herşey için çok teşkürler ancak bi sorun var bi yerden biyere gitmek için sesli gps i nasıl açıoruz ?
--------------- Ekleme ---------------
herşey için teşekkürler ama bi sorun var bu navigasyonu sesli yönlendirme ile kullanmak için (biyerden biyere gitmek için) nasıl açılıo???

hayır onda gps yok yuklersen bile kontıorun qider ucretsiz olmaz sanırımnokia 5230 elimde var garmini yükleyebilirmiyim yapılanalr aynımı olacak yüklerken tşkkk
benımde aynı sorumun varProgram için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
hata oradan kaynaklanıyor i,şte.benim telefonum 6220c bende yazılan herşeyi harfi harfine uyguladım fakat no map diyor.
birde kurulum yaparken imeı converter dan ımeı numaramı girdiğim zaman the ımeı you entered is either invalid or incomplate. please enter your phone imei and try again diye uyarı veriyor.