Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

kolay gelsin arkadaslar garmin i n81 2gb a yukledim ekli gps yaptım ama uyduyu görmuyo bağlanamadım bi türlü nokia maps te yuklu ondan olabilir mi..... ilginize teşekkür ederim...

yeniuye2

Üye
ya bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ??
bir de kart okuyucuyla dene.

--------------- Ekleme ---------------

evet baglantıya göre aylık 6-7 tl .Cunku ilk uydu baglantısında gprs den yardım alıyor.ancak sen ayarlar -tel ayarları-baglantı -hedefler- internet ve wap servisleri erişim noktalarını sil .yani gprs ve wap ayarlarını sil.telefonun her sim kartını soktugunde bu işlemi yapman lazım cunku otomatik tekrar alır.
[/QUOTE]
wap ve gprs seçeneklerini silersek yardımlı seçili olsa bile ücretli oluyor mu? ben dün onları silmemiştim ve yardımlı da seçiliydi.şimdi bana bi ücret gelecek mi? Gelecekse nereye gelir?

yeniuye2

Üye

assisted seçili olması mı gerekiyor? öyle daha güzel çekiyor? ücretli mi olur işaretlersem?

bu pilin ömrünü uzatma yöntemi işe yarıyor mu yardım lütfen. n79 var bende Garmin i açmasamda pilin ömrü 2,5 gün falan gidiyor. Uzatmanın bir yolu var mı?

evet ben denedim az da olsa bir maliyet getirdi. 2-3 TL falan

heyaa

Üye
Arkadaşım bn n 85 e kurdum ama bnde ekli gps seçeneği yok neden oluyor anlamadım

ilkcen

Üye
Cok tesekkurler indirdim yukledim super calisiyor.

aa-tolga

Üye
Arkadaşım bn n 85 e kurdum ama bnde ekli gps seçeneği yok neden oluyor anlamadım

N85 de yerleşik dahili gps yok harici bir gps cihazı alıp o sekilde navigasyon yapabilirsin.

assisted seçili olması mı gerekiyor? öyle daha güzel çekiyor? ücretli mi olur işaretlersem?
Evet ücret gidiyor. Programı açıığınızda ilk uydu bulurken yardım alıyor ve ücret gidiyor.şebeke tabanlı gibi cok gitmiyor.bana aylık 3 TL gelmişti .Ama bu programı ne kadar kullandığınıza bağlı olarak değişir.

yeniuye2

Üye
aa_tolga kardeşim sen şu an bir ücret ödüyor musun? ödemiyorsan nasıl yaptın bunu anlatır mısın?

maryjane

Üye
Herkese merhaba
Blackberry bold'a yüklemeyi basardım.
Fakat programı aktive edemedim
İmei yi convert ettim.
ilacınıda verdim ama yinede olmadı
bir fikri olan var mı?

Konu Sahibi
bu symbian için belki de. bold için ayrı ****** gerekebilir.

ya da harita kodlarını falan doğru giriyorsunuz di mi?

akitbe

Üye
aa-tolga arkadaşım yeni haritayı yüklerken eskinin üstüne mi yapıştırıyoruz acaba ???

asssil

Üye
gmapsupp.img: zip çıkmıyor hata veriyor neden acaba

sagolasın varolasın ve ellerin dert görmesin sizlerde olmasanız biz napardık bilemiorum artık , hazır önümüze getirilmiş gözümüze sokarcasına verilmiş bilgileri bile zar zor hayata gecirioruz .WALLA HELAL OLSUN SİZLERE VE SİZİN GİBİLERE...

sagolasın varolasın ve ellerin dert görmesin sizlerde olmasanız biz napardık bilemiorum artık , hazır önümüze getirilmiş gözümüze sokarcasına verilmiş bilgileri bile zar zor hayata gecirioruz ,Ben yaptım basardım çok güzel bi uygulama bunun üstüne daha fazla ugrasmama gerek olmadıgını düsünüorum kendi adıma tabiiki .WALLA HELAL OLSUN SİZLERE VE SİZİN GİBİLERE...

ozturk34

Üye
Çok güzel anlatmışsın eline koluna sağlık.

kolay gelsin arkadaslar garmin i n81 2gb a yukledim ekli gps yaptım ama uyduyu görmuyo bağlanamadım bi türlü nokia maps te yuklu ondan olabilir mi..... ilginize teşekkür ederim......... YAW Bİ YARDIM EDEN YOKMU REİSSSSSS NASI Bİ FORUM BURA YAAAWWWW