Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Eline Sağlık.Yaklaşık 1saatte yükledim bitirdim işlemleri.Menüler v.s herşey çıktı.Yalnız gece olduğu için gps'i daha kullanıp yeri tanımlayamadım.En kısa sürede ona da bakıp,keyfini çıkartayım.Tekrardan sağol

gps kullandığımı anladım çok sağol paylaşım için

Konu Sahibi
Yeniden yükledim:

Şifresiz

ıspider

Üye
eywallah hocam herşeyi harfiyen yaptım N79 umda sorunsuz çalışıyor.

liloh

Üye
arkadaslar ben n96 yükledim cok güzel sorunsuz calisiyor ama iki harita birden olmuyor anlatilanlarin hepsini dogru yaptim ya avrupaharitasi calisiyor yada türkiye haritasi yardim lütfen tesekürler

glassman

Üye
Reisim Garmin 2009.6 haritası çıkmış galiba . Beklemedeyiz.

Söylediklerini uyguladım,2 gündür keyifle kullanıyorum.ellerine sağlık demek istedim.teşekkürler

ben bunu adım adım e52 ye kurdum garmin açılıyor ama ya deneme sürümünü çalıştır yada satıl al menüsü çıkıyor bende ilaçlar işe yaramadı neden acaba ???

merhabalar
şu an garmin 5.00.50 yi download ediyorum. ancak 2 gün sonra çine gideceğim için çin haritası bulmamda yardımcı olurmusunuz?
fakat korkarım ki cevap yazdığınızda okumak için buraya nasıl geleceğimi bilmiyorum burayı tesadüfen buldum. bu yüzden mail atabilirseniz çok minnettar kalırım. ibrahim@limitelektronik.com saygılarımla

arkadaşım ilk önce çok saol emeğine sağlık.sana bişey sormak istiyorum bu garmin mobile xt Nokia e66 ya da yüklenirmi ? yeni telefon aldım da senden gelecek cevabı bekliyorum

selten35

Üye
Çok teşekkürler
Adım adım yükledim çalıştırdım ancak YALNIZ GARMİN GPS CİHAZINA BAĞLANTI İZNİ VERİLİR uyarısı çıkıyot YENİ GPS'Yİ ETKİNLEŞTİR var onu tıklıyorum olmuyor. Yardım ederseniz sevinirim Bir yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba???

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çözdüm olayı
UNL DOSYASINI NOT DEFTERİNDE OLUŞTURMAK İÇİN Bilgisayarda başlat - ara - dosya ve klasörler - NOT DEFTERİ yazıp arayın çıkan arama sonuçlarında not defterini masa üstü kısa yolu yapın sonra UNL dosyasını o şekilde oluşturun isim verdikten sonra alttaki TÜM DOSYALARI seçmeyi unutmayın...Kolay gelsin Ben NOKİA N78 DE KURDUM ÇALIŞIYOR

--------------- Ekleme ---------------

Hazırlayan arkadaşlara Allah Razı olsun,
Aracım için ayrı bir GPS cihazı alacaktım sanırım artık gerek kalmadı...Peki teldeki ban bu gps diğer gps cihazlarından farkı var mı? Yani daha mı başarılı yoksa teldeki de aynı işi görür mü? teşekkürler

Önemli Noktalar

1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.

bu kısımda uydu aranıyor yazıyo 3tuşunada başıyorum harita falan çıkmadı neyapmam lazım?

selten35

Üye
aradaşlar bu yeni 2009 harita mı Yukarıda veilmiş bu adres...

martel

Üye
3. dosya rar hatası veriyor.

Aynı sorun bende de var. Programı USB kablosu ile bağladığım E 71 telefonumun SD kartına tüm ayarları yaparak attım, sonra kabloyu çıkartıp Dosya Yöneticisi menüsünden SD kart içinden programın sis dosyasına tıklayıp kurulumu tamamladım, ancak E 71'in programların yüklü olduğu "Yükleme" kısmında programı göremiyorum, buna rağmen gene bu menüde Uygulama Yöneticisine tıkladığımda program yüklü gibi görünmekte ama açamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

nokia 5800 da çalışacak bir garmin var mı acaba?

bende n81 var uyduya bağlanamıyorum ekli gps i etkinleştirdiğimde sürekkli arıyor ibaresi var uydu sinyalini görmüyor defalarca tarife göre kurulumyaptım ama olmuyor.