Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

myblue_63

Üye
kodlari algilamais cihaz garmin gps baglan de program acildiktan sonra ayarlara gir orda hakkinda bolumune gir cihazin kodunu not al programdan cik ******i ac kodu oraya yaz ordan alacagin ******* tekrar sw.unl ve gmapprom.unl dosyalarina at bunlari tekrar programin icine at program acilir artik haritalarida ayni sekilde halledebilirsin kolay gelsin

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Mehhaba, öncelikle çok teşekkürler, ben de dediğin gibi uygulamayı telefona kurdum,Türkçe dili ve Metrik Birimini seçtikten sonra "Satın Al" "Deneme Başlat" "Ürün Kodu" "Garmin GPS'e bağlan" gibi sorular çıktı. Başta Generatör'de yaptığımız - kabul etmiyor, 8 haneli bir şifre istiyor. Ne yapmam lazım sence?
Cevabın için tekrar teşekkürler..
UNL dosyaların olmamış. Herkes bu hatayı yapıyor. Uzantı .txt olmayacak. .unl olacak. Tüm dosyaları seçip .unl yaptıktan sonra kaydedin.

thehallowman

Üye
ilk kurduğum gün sorunsuz çalıştı.. program zaten çok güzel. ama ertesi gün gps bağlantısını sağlayamadı neden olabilir? tekrar kurdum ama yine olmadı. online bilgi istemiştim (hava durumu vs..) ondan olabilirmi?

CanceleratoR

Üye
kardes N73 kullanıyorum yükledim,yalnızca garmin karşılama görüntüsü çıkıyo geri kapanıyor.
yardımcı olurmusunuz ?

program dahili GPS'i olan telefonlarla çalışıyor. maalesef n73te dahili GPS olmadığı için kullanamıyorsun. harici GPS cihazı ile denersen de, Garmin marka GPS olmadığı için kabul etmiyor. sende açılmamasının nedeni ise muhtemelen RAMinin dolu olması. teli kapat aç, çalışır. çalışır ama dediğim gibi hiç bi fonksiyonu kullanamasın GPS olmayınca.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ilk kurduğum gün sorunsuz çalıştı.. program zaten çok güzel. ama ertesi gün gps bağlantısını sağlayamadı neden olabilir? tekrar kurdum ama yine olmadı. online bilgi istemiştim (hava durumu vs..) ondan olabilirmi?
ondan değil. açık havada olman lazım.:oke:

yepyenibir

Üye
çok teşekkürler n95 de sorunsuz çalışıyor..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca ;)

arpsat

arpsat

Üye
Bu 5.20 versiyonu da konumların isimlerini değiştirmeye kalktığınızda programdan sizi atıyor mu?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
TR karakter kullanmassan 1şey olmuyor sanırım.

Git denilince atıyor ama o ortak sorun. Dediğinde aslında öyel.

gatetrans

Üye
Program süperdir gerçekten,ben 5.00.10 versiyonunu kullandım e66 telefonumda,fakat çok büyük bir sorun var.4 gün giden pil ömrü GARMİN yüklendiğinde 2 günde bitiyor.Garmin kullanmadığınız zaman bile olsa arka planda bişeyleri kullanıyor.Buda pilin bitmesine neden oluyor.Bo sorun halaa devam ediyormu 5.00.20 versiyonunda.Ben GARMİN'i sildim silerken kullanılan programlar var onlarda kapatılsınmı diyor zaten.

thehallowman

Üye
Zaten açık hava da deniyordum (ilk bağlantı sağladığım yerde) şu anda çalışmaya başladı. belkide hava şartlarından kaynaklanmıştır. 1-2 gün çalışmadı bu arada McGuide kurdum. en azından onuda denemiş bulundum. Tercih meselesi ama hem kullanışlılık hem hızlılık hemde doğruluk bakımından Kesinlikle garmin çok daha iyi.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
sorun halloduysa iyi :oke:

kabadayi08

Üye
Selamun aleyküm,
abi ilk önce Progerami sundugun ixcn cokc cok tskler hocam...
Bende bir problem var Reis abi....

Bende Nokia 6210 Navigator var.....
Herseyi dedgin gibi yaptim
Codelari alip Ediotrda verip xxxx.unl yaptim olduda orda bir hatam yok sanirim...
Yükledim telefonda Garmin Sybiani ama Garmin calistiginida sadece Garmin baslöangicini gösterip cikiyor....
Neyi yanlis yaptim yada ne yapmam lazim..
Lütfen yardimci olun veya baska bir program tavsiye edin cünkü yarin yolculuk var Vatan ...
Simdiden allah razi olsun hocam

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
benim sorunum biraz daha farklı...
ben dediklerinizi harfiyen uyguladım hemde bi kaç kez ama program çalışmıyor...
telefonum n95 8GB programı çalıştırdıgımda ekranda bir kaç saniye beliriyor (acılıs ekranı garmin 2008 vs vs.) sıyah ekranlı yazı cıkıyor daha sonra program kapanıyor...
acil yardım...şimdiden tşk ederim

kabadayi08

Üye
Evet hemserim benim problemde ayni...
Gamini yükledikten sonra acitigm zaman Programi Garmin diye bir baslangici geliyor ( yükledigini ilk fotoraf saiyn reis) ondan sonra 3 saniye sonra program kapaniyor...
Iki versionuda denedim 5.00 ve 4.xx ikiside olmuyor Reisim....
xxx.unl hatasiz yaptima inaniyorum...
Lütfen acil yardim yoluculuk var bugün vatana.........

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
sesimizi duyan yokmu ??

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Selamun aleyküm,
abi ilk önce Progerami sundugun ixcn cokc cok tskler hocam...
Bende bir problem var Reis abi....

Bende Nokia 6210 Navigator var.....
Herseyi dedgin gibi yaptim
Codelari alip Ediotrda verip xxxx.unl yaptim olduda orda bir hatam yok sanirim...
Yükledim telefonda Garmin Sybiani ama Garmin calistiginida sadece Garmin baslöangicini gösterip cikiyor....
Neyi yanlis yaptim yada ne yapmam lazim..
Lütfen yardimci olun veya baska bir program tavsiye edin cünkü yarin yolculuk var Vatan ...
Simdiden allah razi olsun hocam

benim sorunum biraz daha farklı...
ben dediklerinizi harfiyen uyguladım hemde bi kaç kez ama program çalışmıyor...
telefonum n95 8GB programı çalıştırdıgımda ekranda bir kaç saniye beliriyor (acılıs ekranı garmin 2008 vs vs.) sıyah ekranlı yazı cıkıyor daha sonra program kapanıyor...
acil yardım...şimdiden tşk ederim

2niz'in problemi de aynı. root dosyasını direkt atmayacaksınız. içindekileri direkt karta atacaksınız. yeni 1 klasör açıp onun içine de atmayacaksınız. :oke:

PC Suite ile de bağlanmayın. Veri depolama ile bağlanın.

leetanta

Üye
garmin navcity türkiye 2008.10 güncellemesi çıktı, indirebilen var mı arkadaşlar.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arayıp eklemeye çalışırım :oke:

TR sitesinde de gözükmüyor ama.

--------------- Ekleme ---------------

Baya araştırdım ama gözükmüyor.

xpoyraz

Üye
s.a.
kardes bu verdiğin garmin navigasyon programı Nokia e61i de çalışırmı , biliyormusun ?
Yardımcı olursan sevinirim.. Programı indirdim ona göre yukleyeyim diyorum eğer çalışıyorsa..

--------------- Ekleme ---------------

"reis" anlatılanların hepsini yaparak yuklemeyi denedim , fakat hafıza kartına atıp garmin.sis dosyasını çalıştırdığımda hiçbirşey sormadan otomatik yukluyor. Daha sonra uygulamayı açmayı denediğimde ise prograö açılıp otomatik olarak kapanıyor.. cihaz nokia e61i. Yardımcı olursanız sevinirim..

Üst Alt