Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

susam67

Üye
Arkadaşlar garmını kullanıyordum sorunsuz sekılde 6 aydır fakat son 2-3gundur garmını acmaya calıstıgımda GÜVENLİK

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar garmını kullanıyordum sorunsuz sekılde 6 aydır fakat son 2-3gundur garmını acmaya calıstıgımda GÜVENLİK NEDENİYLE DOSYA ÇALIŞTIRALAMIYOR yazıyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...

aleminstari

Üye
teşekkürler çok işime yaradı
ayrıca dahili gps i bulamayan arkadaşlar unl dosyalarının sonundaki txt yi silsin bende bulamamıştım öyle yaptım görüyo artık tel n 95 8gb.

hee_jazz

Üye
ustam paylaşım için çok teşekkür ederim.bizi oviden kurtardın saolasın :)

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar garmını kullanıyordum sorunsuz sekılde 6 aydır fakat son 2-3gundur garmını acmaya calıstıgımda GÜVENLİK

Arkadaşlar garmını kullanıyordum sorunsuz sekılde 6 aydır fakat son 2-3gundur garmını acmaya calıstıgımda GÜVENLİK NEDENİYLE DOSYA ÇALIŞTIRALAMIYOR yazıyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...
ilginç. en son hangi uygulamaları yüklediniz?

kaldır 1 daha kur?

susam67

Üye
ebuddy skyfire yukledım.. telefon hattımı degıstırdım bır sorun olmaz dımı? kaldırıp kurayım bır daha bakalım ne olcak.tsekkurler

zarha6100

Üye
garmini yüklemek için cihazın hackli veya programın sertifikalanması gerekiyormu..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
hayırrrrrrrr

ercucuk0

Üye
n95 8 gb kullaniyorum ve garmin mobile yukle sorunsuz kullaniyorum ama amerika haritasini bi turlu yukleyemedim lutfen yardimci olurmusunz?

mbd5200

Üye
kurulumu sorunsuz tamamladım 5800 üzerinde teşekkür ederim çok güzel program gerçekten

mesut159

Üye
bana yardımcı olurmusunuz bu konuda yenıyım ama yapamaıyorum kafam cok karıstı:)

bısey sorucam bu garmını yukleyen varsa azda bana yardım etsın kafayı yıyeceyım nerdeyse

serkantes

Üye
emeği geçenlere teşekkürler...bende de vardı garmin, e71telefonum servise gitti, yenisiyle değiştirdiler telefonu. kartı taktım, GPS ayarını değiştiremiyordum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyordu. maxicepten yeniden indirdim prgramı yeniden kurdum. son aşamaya kadar geldim fakat bu kez de kayıt kodu istiyr. nerede hata yapıyorum???

fatura123

Üye
çok teşekkürler....program süper çalışıyor. yanlız bir sorum olacak nokia 5800 kullanıcısıyım sadece bu program haritasını nokia nın kendi programına atarak kullana bilirmiyim.

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Proğramı başarıyla kurdum çok güzel çalışıyordu, Fakat daha sonra her baglandığında ücretlendiği için
"Dahili GPS" yaptım ve bağlantı şimdi olmuyor ( Açık alanda 10-15 dk bekliyorum), yüklenen başka proğramlar etkiler mi?
Sorun ne olabilir? (uydu durumuna baktığım 1 tane uydu olduğu gözükmektedir.)

yigit1985

Üye
@mpy; abi orda da durum şöyle;

ilk baş gps'e bağlanman gerekiyor. sonrada 3 tuşuyla yakınlaş haritaya. "çiziliyor" deyip sağda detail map yazacaktır.
bağlanmadanda yapabilirsin bu işi. sen ilk kurduğunda TR üzerinde değilsin o yüzden no map diyor. belli yüksekliktede haritayı görmüyor.2-3 kez 3 tuşuna basınca görür.

aynı sorun bendede devam ediyoo herşey tamam ama harita yok .yakınlaştırma yapmaktan elime ağrılar girdi.yüzlercekez bastım ama olmadı acele yardımcı oluranız sevinirim. şimdiden teşekkürler

legest

Üye
Teşekkürler.Sorunsuz çalışıyor

ardarsln

Üye
nokia n79 kullanıyorum .daha dogrusu daha yeni aldim 3 gün oldu . Garmin i kurdum anlatıldıgı gibi . Yukleme tamamlandıktan sonra dosyayı bulamadım , acamadım yani daha dogrusu . Nedir çözümü,nerede bulurum bu dosyayı?

çözdüm , cok sağolun

Cugu

Üye
arkadaslar nokia5230 var bende ve garmin i yüklemeye çalışıyorum dil seneği bölümünde yükleme kilitleniyor nereye bastıysam da yükleme devam etmedi... Nokia 5230'u olupta garmin i yükleyebilmiş arkadaslar var mı aranızda? varsa nasıl yüklüyoruz??

mcukur

Üye
üstat henüz kurmadım ama deneyeceğim çok büyük emek sarfetmişsin ellerin dert görmesin saol

Üst Alt