Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

leetanta

Üye
tr sitesinde dün yayındaydı, ama akşama doğru kaldırmışlar. 2009.02 de şubatta çıkacakmış.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman :oke:

xpoyraz

Üye
Reis-i Eagles
bir önceki sayfadaki soruma cevap alamadım ..
Yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum ..
Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

kurdum çalışıyor, teşekkürler..

Program çalışıyor ama gps ayarlarını yaparken uzak / ekli gps seçiyorum fakat uzun süre beklememe ragmen ekran görüntüsündeki gibi gps bulamıyor.. bunun içinde mi dışarıda olmam gerekiyor.. Telefonumda ekli gps olmasa sanıyorum bu seceneğe ulasamam değilmi ?? Telefonum Nokia e61i
YArdımcı olursanız çok sevinirim..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
E61i'de dahili GPS var mı ki?

Benim bildiğim yok.

cross_fire

Üye
benim anlamadığım şey garmin de uydu olayını çalıştırdığımızda ücret alınıyormu yoksa ücretsiz bi şekilde bulunduğumz yeri bulabiliyormuyuz(herhangibir sey girmeden yer tespiti sonrada gidecemiz yere kadar otomatik ilerlemesi , araçlarda olduğu gibi) beni aydınlatırmısınız bu konuda
tlf n95

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Dahili GPS mevcut cihazda. Ücretsiz 1 şekilde uyduya bağlanıp konumunuzu belirleyebilirsiniz. :oke:

uzuli

Üye
cok teşekkür ederim bende e51 var yükledim sorasında acıorum telefonda acaılıor baslangıc ekranı gelior ve kendiliğinden kapanıor :S :(

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Garmin dizini yanlış yerdedir. tüm klasörleri direkt karta atacaksın. root klasörünü de direkt atmayacaksın. :oke:

E51 GPS yok o ayrı.

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
cok tsk ederim arkadasım programı yukledım ve gayet guzl calısıyor ama yinede bir kac soru sormadan edemiyecem:):)
program acıldıgında "haritayı gör" tıkladıgımızda nerde olursak olalım orayı bulması lazım degıl mı ?
ama ben her actıgımda programı her zaman aynı yerde duruyor ornegın baska sehire gittiğim zamanda aynı sekılde baslangıc noktam...uydu aranıyor yazıyor baska birsey yazmıyor...
aslında ben nerde olursam o harıtadan uydu sayesınde benım yerımı sapaması gerek degıl mı ??

zaloglu07

Üye
ellerine sağlık üstad çok teşekkürler....gayet güzel çalıştı

chn-24

Üye
ARKADASLAR GPS im NEDEN CALISMIYOR UYDU BULAMIYOR DİYORSANIZ SİZLERE COK ÖNEMLİ BİR TİYO..
BEN N95 8GB KULLANIYORUM BU SIKINTIYI COK YASADIM VE SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM..
BAGLANMAK İÇİN BEKLEDİGİNİZ ESNADA HAT SEVİYESİNİ TIKLAYIN

1. OLARAK ekli GPS devre dışı DİYECEKSİNİZ BU HER AÇILIŞTA YAPILMAK ZORUNDA YOKSA BOSUNA BAGLANACAK DİYE BEKLERSİNİZ..
2. OLARAK ekli GPS etkin HALE GETİRECEKSİNİZ VE BAGLANTI SIRASINDA UYDULARI BULDUGU ALANA GİRDİGİNİZDE SAG ÜSTTE ENLEM VE BOYLAM DEGERLERİNİZ GÖRECEKSİNİZ SAYET ORASI BOS İSE BU İSLEMİ TEKRARLAYIN YOKSA KAFAYI YEMEYİN BU NİE BAGLANMIYOR DİYE

SAYGILARIMLA...

rip06

rip06

Üye
Twşwkkürlwe emeğine sağlık

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
ARKADASLAR GPS im NEDEN CALISMIYOR UYDU BULAMIYOR DİYORSANIZ SİZLERE COK ÖNEMLİ BİR TİYO..
BEN N95 8GB KULLANIYORUM BU SIKINTIYI COK YASADIM VE SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM..
BAGLANMAK İÇİN BEKLEDİGİNİZ ESNADA HAT SEVİYESİNİ TIKLAYIN

1. OLARAK ekli GPS devre dışı DİYECEKSİNİZ BU HER AÇILIŞTA YAPILMAK ZORUNDA YOKSA BOSUNA BAGLANACAK DİYE BEKLERSİNİZ..
2. OLARAK ekli GPS etkin HALE GETİRECEKSİNİZ VE BAGLANTI SIRASINDA UYDULARI BULDUGU ALANA GİRDİGİNİZDE SAG ÜSTTE ENLEM VE BOYLAM DEGERLERİNİZ GÖRECEKSİNİZ SAYET ORASI BOS İSE BU İSLEMİ TEKRARLAYIN YOKSA KAFAYI YEMEYİN BU NİE BAGLANMIYOR DİYE

SAYGILARIMLA...

tsk ederim arkadasım soylemıs oldugun tiyo işe yaradı...
ıkımızde aynı tel. kullanıyoz bn sorumu sana sorayım...
bu programı actıgımız zaman nerde olursak olalım bızım yerımızı otomatık olarak buluyor degıl mı?? yanı program baslangıcında harıtayı gor dedıgımızde uyduyu bulursa nerde olursak olalım orayı buluyor??
ve bırde yaya moduna nasıl gececez ben sadece araba ile navigasyon yapabılıyorum....
yardımcı olursan cok sevınırım...
sımdıden tsk ederım.... saygılar..

byimaginary82

Üye
bu program windows mobile 6.1 icin kullanilabilirmi tesekkurler

umutdur12

Üye
Sayın arkadaşım yardımlarınız icin teşekkürler. Fakat private sys ve resorce dosyalarını (telefondan depolama yı seçtim PC suit yerine) buna rağmen kabul etmiyor ve skip skip all cancel seçeneklerini sunuyor. 1 haftadır uğraşmama ve konuyu takip etmeme rağmen yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

Bu arkadaşın sorununu bende yaşıyorum, private sys ve resorce dosyalarını bir türlü atamiyorum dediğin yere, n95 8gb kullaniyorum atmaya kalktigimda "aygıt üzerinde aynı ada sahip bir dosya veya klasör var zaten" diyor atla, tümünü atla, ve iptal seçeneği var. üstüne yazma olayı yok. ne yapmak lazim?

kavrama

kavrama

Üye
Reis ellerine sağlık güzel anlatmışsın. n95 8gb kurdum . Nokia maps uygulamasından 10 kat daha detaylı bu profram. Canavar gibi çalışıyor maaşallah :oke: :oke: :sn:

evlattr

evlattr

Üye
arkadaşlar n95 te usb bağlantısıyla hafıza kartına format atabilirmiyim. yani sıfırlamak istiyorum
yada başka türlü nasıl yapabilirim . sadece usb bağlantı ile

leetanta

Üye
arayıp eklemeye çalışırım :oke:

TR sitesinde de gözükmüyor ama.

Baya araştırdım ama gözükmüyor.
reis resmi site
=

evlattr

evlattr

Üye
n95 e attım uygulamayı çalıştırdıktan sonra
sertifika hatası veriyor ne yapmalıyım

umutdur12

Üye
Bu arkadaşın sorununu bende yaşıyorum, private sys ve resorce dosyalarını bir türlü atamiyorum dediğin yere, n95 8gb kullaniyorum atmaya kalktigimda "aygıt üzerinde aynı ada sahip bir dosya veya klasör var zaten" diyor atla, tümünü atla, ve iptal seçeneği var. üstüne yazma olayı yok. ne yapmak lazim?

Sorunu kendi yollarimla hallettim sistem dosyalarının acilması için sertifika programını açtım sistem dosyalarına ulaştım, private sys ve resorce dosyalarını yeni klasorun icene koyup kart hafızasına attım x-plorer la doslarıniçindekileri telefonun içinde olan dosyalara kes yapişir yaptım, programı kurdum calstirdim bi sorun cikmadi hadi kolaygelsin

Üst Alt