slm arkadaslar ben garmini kurdum ve gayet iyi calisiyor.
ev konumunu degistiremiyorum ve asıl onemli olan yarın 14.00 da amerikaya gidecem ve amerika haritası nı nasıl yukleyebilirm. nerden bulabilirm bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
tesekkurler
Arkadaşlar
Bu anlatılan Garmin GPS kurulumları hep Symbian OS işletim sistemli telefonlar içinmi ?
Lütfen windows Mobile ile çalışan Sonyericsson XPERIA modeli için yardım edecek arkadaş yokmu ?
Yardımcı olan kişiye müteşekkir kalacağım
ya arkadaşlar garmin süper bir uygulama ama gps baglanamıyorum kimizaman hemen kimi zaman boya bir bekliyor acaba problem benim teldenmi kaynaklanıyor ? yardımcı olurmusunuz..!
slm arkadaslar ben garmini kurdum ve gayet iyi calisiyor.
ev konumunu degistiremiyorum ve asıl onemli olan yarın 14.00 da amerikaya gidecem ve amerika haritası nı nasıl yukleyebilirm. nerden bulabilirm bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
tesekkurler
Arkadaşlar
Bu anlatılan Garmin GPS kurulumları hep Symbian OS işletim sistemli telefonlar içinmi ?
Lütfen windows Mobile ile çalışan Sonyericsson XPERIA modeli için yardım edecek arkadaş yokmu ?
Yardımcı olan kişiye müteşekkir kalacağım
bende n95 8gb var telefonu hacklemeden önce garmin i kurdum gayette güzel çalışıyordu ama şimdi(hackledikten sonra ) program açılmıyor garmin yazısı geliyor orada kalıyor sonra kapanıyor neden olabilir
çok teşekkürler türkiye haritası süper çalışıyor. ancak avrupa haritasını bi türlü yükleyemedim. bilgisayarda Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 kurulu, oradan istediğim haritayı atıyorum cep telefonuna, isminide GMAPSUPP2.IMG olarak adlandırıyorum, tabi ki GMAPSUPP2.UNL dosyasınıda oluşturuyorum ama olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.
çok teşekkürler türkiye haritası süper çalışıyor. ancak avrupa haritasını bi türlü yükleyemedim. bilgisayarda Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 kurulu, oradan istediğim haritayı atıyorum cep telefonuna, isminide GMAPSUPP2.IMG olarak adlandırıyorum, tabi ki GMAPSUPP2.UNL dosyasınıda oluşturuyorum ama olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ama olmadı.ikisini de denedim ama nafile türkiye dışında harita yok. acaba GMAPSUP2.UNL dosyasını oluştururken mi hata yapıyorum? ben ***** dosyasıyla yaratıyorum şifreyi ama eski SW.UNL dosyasına dokunmuyorum, yani ondaki şifreyi yeni şifreyle değiştirmiyorum, sadece yeni bir GMAPSUP2.UNL dosyası oluşturup harita kodunu giriyorum...!!!!nerede yanlış yapıyorum acaba.