Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ilker80

Üye
reis usta benim bir sorum olucak bilmiyorum baska bi arkadasimizin basina geldi mi?bende tr ve bulgaristan haritasi yuklu 5.20 versiyonunda bulgara gecince adres ara diyorum sehir secimini cikmiyor direk adres hangi ilcede diye cikiyor bunu duzeltme sansimiz var mi? tr haritasinda sorun yok sehir secimi var bulgar da yok ayni haritayi 4.20 versiyonunda garminin calistirdim onda da sorun yoktu.

navara

navara

Üye
reis 2008.10 haritası 5.20 versiyonunda çalışıyor sorun yok ama taivan olmasın pro orjinal proya 2008.10 haritasını atarsan adres aramada sorun yok...ama şu konumlarım da isim değiştirmeye bir çare bulunsa çok iyi olacak..n85 de yükledim çalışyıyor birkaç gün sonra n96 alıyorum ondada dener yazarım
Arkadaşım, Konumlarımda isim değiştirmek için; Konumlarım açık iken istediğin konuma gel ve YÖNET yerine seçim tuşuna bas, ismi değiştir seçeneği çıkıyor. Ben öyle yapıyorum. Tel Nokia E-51. Versiyonum 4.020...

seydiaa

Üye
ya arkadaşlar benim kullandığım versiyon v50010 acaba v50020 ile arasında ne gibi farklar var acaba,çok büyük fark yoksa yüklemeyelim.....

farnear

Üye
Arkadaşım, Konumlarımda isim değiştirmek için; Konumlarım açık iken istediğin konuma gel ve YÖNET yerine seçim tuşuna bas, ismi değiştir seçeneği çıkıyor. Ben öyle yapıyorum. Tel Nokia E-51. Versiyonum 4.020...
arkadaşım 4.20 de sorun yok zaten sorun 5..xx li versiyonlarda

ngurelli

Üye
Aylardır E66 da programı kullanıyorum.Bunun için tekrar çok teşekkür ederim.HTC Touch 3G aldım.Windows 6.1 için GM XT bulabilirmiyim?

jackburaks

jackburaks

Üye
ya bende çalışmadı E66

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmadı derken hangi kısım?

dezda

Üye
Harcamış olduğun bunca emeğe karşılık sana çok teşekkür ederim.
Benim iki tane sorum olacak.Birincisi Aadresler bölümüne girdiğim zaman "bu özelliği kullanmanız için detaylı haritalar gereklidir" şeklinde bir uyarı alıyorum.İkincisi ise bulunduğum şehirden başka bir şehirdeki adrese gitmek istediğim başka şehirdeki adresi nereye ve nasıl giricem.Telefonum n95 1gb
İlgine şimdiden teşekkür ederim.

drssalih

Üye
herhangi bir rota giripte cizilen yolharitasina uyulmadigi zaman program kendini hemen kapatiyor.4.20 kullandigimda boylebirsey olmuyordu .Acaba 5.00.20 de hata mi var.Kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum.tsk.......;

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Harcamış olduğun bunca emeğe karşılık sana çok teşekkür ederim.
Benim iki tane sorum olacak.Birincisi Aadresler bölümüne girdiğim zaman "bu özelliği kullanmanız için detaylı haritalar gereklidir" şeklinde bir uyarı alıyorum.İkincisi ise bulunduğum şehirden başka bir şehirdeki adrese gitmek istediğim başka şehirdeki adresi nereye ve nasıl giricem.Telefonum n95 1gb
İlgine şimdiden teşekkür ederim.
121mblik olanı indir onu at cihaza o düzgün çalışıyor

herhangi bir rota giripte cizilen yolharitasina uyulmadigi zaman program kendini hemen kapatiyor.4.20 kullandigimda boylebirsey olmuyordu .Acaba 5.00.20 de hata mi var.Kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum.tsk.......;
v5.00.20 çok sorunlu 1 yazılım. Acil düzeltilmesi lazım. :oke:

mantas

Üye
pil sorunu icin cardrunner iptal edilse bile garmin her acilisda tsrautostart.exe`yi yeniden calistiriyor garmin`i kapattikdan sonra iyi bi taskman`le o islemi durdurmalisiniz yada ilgili dosyayi komple rename edin.Buaralar ilginctir acik havada dahi gps`e baglanamiyorum 2-3 gun arka arkaya yarim saat`e yakin denemelerimde sonuc alamadim ist avrupa yakasinda sizlerde durum nasil

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Evet hava cidden fena. Pencere kenarından normalde hemen bağlanırdım ama 4-5dk çekti geçen.

johncliffhanger

Üye
v5.00.20 çok sorunlu 1 yazılım. Acil düzeltilmesi lazım. :oke:[/quote]

5.00.20 çok sorunluysa, neden eski versiyon programı kullanmıyoruz? yani 5.00.20'nin vazgeçilmez artıları nelerdir? bir de yeni harita ile eski versiyon programın kullanılmasında bir çakışma söz konusu olur mu? teşekkürler

semuteyo

Üye
bilgiler için teşekkür ederim, nokia E71 cihazımda program çalıştı, GPS görüyor...

zeyunal

zeyunal

Üye
arkadaslar yeni harita cıkmıs bulan var mı? v. 2008.10

aa-tolga

aa-tolga

Üye

Harita Buyrun Arkadaslar.Ancak Adresler kısmını calıstıramadım.Bursa ve izmir yenilenmiş.bazı ilçeler eklenmiş.İnegöl vs.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Yeni haritayı verdim ben zaten ama işte adresler kısmı çalışmıyor.

johncliffhanger

Üye
Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır..

merhaba, yukarıdaki açıklamanızı ileriki sayfalarda "uyduya bağlanmadan da detaylı harita görülebilir" şeklinde revize etmişsiniz. faydalı olacağına inandığım için bunun nasıl yapılacağını yazmak istiyorum. zira ben 3 gündür bunu becermeye çalıştım:)

araçlar-->ayarlar-->sistem-->uzak gps bölümüne gelin. sağ üst köşede bluetooth gps cihazının sembolü var (üzeri çapraz çizgili). yön tuşlarıyla onun üzerine gelip seçin (etkinleştir tuşuna basmayın). GPS Kapalı diye bir bölüm çıkacak. orada sol alt köşede "yeni konum" seçeneğini tıklayın. şimdi harita göster menüsünün aynısı çıktı. "1" tuşuna basarak haritayı en büyük ölçekle (kolay olacağı için) sağa ve aşağı kaydırıyoruz. makul bir kaydırmadan sonra "tamam"ı seçiyoruz.bir önceki GPS Kapalı bölümüne tekrar geldik. işte buradaki koordinatlardan üstteki N36-N42 arasında olana kadar ya da alttaki E26-E45 olana kadar bir önceki kaydırma işlemini deneme yanılma şeklinde tekrar edin. (Türkiye 26-45 dogu meridyenleri (E), 36-42 kuzey paralelleri (N) arasında oldugundan bu koordinatlardan birine yaklaştığınızda bu kez 3 tuşuna basarak ölçeği 50km'ye kadar düşürün. türkiye haritası görünür olacaktır.)
not:bu işlemi harita göster seçeneği 50km ölçekte sağa ve aşağı yöne kaydırarak da yapablirsiniz. ama her ne kadar default (varsayılan) konumun ingiltere oldu kesin olsa da, kaydırmayı yapacağınız yön görünmeyen TR haritası olacağından (ingiltere'den türkiye'ye bir hat çizecek şekilde) denk getirmede zorlanabilirsiniz. benim dediğim şekilde en azından koordinatlardan dolayı aşağıya mı, sağa mı? oldugunu kestirebilirsiniz.
herkese kolay gelsin
sedat demir

avcengin

Üye
arkadaşlar e 51 de çalıştıran var mı? gps aranıyor diyor öle kalıyor, yoksa e51 de yerleşik gps yok mu? bir yerde var demişler bir yerde yok. bir de bir önceki sayfada bi arkadaş e51'de kullandığını sölemiş. ek bir gps alıcısı ile mi merak ettim

timex

Üye
emeğine sağlık dostum v5.00.20 yi nokia 6220c ye kurdum canavar gibi çalışıyor fakat okul,hastane gibi konumları haritada farklı yerde gösteriyor nokia maps gibi değil bu arada adana için konuşuyorum birde gps sinyali çok kopuyor ama aynı yerde n.mapste böyle bişey yok keşke n.maps içinde böyle tam navigasyon olsaydı yoksa güzel program hakkını vermek lazım

Üst Alt