garmini uygulama yöneticisinden kaldırın
Garmin klasörünü hafıza kartından silin.
Yeniden yükleyin.
Yükleme bittikten sonra telefonu acıp kapatın ve programı öyle çalıştırın.
garmini uygulama yöneticisinden kaldırın
Garmin klasörünü hafıza kartından silin.
Yeniden yükleyin.
Yükleme bittikten sonra telefonu acıp kapatın ve programı öyle çalıştırın.
Tabii,, telefonu bi açıp kapamak lazım Eyvallah...
kardeş benim telefon n73 dediklerini aynen yaptım fakat bende program açılmıyor aç diyorum
ekranda garmin sembolü çıkıyor ve blutooth kapalı açılsınmı diye soruyor aç diyorum programdan atıyor
açma desem yine atıyor
yardımcı olabilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhabalar,
Nokia 6220c telefonuma kurulumu yaptım. Dosyaları hafıza akrtıma attım, direk klasörümden çalıştırdım. Başlangıçtaki onayları verdikten sonra direk çalıştı. Hiç bir ayara gerek kalmadı. Paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada ofis içindeyim ve uydulara bağlantı kurabiliyorum. Telefonundan hakkını vermek lazım.
Merhabalar,
Nokia 6220c telefonuma kurulumu yaptım. Dosyaları hafıza akrtıma attım, direk klasörümden çalıştırdım. Başlangıçtaki onayları verdikten sonra direk çalıştı. Hiç bir ayara gerek kalmadı. Paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada ofis içindeyim ve uydulara bağlantı kurabiliyorum. Telefonundan hakkını vermek lazım.
bende nokia 6220c kullanıcısıyım ve gayet güzel çalışıyor.en başta kurulumdada yazıyor iyice bakarsan.no map yazarsa yani haritayı göremezsen bi kere uyduya baglan tamamdır diyor.aynen bendede no map yazıyordu az dışarıya cıktım ve oldu sonra içerde bile uyduya baglanır oldu yanı .telefon uyduya baglanamamıştır.acık alanda bi dene. kolay gelsin.
hayır yeni 2009.02 haritasını eski programla kullanamazsınız şehirler arası rotalar hep yanlış çiziyor.
bulunamadı arama şeklini yanlış yaptığınız için oluyor .ilçe ismini girerek arama yaptırın adreslerde...