Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

hakbul

Üye
aynen öyle :oke::oke:

4.20.20yi kuruyon heralde ;)

decond açık havada uzun süre bekle. il-açlamalar olduysa sorun yoktur.

Evet 4.20.20yi kuruyorum. il-açları aynen yaptım.
İşten dönünce kucacağım.
Yardım için teşekkürler.

hay95

Üye
çok güzel bir paylaşım tşk. n95 de güzel çalışıyor fakat n96 da çalıştıramadım yardım ederseniz sevinirim...

zallas

Üye
Dostum benim de bir sorunum var .
Mesela 11. katta oturuyorum ve burdan çok iyi bağlanıyor ama yola çıktığımda falan iyi değil 4 uyduya ulaşabiliyor o da yetmiyor . Buna bir çözüm varmı ? :(

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir paylaşım tşk. n95 de güzel çalışıyor fakat n96 da çalıştıramadım yardım ederseniz sevinirim...
çalışması lazım. son sürüm FP2 uyumlu. 1 yerde hata yapıyorsunuz sanırım.

Dostum benim de bir sorunum var .
Mesela 11. katta oturuyorum ve burdan çok iyi bağlanıyor ama yola çıktığımda falan iyi değil 4 uyduya ulaşabiliyor o da yetmiyor . Buna bir çözüm varmı ? :(
şebeke tabanlı kullanabilirsiniz ama 1 kontör ücret alır

ayrıca 4 uydu gayet iyi en fazla 5 zaten

hay95

Üye
Pro. Kuruyorum ikonu çıkıyor fakat açmak için tıklıyorum proi açılmıyor neden olabilir acaba şimdiden tşkkrlr..

--------------- Ekleme ---------------

Fp2 uyumlu ne demek :)

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
feature pack açılımı...

root dizinini direkt atma içindeki klasör ve dosyaları at direkt olarak karta ve yine yeni klasör açıp atma direkt karta at kurulumu yap tamamdır :oke:

poliface

poliface

Üye
aga dediklerini aynen yaptim hata mesaji verdi (gmobile Xt kern-exec3)tlf n95 8gb

hakbul

Üye
N82 programı kurma maceram biraz değişik oldu.

4.20. version için ilk sayfada anlatılanları aynen yaptım ve dosyaları tele attıktan sonra programı kurdum. Programı çalıştırdığımda unit id: 32.......6 şudur, haritaları açmak için kodu giriniz diye uyarı çıktı. (Herhalde ileçleri yanlış yaptım diye düşündüm.)Germin İleç.exe'yi çalıştırıp tekrar unit id'yi üstteki kısma yazdım generate yapıp, custom mapst ve MapID Code'a 848 yazdıktan sonra alttaki generate basıp en altta çıkan codu telefondaki 25 haneli harita açma kodu kısmınA yazdım.
Sonuç : Harita açıldı

eren6523

eren6523

Üye
güzel paylaşım ama kontör filan gidiyormu yoksa wirelesstende olurmu ?

shems

Üye
kardes N73 kullanıyorum yükledim,yalnızca garmin karşılama görüntüsü çıkıyo geri kapanıyor.
yardımcı olurmusunuz ?

hakbul

Üye
Kontörde lazım değil wireless de. Herhangi bir bağlantı gerekmiyor.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
kardes N73 kullanıyorum yükledim,yalnızca garmin karşılama görüntüsü çıkıyo geri kapanıyor.
yardımcı olurmusunuz ?
dizin yanlış olmuş root'u direkt atma ya da yeni klasör açıp atma içine.

direkt olarak 4-5 dosyayı yolla karta ana dizine. :oke:

ayrıca N73de dahili GPS yok

mryakisikli

Üye
Nokia E71 de denedim. Süper çalışıyo.. Emeği geçenlerden Allah razı olsun..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
eyw sağolasın :oke:

_ATi_

Üye
bağlantı noktalarından varsayılan bağlantının ismini kısalt
mesela turkcell internet ise turkcell int. yap :oke:

dostum bunu degistirirsem normal kullanimda etkiler mi? mesela Turkcell internet ile girdigi sayfalara tekrara girebilirmiyim?

bellaxtr

Üye
ben herşeyi yükledim fakat program açılıında harita kilitli yazıyor 8 haneli kodu girin diyor ama bende 25 haneli var satin al kodu gir devam et seçenekleri var ne yapmam gerekiyor

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
UNL dosyaların olmamış. Uzantıları .txt olmuştur sanıyorum. Ona dikkat et. :oke:

zallas

Üye
şebeke tabanlı kullanabilirsiniz ama 1 kontör ücret alır

ayrıca 4 uydu gayet iyi en fazla 5 zaten

4 uydu iyi de orda uydu derecesi var ya orda en zayıfta kalıyor ve çekmiyor yani tıkladığımda 4 uydu yazıyor ama derecesi hala kırmızıda yine de ilgin için saol ..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
henüz bağlanmamış halde yani? ama az 1az daha beklesen bağlanır sanıyorum çünkü 4 uydu bulmuş nihayetinde

madness469

Üye
kardeş uyduya nasıl bağlanıldığını anlatırsan çok makbule geçecek

Üst Alt