Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

hasantan

Üye
arkadaşlar garmin 4.20 ve üzeri PROBLEMLİ TELEFONDA ŞARJ BIRAKMIYOR 4.20 ŞUAN İÇİN EN SORUNSUZ VERSİYONU

şarj problemi çözüldü. eski mesajlardan bulabilirsiniz.
ufak bir parametre değişikliğiyle veya 2 dosyanın silinmesiyle hallediliyor.

dtfevzi

Üye
Arkadaşlar ben forumda yeniyim.Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.Benim telefonum SE P1i,uygulamayıyeni yükledim herşeyi eksiksiz yaptığımı düşünüyorum.GarminMobileXT.sis dosyasına kur dediğimde önce cihazınızla uyumlu olmayabilir diyor devam dediğimde Memory stick bulunamıyor diyor.Acaba SE lerle uyumlu olmadığı içinmi yapıyor.Şimdiden teşekkürler

navara

Üye

Telefonunuzun işletim sistemi symbian mı?

Arkadaşlar almanya haritası olan var mı?

mrt3210

Üye
Arkadaşlar, Konumlarım özelliği ile ilgili sorun yaşayanlar programın metin dilini ayarlardan ingilizce olarak değiştirerek kullanabilirler.. Metin dili olarak ingilizce kullanılınca programın neredeyse tüm özelliklerini 2009.2 haritasıyla sorunsuz olarak kullanabiliyorsunuz.. Ingilizcesi yetersiz olan arkadaşlar da, Konumlarım ile ilgili değişikliklerden önce ingilizceye geçtikten sonra ayarları değiştirebilirler, ayarlamadan sonra tekrar Türkçe'ye de dönebilirler.. Ilk kuracak olanlara da bir uyarı da bulunmak istiyorum, ses dili ve metin dili birbirinden farklıdır.. Ilk kurulumda sakın ses dilini ingilizce seçmeyin, sonradan degistirilemiyor.. Metin dilini ise program kurulduktan sonra istediğiniz an değiştirebilirsiniz.. Saygılar..

theahbab

Üye
Çok teşekkürler,
Anlatımınız gerçekten çok güzel ve programda N95 imede uyumlu. Ben de direkt tarif ettiğniz şekilde kendi yükledi. Ve deneme olarak ilk adımlar gayet güzel. İlk defa telefonumda bu gps yön bulmayı kullanıyorum ve çok sevindim. İlk defa hiç aksaklık olmadan canavar gibi çalışıyor
Emeğiniz için teşekkürler.
Not: Ben programı ve haritayı bugün kurdum. Yeni bir harita mevcut mu acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

cemark

Üye
bu program 6220c ye uyumlumu degıl acaba
ılk sayfada anlatılan herseyı eksıkız olarak yaptım ama bı turlu programı kullanamıorm
aslında calısıo gıbı ama garmın ı actıgımda harıta gor e tıklıorm sureklı uydu aranıyor dıo ve telefonn yanındakı mavı ısık da yanıp sonuo
telefonda sorun yok mu varmı anlayamdım bı turlu
30 dk beklemem ragmen uydu bulamadı
yardımcı olurmusunzu sızce neden uydu bulamıo benm cıhaz

farnear

Üye
evet arkadaşım denedim ve 5.30 pro 2009 harita ile konumlarımda iism değiştirdiğimde pro kapanmadı yani metin dili ingilizceye çevirip konum ismini değiştirdikten sonra türkçeye dönüş yapıldığı zaman bile kapanmıyor pro...TEŞEKKÜRLER.

aa-tolga

Üye
bende 6220c var ve super calısıyor ve diğerlerinden daha hızlı baglanıyor.

muzombo

Üye
reis

ya arkadaşlar ben anlamıyorum noktayı kaydettiğim zaman konumum diye direk isim veriyo büyük harfle kaydedemiyorum ki zaten. ya da noktayı orta seçim tuşuyla seçip kordinatlara gelince seçeneklerden kaydedip ismi düzeltiyorum ve büyük harf yapıyorum yine atıyor. reis ricam olacak noktayı büyük harfle kaydetmeyi detaylı anlatabilirmisin sana zahmet.

birde şarj sorunu ile ilgili yazıyı bulamadım link verebilirmisin.

herşey için teşekkürler

Konu Sahibi
eğer sokak üzerinde ya da haritanın üzerinde atanmış 1 noktayı seçersen kaydet dersen ve sonra büyük harfle düzenlersen atmak.

haritanın üzerindeki başlıca noktalar var ne bilim sokak ismi kapı numarası evin altındaki bakkal vs onları kullan ama ismini değiştir işte

route66 ile aynı anda kullanamıyoruz mu bu programı

Konu Sahibi
kullanırsın sanırım. menü tuşu ile geçiş yap arka planda açık olsun o da.

rota smülasyonu için gps bağlantısı istiyor yani evdeyken rota hesaplama yapamıyoruz

bulento5

Üye
merhaba anlatılanları aynen yaptım yanlız GarminMobile_PA'yı silin deniyor benim kurulumda veya sistem dosyalarında bu dosyayı bulamadım ama yinede kurulumu yaptım fakat ekranın sag alt tarafında no map yazıyor 3 tusuna basmama ragmen bır sey olmuyor ayrıca hastaneler veya bunun gibi bilgilere ulasılmıyor yani hiç bir özellik aktiv degil gps sınyalını almasına ragmen 3 gündür ugrasıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım,telefonum nokia E66 artık benmi bir yerde hata yapıyorum yoksa başka bir sorunmu var biemiyorum,yardımlarınız için şimdiden cok teşekkürler.syg.

fakir25

Üye
abi ellerine saglik kurdum oldu ama bana danimarka ve almanya haritasi lazim sana zahmet yardimci olursan cok sevinirim

irfani99

Üye
Uğraşanların ellerine sağlık!
Nokia E 66'da mükemmel çalışıyor. Tek sorun, Nokia telefonlarının herzamanki sorunu; "PİL SORUNU". Pili çok çabuk tüketiyor. Ama olsun, tedbirimizi aldık, şarj adaptörünü yanımızda taşıyoruz...
Çok teşekkürler Reis-i Eagles ve emeği geçen diğer arkadaşlar!

eline emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş

arkadaşlar bir sorum olucak? garmini 1 yıldır güzel güzel kullanıyorum.

kardeşimle arabada oturuyoruz aynı anda gpsleri açıyoruz.

tek bir sorun var. kardeşimde başka marka gpsler kullanıyor 10 saniyede bağlanıyor. garmin bağlanması 2-3 dk yı alıyor. bunun bir ayarı varmı acaba?

onunki bağlanıyor konuşmaya başlıyor. beımkı hala uydu arıyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bir sorum olucak? garmini 1 yıldır güzel güzel kullanıyorum.

kardeşimle arabada oturuyoruz aynı anda gpsleri açıyoruz.

tek bir sorun var. kardeşimde başka marka gpsler kullanıyor 10 saniyede bağlanıyor. garmin bağlanması 2-3 dk yı alıyor. bunun bir ayarı varmı acaba?

onunki bağlanıyor konuşmaya başlıyor. beımkı hala uydu arıyor.

ismetoz

Üye
selamlar ben programı samsung sgh 880d ye kurdum daha doğrusu kurmak istedim kuramamdım acaba bu telefon ile uyumlu değil mi ben mi yapamıyorum