Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

e 71

Üye
hallettim benim hatam çök tesekkurler

ercercerc

Üye
Kardeşim eline emeğine sağlık gerçekten ne zamandır telefonumda gps kullanmak istiyordum ve senin bu kadar ayrıntılı anlatmandan cesaret ederek kurdum. anlattıklarını birebir uyguladım ve sorunsuz kurdum artık aracımda ve bilmediğim şehirlerde bunu kullanabiliyorum gerçekten sana çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin kardeşim

mula2001

Üye
ya kardeş eline sağlık ta bari hepsini farklı yerlere upload etseydin..

Garmin Mobile XT v5.00.50

İlac.rar

alperburdur

alperburdur

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık allah senden razı olsun 5800 xm de harika çalışıyor, ayrıca5800 a yükleyecek arkadaşlara tavsiyem yüklemeye kalktığınızda önce bu program telefona uygun değildir mesajı beliriyor ekranda aldanmayın uygulamayı yükleyin en güncel sürüme (51.0.006.c03.01 sürümüne de) de gayet başarılı uyum sağlıyor 5800 da gayet güzel çalışıyor ve açar açmaz uyduya bağlanıyor arkadaşımıza tekrar tekrar teşekkürler :)

bakseenbak

bakseenbak

Üye
çok teşekkürler elinize emeginize saglık

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
eline sağlık anlatım ve paylaşım süper

burcup

Üye
İlk sayfadaki klavuz güncel mi.. yoksa arada başka bir sayfadan mı devam ediyoruz.. Ben şimdi başlayacağım E71 e kurmaya.. şimdiden teşekkürler..

ayz006

Üye
herşey için çok teşkürler ancak bi sorun var bi yerden biyere gitmek için sesli gps i nasıl açıoruz ?

--------------- Ekleme ---------------

herşey için teşekkürler ama bi sorun var bu navigasyonu sesli yönlendirme ile kullanmak için (biyerden biyere gitmek için) nasıl açılıo???

krbk7860

krbk7860

Üye
herşey için çok teşkürler ancak bi sorun var bi yerden biyere gitmek için sesli gps i nasıl açıoruz ?

--------------- Ekleme ---------------

herşey için teşekkürler ama bi sorun var bu navigasyonu sesli yönlendirme ile kullanmak için (biyerden biyere gitmek için) nasıl açılıo???

ayarlardan yapabilirsin.:oke:

muhammet0066

Üye
merhaba haritalarda hepsi mi indirecegim yoksa son sürüm olarak mı indirecek bende son sürüm indirdim

eakturk

Üye
nokia 5230 elimde var garmini yükleyebilirmiyim yapılanalr aynımı olacak yüklerken tşkkk

*unkown*

*unkown*

Üye
Süpper çalışıyor ellerine sağlık....
Heryer güncel ne ararsan var :)

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye

pisiko_037

Üye
Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
benımde aynı sorumun var

ceaserea

Üye
benim telefonum 6220c bende yazılan herşeyi harfi harfine uyguladım fakat no map diyor.
birde kurulum yaparken imeı converter dan ımeı numaramı girdiğim zaman the ımeı you entered is either invalid or incomplate. please enter your phone imei and try again diye uyarı veriyor.

semguh

Üye
emeğine sağlık kardeş 5800 kullanan arkadaşlar ısrarla tavsiye ederim

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum 6220c bende yazılan herşeyi harfi harfine uyguladım fakat no map diyor.
birde kurulum yaparken imeı converter dan ımeı numaramı girdiğim zaman the ımeı you entered is either invalid or incomplate. please enter your phone imei and try again diye uyarı veriyor.
hata oradan kaynaklanıyor i,şte.

eksik yanlış imei giriyorsun. o yüzden unl de hatalı olmuş

nacilla

Üye
7610 uyumlumu bu eğer uyumluysa tam istediğim proğram

aykuttaze

aykuttaze

Üye
reis kardeş yeni güncel harita ne zaman çıkacak bi habern var mı???:islik

erayy001

Üye
kardeşim hiç sorunsuz nokia n95ime yükledim. 1 saat sonra manisaya gidicem ve 2 saattir bununla uğraşıyorum. ellerine sağlık çok teşekkür ederim.

Üst Alt