Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
SE satio cihazıma Garmin ve Sygic yükleme yaptım ve her iki proğram 1 defa bağlantı yapıyor tekrar bağlantı yapamıyorum..5-10 dk. bekliyorum yinede sıkın yaşanmaktadır.İlgili sorun cihaz ile alakalı olabir mi?( Dahili GPS mevcut)Tşk.

windsun

Üye
Ellerine ve yüreğine sağlık dostum.

apexible

Üye
gerçekten güzel bir navigasyon programı. teşekkürler..

asi55tr

Üye
kurulumu anlatan kardeşimiz sana zahmet sen bu sis dosyasını oluştusanda herkes o şekilde telefona atsa iyi olur belliki herkes yapamıyor.. şimdiden teşekkürler

xxalta

Üye
Teşekkürler 5230 da sorunsuz çalıştı...

demirel71

demirel71

Üye
A C İ L
arkadaşlar selam..
lütfen yardım.....
n79 telefonuma istanbulda nerede garmini yükletebilirim
bana bir yer söyleyin acilen yaptırmam gerekiyor
ben beceremiyorum
bana acilen yardımcı olacak biri lazım...
avrupa yakasındayım fatih olur levent olur heryer olur
yeterki bu işten anlayan biri olsun,garmini yükleyebilecek birine acilen ihtiyaç var...

omer854

Üye
iğrenç bi gps programı haritayı açamadım bi türlü uyduyu buluyor haritayı açmıyor dediğiniz gibi yakınlaşıyorum da ama bi türlü harita açılmıyor haritayı kolay bulan bi gps programı warsa yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşk ederim..

fizy09

Üye
arkadaşlar uğraşın biraz. muhakkak oluyor. sertifikalandıramyı falan deneyin ne bileyim.
O DEĞİLDE REİS ŞUNU BİR GÜNCELLESEK ARTIK.. SİTESİN DE VAR AMA BİLGİSARAYA BAĞLAYIN USB İLE TELEFONU DİYOR .BAĞLIYORU AMA OLMUYOR

demirel71

demirel71

Üye
arkadaşlarrr
lütfen bu işten anlayan biri varsa
bize bir yardımcı olsun
ben sizin gibi uzman değilim bu konuda ancak anlayan birinin yüklemesi gerekiyor
bu reis arkadaşa nasıl ulaşabilirim
tlf.falan varmı, sitesinede yazdım cevap gelmedi,
avrupa yakasındayımmm...
acill yardımmmmmm.....

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=4]ac i l l l l[/sıze]

richhh

Üye
demirel71 Arkadasım msnını pm olarak at ugrasalım bendede var n79 ben yapmıstım:)

cihan1808

Üye
arkadaşlar merhaba ben n79 uma garmin i yükledim ancak sesle yonlendirme yapmıyor.ilk başta seçtiğimiz dil ses uzunluk ayarları ekranında ses kısmında bulunamadı yazıyor.voice dosyası garmin klasörünün içinde yok.kndim oluştrdum ancak hala aynı.yardımlarınızı bekliyorum.ayrıca garmini sildim ve tekrar yukledim hala aynı

demirel71

demirel71

Üye
tam 270 sayfa yazı yazılmış ama kaç gündür seslenmeme rağmen kimse yardımcı olmuyor....
n79 a garmin yükleyecek bir yardımsever arıyoruummm...

fizy09

Üye
arkadaş sana nasıl msn den yardımcı olunabilir. yanında anlayan biri olması lazım. ancak anlatılanları tekrar tekrar sırası ile yap olucaktır. uğraşırsan muhakkak olur.

demirel71

demirel71

Üye
olmuyoooooooo

efs2006

Üye
ben kendı kuracagım telefonun ımei no sunu yazmak istemıyorm nasıl kura bilirim yada ımei nosun yazıp kurar isem program sahte die uyarı fln gelirmi yardımcı olursann sevinirim

demirel71

demirel71

Üye
Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).

BURAYA GELDİĞİMDE HATA VERİYO
KOD FALAN ÇIKMIYO

kartta kopyaladığım dosyaları silip tekrar baştan başlasammı işleme acaba

krbk7860

krbk7860

Üye
ben kendı kuracagım telefonun ımei no sunu yazmak istemıyorm nasıl kura bilirim yada ımei nosun yazıp kurar isem program sahte die uyarı fln gelirmi yardımcı olursann sevinirim
tlf. imei nosunu yazmadan da yapabilirsin. haritanın numarasını yazman da yeterli olur. Ben öyle yaptım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.:oke:

alperunal83

alperunal83

Üye
tsk

Üst Alt