queque2244
Üye
N73'te zaten dahili GPS yok. RAM de yetmiyor.ya arkadaşlar bu prggm n73 te 8 mb hatası veriyor .sorunu çözen varsa bildirsin
Şebekeye üzerinden internete giriyor ve kontör düşüyorsa Menü-Araçlar-Ayarlar-Genel-Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın.Arkadaşlar , Resourve , Private , Sys ve diğer kopyalayamadığınız programları direk hafıza kartını bilgisayara takarak kopyalayın.. Çıkan soruya Tümüne Evet derseniz bu dosyalar kopyalanır. Mevcut bilgisayardaki aynı dosyalar korunuyor merak etmeyin..
Program ile ilgili şunu öğrenmek istiyorum.. Kontör lü hattımda biraz denedim ancak öyle fazla kontör gitmedi.. 25 iken 23 e indi 1-2 dakika kurcaladım..
Bu normal mi ? Ücretlendirme nasıl yapılıyor bu programda..
tşk
gmapsup2.unl ve gmapsup2.img olarak 2. haritayı yükleyebilirsin.paylasim icin cok tesekkurlerturkiye haritasini yukledi fakat buna ek olarak kuzey amerika haritasinida nasil yukleyebilirim yardimci olabilirmisin lutfen ?
dosyaların içini kurcalamak lazımProgram sorunsuz calisti ellerinize saglik, fakat bu radar alarm sesini kendimiz atiyamiyormuyuz? Cok acaip gicik oldum kendi orjinal alarm sesine, kendimiz bir ses secebilseydik ne hos olurdu!
lisans ister o. ben araştırayım yine de 1.arkadaşlar 2009.06 harita garminin sitesinde mevcut ...indirip deneyen varmı ? reis ? tolga ?...sevgiler
sonunda basardim, kendi sesimi bile ekleyebildimProgram sorunsuz calisti ellerinize saglik, fakat bu radar alarm sesini kendimiz atiyamiyormuyuz? Cok acaip gicik oldum kendi orjinal alarm sesine, kendimiz bir ses secebilseydik ne hos olurdu!
lisans ister o. ben araştırayım yine de 1.
hasan_ulu: benim root'ta var onlar
cihazınızı pc ye bağladığınızda pc suit çalışır vaziyettemi acaba..bendede bazan oluyor ozaman pc suiti tıklayıp açıyorum telefonu görüyor.öncelikle bu güzel programı muhteşem resimli açıklamanızla bizle paylaştığınız için tşk ederim. gerçekten adım adım anlatmışsınız.
benim sorunum PC usb bağlantı kablosuyla bağlandığımda telefonu görmüyor. n 73 de var ama onu da tanımıyor. pc suit programı kurulu tabii.
programı kart okuyucu ile documents klasörüne attım. oradan garmin PA yı silemiyorum. bu şekilde kartı telefona takarak kurmak mümkün müdür yoksa dosyaları CD ye atıp başka bir PC de mi denesem?
1 haftadır uğraşıp duruyorum. bana bir yol ?
--------------- Ekleme ---------------
bu arada telefonum nokia n82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?