Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

kptn1978

Üye
N95 8gb herşey normal gayet güzel çalışıyor.
Ellerinize sağlık

Konu Sahibi
garminde hacke gerenk yok ki

poi ne demektir? ne işe yarar acaba????

sred

Üye
poi ne demektir? ne işe yarar acaba????
Açılımı: Points Of Interest. Restaurant, cafe, eczane, alışveriş merkezi, sinema, tiyatro... gibi yerlerin haritadaki noktaları. Türkiye haritasında, harita dosyasının içinde oluyor bu noktalar. Garmin içine haritadan ayrı dosya olarak da atılabiliyor.

selam program için çok teşekkürler bi soru soracağım .proyu çalıştırıyorum ama harita gör kımında harita göremiyorum.uydu bağlantısı yapabilecek bi cihaza bağlanıp 1 kereliğine gps i çalıştırmak şartmı acaba yoksa çıkmıyormu harita...

Konu Sahibi
uyduya bağlanman lazım ki nerde olduğunu bilsin, haritayı göstersin

prdx77

Üye
Şarjın az gitmesiyle ilgili olarak. Cardrunner dosyalarını sildim ancak KEEP_TSR girdisi nerde bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yanıtını buldum. Reis-i Eagles'ın sayfasında imiş ilacı.

"Araçlar -> Ayarlar -> Sistem bölümünden "Launch Background service" seçeneği "Etkin" olarak bırakılırsa TSRAutostart.exe çalışır durumda kalıyor. "Devre Dışı" yaparsanız hafızada kalmıyor.

Devre dışına getirirsende 0 olmuş olur. "
demiş üstad. Burda da bulunsun.

kibele55

Üye
Hocam selam tarih ve saatim doğru olduğu halde bana geçersiz sertifika diyo kurmak istediğimde en az 10 kere denedim ama halledemedim yardımcı olurmusunuz.

Şimdiden teşekkürler.....
bu arada tel 5800

mmystere

Üye
ellerine saglik kardesim, super bir sistem. Yalniz bir konudan emin olmak istiyorum. cep telefonunda kullanirken yardimli gps aciksa ucret oduyorum. yardimli gps kapali oldugunda da uydu bulunamiyor.
Dogrumudur? Yani GPS i cepte ucretsiz kullanma sansimiz yok galiba?

byzoxyde

Üye
Herkese selamlar,
Garmin kullanıcılarının bir sıkıntısıda satın aldıkları ürün kutusundan çok saçma bir şekilde 220 v şarj ve Pc Usb bağlantısı için gerekli kablo çıkmamasıdır.
N95 kullanan arkadaşlar sa N95 satın aldıklarında ürünle birlikte gelen Usb kablolarını Garmin Nuvi 200w şarjı ve Pc Usb bağlantısında kullanabilirler.
Tarafımdan denenmiştir.Daha önce konu hakkında bilgi verilmişse kusura bakmayınız.Şarj ve Usb kablosunun piyasadaki en maliyeti 75 TL ila 100 TL arasındadır.Saygılarımla.

--------------- Ekleme ---------------

Paylaşım ve anlatım şahane.Bugün kurulum sonrası Kadıköy,Hasanpaşa,Yenisahra,Kayışdağ (İstanbul) istikametlerinde cihazı Garmin ile yaklaşık 2,5 saat sınadım.Garmin Nuvi 200w navigasyon sahibi biri olarak aradaki farkları paylaşmak isterim.N95 Gps sinyalleri konusunda doğal olarak bir navigasyon cihazı kadar güçlü olmasada şaşırtıcı derecede başarılı.Telefonu aracın tam olarak ön camında tutarsanız sorunsuz seyahat mümkün.N95 Garmin ile Nokia Maps a göre şaşırtıcı bir şekilde daha az pil gücü tüketiyor.2,5 saatlik test sonunda bataryam yarıya bile inmedi.Nokia Maps sadece uydu bulurken 1 bakla güc tüketiyor.N95, navigasyon cihazına göre yön konusunda sinyal full değilse daha hantal çalışıyor.Bir cep telefonu ile bir navigasyon cihazını elbette kıyaslamak çok doğru değil ancak yinede gözlemlerimi yazmak istedim.Farklı tecrübelerimide aklıma geldikçe paylaşacağım.Saygılarımla.

kibele55

Üye
Hocam selam tarih ve saatim doğru olduğu halde bana geçersiz sertifika diyo kurmak istediğimde en az 10 kere denedim ama halledemedim yardımcı olurmusunuz.

Şimdiden teşekkürler.....
bu arada tel 5800

c evap verecek kimse yokmu arkadaşlar????

murdybey

Üye
arkadaşlar garmini n85 yada n96 ya kuran ve düzgün çalıştıran var mı ? telefonumu değiştirmem gerekiyor emin olmak istedim ...bilgi verebilen olursa sevinirim

neco_53

Üye
eyw...

kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim
sevgili kardeşim eline emeğine sağlık Allah razi olsun çok güzel bir paylaşım ancak ben haritaya ulaşamiyorum herşeyi anlattığın şekilde kurdum program çalişiyor ama haritayi görmuyor yada ben ulaşamiyorum yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin teşekkürler

dostum süpersin..kurulum aşamasındaki açıklamar mükemmel olmuş..ben 112 de ilk yardımcı olarak çalışıyorum ve ambulanslarda aynı programı kullanmaya yeni başlamıştık...bu arada n85 cihazımda kurulum aşamasında hiç bir sorun yaşamadım çok teşekkürler.....

ybh901

Üye
merhaba dostum benim kurulumda bir hata oluşmadı aynen dediğin gibi uyguladım ama harita görünmüyor tahminim Türkiye değilde başka bir bölgenin haritası geliyor (daha doğrusu harita hiç yok) ama arama yapınca gayet güzel bir biçimde buluyor haritada göster dediğindce gösteriyor ama GİT dediğin zaman " Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor " yazıyor yüzdelik dilimdce düşünürsek %90 gibi doluyor ama bir türlü bitmiyor acaba sorun nedir yardımlarını bekliyorum şimdiden tgeşekkürü bir borç bilirim. sağolun varolun

Konu Sahibi

2nizinde önce uyduya bağlanması lazım. Ondan sonra haritayı gösterir. İlk kurulumda nerde olduğunuzu bilmediğinden nomap yazar.