Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.
Yardım açil bende Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçeneği çıkmıyor Yeni gps'yi eşleştir çıkıyor bir türlü ayarlayamadım 3-4 sefer yükledim olmadı hep aynı sorun.
Başcavuş ustam söylediklerinizi aynen yaptım ama hala uzakgprs den hala yeni gpr'yi eşleştir çıkıyor ekli gprs seçeneği çıkmıyor haritayı açtığımda ise sadece araba çıkıyor ama üste yeşil yazı ile gps kapalı diyor kafayı yiyeceğim bir türlü yapamadım.

onuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum, konu anlatımı ve linklerinde hiçbir sorun yok, yalnız programı 5800'a bu anlatımla kurmayın.
Denilen herşeyi yaptım yalnız root'un altındaki klasörleri hafıza kartına atarken direk atın diyordu bende öyle yaptım Private, system ve birkaç dosyaya daha bunlar zaten var değiştirmek istermisiniz dedi, ne olacaksa olsun dedim attım. Sis dosyasını kurarken uyumlu değil değil dedi devam dedim. Program sorunsuz kuruldu, açtım uyduyu buldu herşey çok iyiydi taki telefonu kapatana kadar, şimdi kart takılıyken tel açılmıyor, kartı çıkarınca açılıyor, tel'ede kartada format atacağım artık
adreslere kayıt yapma kaydı nereye contacts içine yaparsan sorun kalmaz ben o şekilde kullanıyorum ve hiçbir sorun olmuyor. Daha önceden gideceğim yerleri contacts a kaydediyorum. gitmek istediğim yeri contactslardan bularak git diyorum ve sorunsuzca çalışıyor. Garmin genellikle türkçe konumda konumlarıma yapılan kayıtlarda sorun çıkartıyor. o nedenle konumlarımı kullanmanı tavsiye etmem.kardeş bende 5800 kurdum sorun yok tek sorun adreslere kayıt yaptığım yerlere git diyince programdan çıkıyor....
--------------- Ekleme ---------------
kuran arkadaşlardan yardım istiyorum
5800 kullanıcısıyım programı kurdum çalışıyor uyduya geç bağlanıyor biraz o kadar sorun şu ki
nereye nin içinde konumlarım bölümüne kaydetmiş olduğum yere tıklayınca program otomatik kapanıyor ne yapmalıyım yardım.................