Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

tuna3543

Üye
bende n79 var biraz araştırdım dahili gps olunca falan kontör gitmiyormuş? n79da varmı dahili gps? ayrıca kontör gitmediği doğrumu? Mesela ben Antalyada oturuyorum bi yerdeyim ve eve gitmek istiyorum bunun için bu garmin adlı programı açıyorum ve evime bi yol çiziyor bende o yoldan gidiyorum ve kontör gitmiyormu? Eğer böleyse süper bişi bu

Mümkünse gps ve garminle ilgili bilgisi olan birisi benim msnimi ekleyebilirmi? Bi kaç sorum olcak:

thugur @hotmail.com

Teşekkürler...

aa-tolga

Üye

cevabınız bu linkte ve diğer tüm sorunlarınızı yazın çözelim.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-harita-ve-diger-sorunlariniz-231727.html

ya bu programda nokia maps daki gibi birebir harita yok mu?

yigit289

Üye
ya bana bi yardım.Her şeyi yaptım saatlerdir çözemedim.Tam anlamıyla yükledim tüm programı img uzantılı dosyaları da.açıyorum garmni.sonra uyduya da bağlanıyor 5üzerinden 4 kutu ama no maps yazıo sağ alt köşede.simsiyah ekran üzernde mavi araba.3 le yakınlaştırıyorum niye olmuyor?lütfen yardım acill.

aa-tolga

Üye

ya haritan yoktur.Garmin klasörünün içine yeniden haritayı yükle adı Gmapsupp.img ve unl dosyasınıda
gmapsupp.unl olarak olustur .
dünya haritasınıda yükle gmapbmap.img buna unl dosyasına gerek yoktur.

diğer problem ve haritalar bu linkte:

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-harita-ve-diger-sorunlariniz-231727.html

EmiR31

Üye
Dostum ben bu programii kurum duzeyine kadar herseyi yaptim ama kurulumu anlayamadim yani tam olarak nasil yapacagiz kart falan kafam karisti, N85 kullaniyorum yardimci olabilecek varsa sevinirim

aa-tolga

Üye
Dostum ben bu programii kurum duzeyine kadar herseyi yaptim ama kurulumu anlayamadim yani tam olarak nasil yapacagiz kart falan kafam karisti, N85 kullaniyorum yardimci olabilecek varsa sevinirim
telefonda dosya yöneticisinde hafıza kartına gir ana klasörde garminmobilext.sis dosyası var onu calıştır ve yükle tamamdır.

yigit289

Üye
AYNEN hepsini yapmıştım zaten ama hala no map!ayarlardan haritaya bakınca kullanılabilir harita bulunamadı diyor.

arkadaşlar programı yüklemeden önce hafıza kartını biçimlendirirseniz iyi olu problemler ortadan kalkar

hoca benmde tel 5800 ama kullanamiyorum no maps dan başka bi halt yasmadi daha : (

aa-tolga

Üye
haritaların garmin klasörünün içinde olduğundan emin olun
ve UNL dosyalarını yeniden oluşturun

smilee

Üye
Arkadaşım Nokia N 85'te Çalışıyormu..? Çalışmıyorsa N 85'e Uygun bir proğram Önerebilirmisin ?
Tşk.

--------------- Ekleme ---------------

ya abi harfi harfine uyguladım ama bir türlü olmuyor ne konum buluyor ne adres v.s v.s..
bunda bir sorun var.Lütfen yardım edin..!

--------------- Ekleme ---------------

no maps no maps no maps... pöfff

ostenit

Üye
sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarını oluştururken kodlama ne olacak. Ansi olarak yaptığımda, telefonda programı çalıştırdığımda sw.unl içinde bulunan numarayı kabul etmedi. Programı satın alın diyor.

nidara

Üye
telefonum n95 başta unl dosyasını tx olarak kaydettiğim için programı çalıştıramadım.sonra ustamın dediklerini aynen yaptım ve mükemmel çalışıyor reis ustama sonsuz teşekkurler..

aa-tolga

Üye
Evet lütfen UNL dosyalarını anlatımdaki gibi olusturun hata hep buradan kaynaklanıyor