Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

jeki01

jeki01

Üye
üstadlar öncelikle herkeze selam,
bende n79 var sorunum ise;
-garmini 11.049 versiyonu yüklü iken telime garmini yükledim...
-sonra haporlörü patladı ve garantiye götürdüm versiyon atarız dediler...
-versiyonu 32.001 e yükselttiler yine hac*ledim teli şimdi garmin yüklenmiyor..
-yani yüklemenin sonunda (yüklenemiyor erişim yok) deyip çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
-bana gps'de bi özellik lazım o da yapılan en yüksek hız, bu da birtek garminde var :hmmm lütfen bi el atın...
Şimdiden Teşekkürler...

Selam
1) benim telde N79. bende de garmin vardı versiyon 20. garmin klosörünü kopyalamıştım lazım olur diye. telefonum arıza yaptı tuş takımından dolayı. Versiyon 32 yapmıştı servis. klasörü aynen hafızana kartına yükledim garminini yükledim şu an çalışıyor. sorun yok.

2)Yeni haritayı nasıl indirebiliriz?

3) garmin programı version 5.00.30, versiyonu 5.00.50 yapmak için ne yapmam gerek ya da versiyonu yükseltirsem ne değişeçek?

Güzel bir paylaşım.

--------------- Ekleme ---------------

birde Avrupa haritasını nerden bulabiliriz? ülkeler bazında ama.

egemenle

Üye
süper

asiefe_99

Üye
ellerine sağlık kardeşim bende n95 var yükledim tamam ama ekli gps yi bulamadım yinede ellerine sağlık

werarce

werarce

Üye
ben garmini yukledim calisiyorda fakat haritada gezerken aniden kitleniyor. bide konumumu kayit ederken isimle kayit yapamiyorum swdece konumum konumum2 diye kayit yapiliyo. sonra isim degistirincede yukleyince atiyo. unl uzantili dosyalar duzgun. yardimlarinizi bekliyorum

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
2010 yakında nete düşer upload ederiz ;)

ersinak

Üye
reis n958bg cihaza kurdum(uzun zamandır üşendikten sonra oldu )bulunduğum yerde uyduya rahat şekilde bağlanabiliyorum.prog açtım çalışıyor iyi derecede 15-20 dk bekledim prog bir türlü bağlanamadı uyduya.aynı anda cihazın kendindende bağlandım 5 tane uydu bulmasına rağmen prog göremedi bir türlü.sorunu anlayamadım bir türlü.neden olduğunu anlıyamadın.Fikrin varmı ?

astrobiyolog

Üye
Italya vatikan haritasinin kodu nedir? kodsuz nasil yukliycem

werarce

werarce

Üye
cevap yokmu reis

jeki01

jeki01

Üye
selam. bu 2 sorunun cevabını verebilecek varmı?
1) garmin programı version 5.00.30, versiyonu 5.00.50 yapmak için ne yapmam gerek ya da versiyonu yükseltirsem ne değişeçek?
2) Avrupa haritasını nerden bulabiliriz? ülkeler bazında ama.
teşekkürler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
12 2009 var zaten yenisinin gelmesi hemen olmaz sanırım

Gerçi 5 ay oldu ama:D

stelci

Üye
garmin nokia e 71 e yüklenir mi bilen lütfen cevap versin...

MHMMTZYNP

Üye
dostum emeğinize sağlıkta bende yardımlı gps açılmıyor ne yaptıysam olmuyor lütfen bir yardım ya 1 haftadır bunla uğraşıyom :S

jeki01

jeki01

Üye
selam. arkadaşla son harita çıkmadımı, birde yürüyüş modu yokmu Nokia maps gibi?

mylove78

Üye
Sevgili Reis ve Sevgili Arkadaşlar. N82 Telefonum var, telefonun eski versionunda Garmin'i sorunsuz kullanıyordum, Telefona yeni version yükleyince oldu sanırım artık Garmin'i kullanamıyorum :( Garmin'i defalarca silip yüklememe rağmen programı her açışımda satın al,dene tarzında seçenekler çıkıyor :( Garmin vazgeçilmez biliyorsunuz :( Satın alıyım dedim çok pahalı geldi !
programı kullanamıyorum ne yapıyım lütfen bana bir akıl verin :(

N82 yeni sürümüm 35.0.002

efecan_demir

Üye
az önce nokia e71 ime yükledim muhteşem oldu ovi kullanıyordum oviye on basar bu ayrıntılı olarak teşekkürler.............

xhera

Üye
Xpress Music X3-00 da denendi çaLışıyor. Çok teşekkür Ederim xD Samsung Star S5233W-Wifi den kurtuLdum çok memnunum xD

Üst Alt