Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

tolga kardeş, bu avrupa haritasının içinde türkiyede var mı? yoksa, şimdi ben bunu indirdiğimde türkiye haritasının zarar görmemesi için nasıl yüklemeliyim.Çok teşekkürler

turgay59

Üye
Yeni harita için çok teşekkürler ama anlamadığım 3d binalarla ilgili haritayı da ayrı bir harita olarak mı atıcaz klasöre , ayrıca 3d binalar türkiyeyi de kapsıyor mu? Ayrı harita olarak atacaksak map ıd kodu nedir?

baba3232

Üye
Yha pcye yabancı biri değilim iyi bir kullanıcıyım ve denilen herşeyi yapmama rağmen nokia e71 son sürüm ve hackli cihazıma yüklediğimde yükleme sorunsuz fakat dahili gpsi bulamıyor hayretbişey.Mutlaka birşeyinde hata var ama ney bulamadım.Yardımcı olacak biri olursa sevinirim.Ayrıca .unl dosyaların düzenlenmesinide hatasız yaptım ama olmuyo işte.....

aynu problem bendede var nasıl düzeltirim bilmiyorum. telefon nokia 6220 clasik

ben Türkiye haritasının yanına 2. harita olarak avrupa haritasınıda yükledim. Adreslere girdiğimde hangi ülke hangi şehir diye soruyor ve ülke isimleri çıkıyor ancak ilgili cadde veya sokağa git dediğimde harita gelmiyor veya mevcut türkiyede olduğum nokta çıkıyor. Yardım lütfen

Program için teşekkürler. nokia 6220 clasik kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür

aa-tolga

Üye

bu ayarlar telefon ayarları - genel -konumlama -konumlama yöntemleri
ana ekranda yapacaksınız.Garmin programında değil...
http://www.maxicep.com/symbian-dest...yon-yapmak-icin-yapilacak-ayarlar-245206.html

ısland

Üye
program güzele benziyor telefonu değiştirince yükliycem inş

sahilker

Üye
private ve sys dosyalarını oluşturma izniniz yok uyarısı veriyor.

sahilker

Üye
telefon orjinal 5800xm ayrıca resource klasörün de de aynı adda başka klasör ver diyor ama arama yaptırıyorum öyle bir klasör bulamıyorum

telefon orjinal 5800xm ayrıca resource klasörün de de aynı adda başka klasör ver diyor ama arama yaptırıyorum öyle bir klasör bulamıyorum
Arkadaşım ilk sayfayı dikkatlice okuduysan ""üzerine yaz""deyince "evet" diyorsun..

aa-tolga

Üye
yeni bastan yapın düzelmeye ugrasmayın.

neb_sar

Üye
arkadaşımçok sağol. güzel bir paylaşım. ben bütün dediklerini uyguladım. fakat rotadaki yönleri ses ile tarif etme diye bir şey yok mu? yoksa ben mi beceremedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sahilker

Üye
resource sys ve private klasörlerini kopyalamamıyorum ama garmin çalışıyor. türkçe sesli komt da veriyor. bu dosyalar da hangi bilgiler var acaba bilgisayarla bağlantıyı usb kabloyla değil de bluetoot ile yapıyorum kopyalayama ma sebebi olabilir mi acaba.

neb_sar

Üye
yaw şu Türkçe sesli komut verme olayı nasıl çalıştı ben nerede hata yapmış olabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?

sahilker

Üye
ses için özel birşey yapmadım kurarken sesli komut dilini türkçe yaptınız mı bende uydu bağlantsı gittiğinde bile konuşuyor..ama kendi problemime çözüm bulamadım.

ya arkadaşlar bu prggm n73 te 8 mb hatası veriyor .sorunu çözen varsa bildirsin

shaqo999

Üye
N97 DE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR!

Allah razı olsun harika bir anlatım. Sorunsuz kurulum. BENİM gibi açılışta satın al sayfası gören ve ekli gps e bağlanamayan arkadaşlar sw.unl ye yanlış numarayı giriyorsunuz İLAÇ'TA Kİ "YOUR GARMIN XT UNLOCK CODE" UN Altıdaki kodu yazacaksınız. imeinizden oluşan 8-10 haneli kodu değil... Bende başta aynı hatayı aldım meğer yanlış sw.unl oluşturuyormuşum....

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞ..