kardeş allah senden razı olsun 6220 c var bende hangi pro yu yüklediysem olmadı bunda çalıştı saygılar sadece şu ileç programı varya o ne iişe yarıyor onu çözemedim benden şifre falan istemedi zaten direk hafıza kartına attım yükledi
dostum kıbrıs haritasını ben bu konu icinde yayınlamıstım burada eski cevapların icinde bulabilirsin. ben kısa yol olarak sayfa 94 un linki asagida verdim, onu kullanabilirsin.
Nokia E66 Var Ona Kurdum Çok Güzel Çalıştı Ama Bir Sorun Var Uydu Aranıyor Diyor Ama bir Türlü Bağlanmıyor Yardımcı Olurmusunuz Telefonun Kendı Ozellıklerınde GPS var Yardımlarınızı Beklıyorum
Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
abilerim ablalarım vede kardeşlerim. Bu ppc symbian işinden pek anlamadığım için bilginize başvruyorum. bu program toshiba g810 da çalışır mı? kurulumu bi türlü başlatamadım acaba ben mi yanlış yapıyorum yksa beyhude mi uğraşıyorum?
İmdaaaaaaaaaaaaaat ! nokia5800Xm kullnıyorum v5.00.50 kurdum gmapsupp.img: 2009.02 En güncel - Sorunsuz!
yazdığınız 132 mb lık haritayı attım map ID 848 girdim yani unller de tamam 3 gündür uğraşıyorum program açıkkken telefonu balkonda 15 dakika beklettim sadece tek çizgi kırmızı ve uydu bulunamadı yazıyor no map yazıyor yardımcı olabilirmisiniz
arkadaşım ben nokia 6220 classic kullanıyorum 90 gunluk ucretsız navıgasyonum var ve harıta yuklu geldı buna ragmen garmin yuklemek ıstedım dediklerini aynen yaptım ve yukledım fakat gmobilxt açamıyorum neden oldugunu soylermısın.nasıl tam olarak yukleyebılırım.
arkadaşım ben nokia 6220 classic kullanıyorum 90 gunluk ucretsız navıgasyonum var ve harıta yuklu geldı buna ragmen garmin yuklemek ıstedım dediklerini aynen yaptım ve yukledım fakat gmobilxt açamıyorum neden oldugunu soylermısın.nasıl tam olarak yukleyebılırım.
arkadaşım bende 6220 classic kullanıyorum telefonu 3- 4 hafta önce aldım.ve bütün navigasyon programlarını kurdum ve hepsini çalıştırdım (tom tom hariç) arkadaşlarımız güzelce anlatmış iyice bakarsan cok basit kurasrsın.ama benım tavsiyem garmini kur yeter en iyisi o.ayrıca sertifikamıda aldım opda sitesinden yani burdaki emeği gecen arkadaşalra cok teşekkür ediyorum onlar ve bu site sayesinde telefona herşey yükledim ve oluyor.yani iyice bakarsan hepsini yüklersin.kolay gelsin.