Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

darkwily

darkwily

Üye
emeğine ve anLatımına sağLık süper bir payLaşım 5800xm de süper çaLışıyo iyi forumLar ark.Lar

hasanongun

Üye
sn.reis bey;

uyduya nasıl ve nereden bağlanıyoruz. kurduğum program no map diyor.

cimbomemre

cimbomemre

Üye
5.00.50 kurulu update etmek istiyorum ne yapmam lazm ? reis i eagles neden 60 a çıkarmıyor ? sorunlu mu versiyon

donkisot51

Üye
Arkadaş bir konu ancak bu kadar ayrıntılı anlatılır. pes yani valla bravo çok teşekkürler, şu an nokia 5800 xm telefonuma kurdum ve çalıştı. ellerine sağlık teşekkürler

manguser

Üye
teşekkürler

tuhundercats

Üye
141 deil o 114. ama aslında 114'te değil 114.500 küsür kb normalde 111mb herkes 114 diyor ama 111 ;)
öncelikle bunu belirteyim.

1de benim harita 111mb yani en son. rar olduğu için 75mb gözükmekte. ;)

Türkiye için yeni harita çıkardı garmin. TÜm gps kendi yazılımları için. elime geçince hemen atarım buraya.

@mpy; abi orda da durum şöyle;

ilk baş gps'e bağlanman gerekiyor. sonrada 3 tuşuyla yakınlaş haritaya. "çiziliyor" deyip sağda detail map yazacaktır.
bağlanmadanda yapabilirsin bu işi. sen ilk kurduğunda TR üzerinde değilsin o yüzden no map diyor. belli yüksekliktede haritayı görmüyor.2-3 kez 3 tuşuna basınca görür.

@nizam70: ben tüm haritaları 1 word dosyasına toplamıştım ama şimdi bulamıyorum. :vur google'dana rat istersen

--------------- Ekleme ---------------

bunları dene
kaç defa bastıysamda + tuşuna harita gelmiyor dostum no map diyor

elektroblack

Üye
program için teşekkürler reis, birazönce yükledim.
birazdanda çıkıp arabada deneyeceğim şimdilik sorunyok...
eyvallah....

recrec_0342

Üye
arkadaşlarr gerçekten güzell birr programdır arkadaşımız gerçekten çok güzel ve anlatıcı bir dille anlatmıştırr

hld_0819

Üye
çok teşekkürler mükemmel bir program.
bu arada no map diyenler haritada sorun var sanırım. ilk baştaki haritayı indirip kurmuştum ama bende de no map yazıyordu. sonra 2009.02 yi indirip kurdum ve çalıştı.sanırım son eklenen harita kilitli

tylol_26

Üye
az önce yükledim 5800 sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık teşekkürler.

bu arada 2010 haritası kilitli değil sadece ilk bağlantıda haritayı küçültüyosunuz ve haritayı tanıyor sistem.

efelerefesi

Üye
selamlar. nokia 5800 expres müzik telefonuma kurdum harika bir program. herşeyden önmce paylaşımı yapan arkadaşa sonsuz teşekürler. sygig kullanıyodum ama küçük illerde pekte detaylı değildi ama garmin 81 ilde kapı numarasına kadar götürüyor. kurulumuda oldukça basit ve kolay. yapamayan arkadaşlar bana özelden mesaj yazabilirler. msn den devam eder elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. tekrar tekrar çokteşekkür ederim. tek kelimeyle müthiş bişey.

yasakmı bilmiyorum ama yapamayan arkadaşlara yardımcı olmak adına msn adresimi de vereyim. [email protected]

mehmet can emre

Üye
emeğine sağlık kardeşim ama benim telefon da "telefonla uyumlu değil" yazıyor napıyım telefonun versiyonuna *#0000# den bakıyom v50 . 0.005 yazıyo buna göre indiriyorum hata bendemi proğramdamı anlmadım

efelerefesi

Üye
emeğine sağlık kardeşim ama benim telefon da "telefonla uyumlu değil" yazıyor napıyım telefonun versiyonuna *#0000# den bakıyom v50 . 0.005 yazıyo buna göre indiriyorum hata bendemi proğramdamı anlmadım
telefonunun marka modeli ne onuda yazarsan bilgisi olan biri bir fikir verebilir belki

apeks64

Üye
Arkadaşlar bu garmin sadece nokıa telefonlar için mi yoksa Windows Mobile 6,5 Professional işletim sistemi olan telefonlara da oluyormu?

efelerefesi

Üye
Arkadaşlar bu garmin sadece nokıa telefonlar için mi yoksa Windows Mobile 6,5 Professional işletim sistemi olan telefonlara da oluyormu?
windows mobile işletim sistemi telefonun varsa sana igo yu öneririm arkadaşım.

mehmet can emre

Üye
nokıa 5800 xpress music

telefonunun marka modeli ne onuda yazarsan bilgisi olan biri bir fikir verebilir belki
nokıa 5800 xpress musıc
şimdiden teşekkür ederim

efelerefesi

Üye
nokıa 5800 xpress music

nokıa 5800 xpress musıc
şimdiden teşekkür ederim
aynı telefonu kullanıyoruz ama bende hata vermiyor. üstelik garmin, ndrive, sygic ve rote66 olmak üzere kendi ovi haritası hariç 4 tane navigasyonun dördüde çalışıyor. bikaç mesaj önce msn vermiştim eklersen bi çözüm bulmaya çalışalım.

abdullah fırat

Üye
selam reis garmin ile sygic i kıyaslarsan hangisi daha iyi sence

teşekkürler

efelerefesi

Üye
selam reis garmin ile sygic i kıyaslarsan hangisi daha iyi sence

teşekkürler
her ikisinide kullandığım belirttiğime göre sanırım sorun bana. eğer bir sıralama yapmam gerekirse. ist ankara gibi büyük şehirde olmadığımdan bana küçük şehirleride kapı numarasına kadar veren NDrive ve Garmin bir ve ikinci sırayı alır. sonra rote66 sonra sygic. yani en başa senin soruna göre Garmini koyabilirsin. 81 il Detayı olması ve en güncel haritaları desteklemesi en büyük artısı. keşke NDrive Kadar sesli yönlendirmeside güzel olsa. Gerçi güzel ama Ses konusnda Ndrive 1 numara. Özellikler ve Detay konusunda ise Garmin.

1.Garmin
2.Ndirve
3.Route66
4.Sygic

werasd

Üye
nokia n81, gps bulamıyor. boşuna mı uğraşıyorum. gps özelliği varmı.

Üst Alt