sorunsuz kurdum çalıştırdım da. ama gel gelelim ki bir türlü haritayı göremedim. 3e basarak yakınlaştırma yapayım dedim çiziliyor yazıyo ama ortada bişey yok.
altta sürekli 'no map' yazıyor. üstte de sürekli 'uydu aranıyor' yazıyor. ne yapmam gerektiğini anlamadım.
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler elinize sağlık.

bigbaldeagle

Üye
root klasörünün içindekileri karta atarken yeterli yer yok diye kopyalamayı yapmıyor. ama kartta 6 gb tan fazla yer var. hata nerede acaba? teşekkürler

alemburda

alemburda

Üye
Bunun eski sürümünü eski telefonumda kullanıyorum bir kaç gün önce yeni telefon aldım e şimdi yeni telefon aldık madem herşey güncel olsun dimi :D
Paylaşmak Güzeldir. MAxicep xD

selamlar oncelikle emegine saglik ben bu programi nokia e71 e yukledim ama gps bulamiyor araniyor ama bulamiyorum ne yapmam lazim yardimci olursaniz selam
Arkadaşlar bir telefonun GPS bulması bayağı sürüyor 0-15 dk arası ve bu açık alanda evde hiç uğraşmayın boşa kürek çekersiniz. Eğer bende kontör bol yada internet paketim var diyorsanız şebeke yardımlı kullanabilirsiniz ve anında sonuç alırsınız. Yinede tercih sizin :hmmm

hedep

hedep

Üye
nıhah eyvallah güzel oldu bu, sygic bu kadar iyi değildi, lakin kabloyu söker sökmez bneimki yükleniyor dedi ve yüklendi de dediğin gibi olmadı.

Üst Alt