Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

seronet

seronet

Üye
Talimatı aynen yerine getirdim kurulumu yaptım, ancak program açılır gibi oluyor ve kapanıyor teli kapatıp açtım, yeniden yükleedim ama yine değişen birşey olmadı.

E72

bensiox16

bensiox16

Üye
Bu program gerçekten çok güzel hatta harika kurulumu biraz uğraştırıyor ama inanın arkadaşlar değdi.ben 5800 da kullanıyorum mükemmel ellerine ve emeğine sağlık arkadaşım.

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Proğramı başarıyla kurdum çok güzel çalışıyordu, Fakat daha sonra her baglandığında ücretlendiği için
"Dahili GPS" yaptım ve bağlantı şimdi olmuyor ( Açık alanda 10-15 dk bekliyorum), yüklenen başka proğramlar etkiler mi?
Sorun ne olabilir? (uydu durumuna baktığım 1 tane uydu olduğu gözükmektedir.)

mustifa2000

Üye
Cok tesekkürler, Nokia Ovi haritadan her yönüyle cok daha basarli. Haritalar güncellenecek mi? Onlari da burada paylasacak misiniz?
Tesekkürler

ankx

Üye
navigasyon yönleri neden yanlış söylüyo olabilir

moozyurt

Üye
slm arkadaşlar ya forum yeni girdim n95 kullanıyorum 3 yıldır ama navi hiç yüklemedim 260 sayfayı dolaşmak içinde vaktim yok bu kurulum 1. sayfadaki güncelmi yoksa son sürüm başka sayfalarda varmı

halilertan73

Üye
Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.

Yardım açil bende Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçeneği çıkmıyor Yeni gps'yi eşleştir çıkıyor bir türlü ayarlayamadım 3-4 sefer yükledim olmadı hep aynı sorun.

krbk7860

krbk7860

Üye
Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.

Yardım açil bende Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçeneği çıkmıyor Yeni gps'yi eşleştir çıkıyor bir türlü ayarlayamadım 3-4 sefer yükledim olmadı hep aynı sorun.

Maxicep.com - Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar. Bu ayarları yap.
1- Ayarlar-Tel ayarları - uygulama ayarları - Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.:oke:

ozgalg

Üye
benim tlf e71 de
Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil

komutuna gelemiyorum.
1-wlan olduğu için mi
2-wlan dan dolayı dokunmamalımıyım

abdullahercan29

Üye
onuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum, konu anlatımı ve linklerinde hiçbir sorun yok, yalnız programı 5800'a bu anlatımla kurmayın.

Denilen herşeyi yaptım yalnız root'un altındaki klasörleri hafıza kartına atarken direk atın diyordu bende öyle yaptım Private, system ve birkaç dosyaya daha bunlar zaten var değiştirmek istermisiniz dedi, ne olacaksa olsun dedim attım. Sis dosyasını kurarken uyumlu değil değil dedi devam dedim. Program sorunsuz kuruldu, açtım uyduyu buldu herşey çok iyiydi taki telefonu kapatana kadar, şimdi kart takılıyken tel açılmıyor, kartı çıkarınca açılıyor, tel'ede kartada format atacağım artık

alert_emre

Üye
Cok tesekkur ederim dediginiz her seyi harfiyen yaptim fakat programi actigimda satin al ve basla diyor ne yapmaliyim

Affedersiniz sorunumu hallettim...

halilertan73

Üye
Başcavuş ustam söylediklerinizi aynen yaptım ama hala uzakgprs den hala yeni gpr'yi eşleştir çıkıyor ekli gprs seçeneği çıkmıyor haritayı açtığımda ise sadece araba çıkıyor ama üste yeşil yazı ile gps kapalı diyor kafayı yiyeceğim bir türlü yapamadım.

krbk7860

krbk7860

Üye
Başcavuş ustam söylediklerinizi aynen yaptım ama hala uzakgprs den hala yeni gpr'yi eşleştir çıkıyor ekli gprs seçeneği çıkmıyor haritayı açtığımda ise sadece araba çıkıyor ama üste yeşil yazı ile gps kapalı diyor kafayı yiyeceğim bir türlü yapamadım.

sinyal seviyesini gösteren yerde kırmızı yuvarlak daire içersi çizili şekil mi çıkıyor? eğer öyle ise üzerine tıkla ve ekli/yerleşik gps'yi kullanı işaretle.:oke:

bloodmoney35

Üye
haritayı kastırmadan çalıştırınca atma ve donma olmuyor benimkinde.izmirden ankaraya gezinmeye çalışınca kasılıyor ve donuyor.yavaş yavaş gidiceksin:d:

halilertan73

Üye
:oke: Başcavuş ustan en sonunda ayarladım not defterlerini yalnış atmışım herhalde tekrar yükleyince oldu ilginize teşekürler.

saussure

Üye
Arkadaşlar programı nokia e72 ye kurdum ama hiç crakleme yapmamışım gibi seri no istiyor.Bu işlemi daha sonradan ilac dosyası ile imei numarasını girerek oluşturup doğrudan istenilen yere yazsam faydalı olur mu yoksa herşeyi baştan mı yapmam gerek.

fatura123

Üye
onuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum, konu anlatımı ve linklerinde hiçbir sorun yok, yalnız programı 5800'a bu anlatımla kurmayın.

Denilen herşeyi yaptım yalnız root'un altındaki klasörleri hafıza kartına atarken direk atın diyordu bende öyle yaptım Private, system ve birkaç dosyaya daha bunlar zaten var değiştirmek istermisiniz dedi, ne olacaksa olsun dedim attım. Sis dosyasını kurarken uyumlu değil değil dedi devam dedim. Program sorunsuz kuruldu, açtım uyduyu buldu herşey çok iyiydi taki telefonu kapatana kadar, şimdi kart takılıyken tel açılmıyor, kartı çıkarınca açılıyor, tel'ede kartada format atacağım artık

kardeş bende 5800 kurdum sorun yok tek sorun adreslere kayıt yaptığım yerlere git diyince programdan çıkıyor....

--------------- Ekleme ---------------

kuran arkadaşlardan yardım istiyorum

5800 kullanıcısıyım programı kurdum çalışıyor uyduya geç bağlanıyor biraz o kadar sorun şu ki

nereye nin içinde konumlarım bölümüne kaydetmiş olduğum yere tıklayınca program otomatik kapanıyor ne yapmalıyım yardım.................

krbk7860

krbk7860

Üye
kardeş bende 5800 kurdum sorun yok tek sorun adreslere kayıt yaptığım yerlere git diyince programdan çıkıyor....

--------------- Ekleme ---------------

kuran arkadaşlardan yardım istiyorum

5800 kullanıcısıyım programı kurdum çalışıyor uyduya geç bağlanıyor biraz o kadar sorun şu ki

nereye nin içinde konumlarım bölümüne kaydetmiş olduğum yere tıklayınca program otomatik kapanıyor ne yapmalıyım yardım.................
adreslere kayıt yapma kaydı nereye contacts içine yaparsan sorun kalmaz ben o şekilde kullanıyorum ve hiçbir sorun olmuyor. Daha önceden gideceğim yerleri contacts a kaydediyorum. gitmek istediğim yeri contactslardan bularak git diyorum ve sorunsuzca çalışıyor. Garmin genellikle türkçe konumda konumlarıma yapılan kayıtlarda sorun çıkartıyor. o nedenle konumlarımı kullanmanı tavsiye etmem.:oke:

engok

Üye
Öcelikle çok teşekkürler...
Ama bir sorun var.Telefonum i8910.Programı aynen kurdum.Birim numarası .......... kullanılark haritalar açılmıyor yazıyor.Daha sonra da satın al ve kullan , ürün kodu gir ve devam et gibi bölümler çıkıyor.

bilal84

Üye
hocam bu verdigin 3 tane link tum telefonlara uygun mu bende nokia 5800 xp var. tesekkurler

Üst Alt