zemmer
Üye
GMAPSUPP.UNL SW.UNL ayarları gözden geçir bende de olmuştu sonunda text yazılı olmıyacak
--------------- Ekleme ---------------
kardes yükle uyarı almazsın bende ilk önce vermiş oldugun konudaki garmini yüklemiştim dosyaarını kaldırdım sonra bunu kurdum kolay gelsin reis usta tekrar teşekürler
arkadaşlar boşuna uğraşmayın program süper ama her programa girdiğinde 1 kontur gidiyor bilginize ne yazarsanız yazın hiç bir şekilde engellenmiyor her girişte 1 kontur gidiyor
Şebekeye üzerinden internete giriyor ve kontör düşüyorsa;arkadaşlar boşuna uğraşmayın program süper ama her programa girdiğinde 1 kontur gidiyor bilginize ne yazarsanız yazın hiç bir şekilde engellenmiyor her girişte 1 kontur gidiyor
arkadaşlar tekrar söylüyorum. Yüklemeyi ve yazılanları doğru yaparsanız hiçbir sorun yok. Harika çalışıyor. Uyduyuda kolay buluyor. Öncelikle menü-araçalar-bağlantı-gps verisine gelin konumun üzerinde seçenektenkonumlama yarları-konumlama yöntemlerinden tümleşik ve yardımlı gps işaretleyin. Şimdi çıkıp tekrar garmine girin bakın ne kadar hızlı bulacak. Evde gps bulması zor. dışarda deneyin.
Sesli olmayan arkadaşlar, garmin içinde ayarlardan ses açık bölümüne gelsinler.
Ben Türkiye 2009.02 yerine 2009.06 yı yükledim. Önceden istanbul içinde gözükmeyen yollara şimdi gözüküyor. Yarında eskişehire gideceğim bakalım yeni otaban gözükecek mi?
Kullanamayan arkadaşlar tekrar tekrar dikkatli okuyup bir daha yüklesinler muhakka çalışıyor.
kardes dediklerinin hepsini uyguladim ama bi yerde takildim bu roort dosyasi icindeki dosyalari bir turlu telefon icinde hafiza kartina atamadim yardimci olurmusunuz lutfen acil cevap
arkadaşlar hepinize selamlar. rar dosyalarını indirirken 2.sıradaki
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2009.06 NT - ENG (IKLTL) Rapidshare veya HotFile
2009.02 TKLTL: Rapidshare veya HotFile
2008.10A: Rapidshare veya HotFile
2008.10: Rapidshare veya HotFile
2008.07: Rapidshare veya HotFile
yani bu rar dosyalarının hepsini indirmem mi gerekiyor yoksa sadece son sürümü indirsem yeterli olurmu??
yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?