kaç defa bastıysamda + tuşuna harita gelmiyor dostum no map diyor141 deil o 114. ama aslında 114'te değil 114.500 küsür kb normalde 111mb herkes 114 diyor ama 111
öncelikle bunu belirteyim.
1de benim harita 111mb yani en son. rar olduğu için 75mb gözükmekte.
Türkiye için yeni harita çıkardı garmin. TÜm gps kendi yazılımları için. elime geçince hemen atarım buraya.
@mpy; abi orda da durum şöyle;
ilk baş gps'e bağlanman gerekiyor. sonrada 3 tuşuyla yakınlaş haritaya. "çiziliyor" deyip sağda detail map yazacaktır.
bağlanmadanda yapabilirsin bu işi. sen ilk kurduğunda TR üzerinde değilsin o yüzden no map diyor. belli yüksekliktede haritayı görmüyor.2-3 kez 3 tuşuna basınca görür.
@nizam70: ben tüm haritaları 1 word dosyasına toplamıştım ama şimdi bulamıyorum.google'dana rat istersen
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunları dene
telefonunun marka modeli ne onuda yazarsan bilgisi olan biri bir fikir verebilir belkiemeğine sağlık kardeşim ama benim telefon da "telefonla uyumlu değil" yazıyor napıyım telefonun versiyonuna *#0000# den bakıyom v50 . 0.005 yazıyo buna göre indiriyorum hata bendemi proğramdamı anlmadım
windows mobile işletim sistemi telefonun varsa sana igo yu öneririm arkadaşım.Arkadaşlar bu garmin sadece nokıa telefonlar için mi yoksa Windows Mobile 6,5 Professional işletim sistemi olan telefonlara da oluyormu?
nokıa 5800 xpress musıctelefonunun marka modeli ne onuda yazarsan bilgisi olan biri bir fikir verebilir belki
aynı telefonu kullanıyoruz ama bende hata vermiyor. üstelik garmin, ndrive, sygic ve rote66 olmak üzere kendi ovi haritası hariç 4 tane navigasyonun dördüde çalışıyor. bikaç mesaj önce msn vermiştim eklersen bi çözüm bulmaya çalışalım.nokıa 5800 xpress music
nokıa 5800 xpress musıc
şimdiden teşekkür ederim
her ikisinide kullandığım belirttiğime göre sanırım sorun bana. eğer bir sıralama yapmam gerekirse. ist ankara gibi büyük şehirde olmadığımdan bana küçük şehirleride kapı numarasına kadar veren NDrive ve Garmin bir ve ikinci sırayı alır. sonra rote66 sonra sygic. yani en başa senin soruna göre Garmini koyabilirsin. 81 il Detayı olması ve en güncel haritaları desteklemesi en büyük artısı. keşke NDrive Kadar sesli yönlendirmeside güzel olsa. Gerçi güzel ama Ses konusnda Ndrive 1 numara. Özellikler ve Detay konusunda ise Garmin.selam reis garmin ile sygic i kıyaslarsan hangisi daha iyi sence
teşekkürler