kptn1978
Üye
garminde hacke gerenk yok kisonunda gözbebeğime kavuştum n82navigasyonda en stabil çalışan telefon arkadaşlar... n85/n95-8gb da kullandım bu n82 bir efsane daha önce vardı satmıştım o kadar pişman olmuştum ki geçenlerde çok uygun bir fiyata buldum ve n95-8 gb ı hemen satılığa verdim
2009-2 yi de atayım hemen telefona..birşey daha reis sen biliyorsundur belki şu y methodu ile hack n82 de oluyormu n95-8gb da yapmıştım ve oldu..
--------------- Ekleme ---------------
mrb.. arkadaşım map source de ayrıntılı haritayı açmak için harita açma kodu istiyor..bu kod cd *** mi yoksa telefonda aldığımız unl kodumu
Açılımı: Points Of Interest. Restaurant, cafe, eczane, alışveriş merkezi, sinema, tiyatro... gibi yerlerin haritadaki noktaları. Türkiye haritasında, harita dosyasının içinde oluyor bu noktalar. Garmin içine haritadan ayrı dosya olarak da atılabiliyor.poi ne demektir? ne işe yarar acaba????
reis bende garmin için sormadım ki...şu y methodu belki denemişsindir diye sormuştum...garminde hacke gerenk yok ki
ama konu garmin olunca garipsedim.reis bende garmin için sormadım ki...şu y methodu belki denemişsindir diye sormuştum...
Hocam selam tarih ve saatim doğru olduğu halde bana geçersiz sertifika diyo kurmak istediğimde en az 10 kere denedim ama halledemedim yardımcı olurmusunuz.
Şimdiden teşekkürler.....
bu arada tel 5800
Hocam konu için elinize sağlık ama benim sorunum hakkında yardımcı olacak kimse yok muc evap verecek kimse yokmu arkadaşlar????
sevgili kardeşim eline emeğine sağlık Allah razi olsun çok güzel bir paylaşım ancak ben haritaya ulaşamiyorum herşeyi anlattığın şekilde kurdum program çalişiyor ama haritayi görmuyor yada ben ulaşamiyorum yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin teşekkürlereyw...
kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim
sevgili kardeşim eline emeğine sağlık Allah razi olsun çok güzel bir paylaşım ancak ben haritaya ulaşamiyorum herşeyi anlattığın şekilde kurdum program çalişiyor ama haritayi görmuyor yada ben ulaşamiyorum yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin teşekkürler
merhaba dostum benim kurulumda bir hata oluşmadı aynen dediğin gibi uyguladım ama harita görünmüyor tahminim Türkiye değilde başka bir bölgenin haritası geliyor (daha doğrusu harita hiç yok) ama arama yapınca gayet güzel bir biçimde buluyor haritada göster dediğindce gösteriyor ama GİT dediğin zaman " Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor " yazıyor yüzdelik dilimdce düşünürsek %90 gibi doluyor ama bir türlü bitmiyor acaba sorun nedir yardımlarını bekliyorum şimdiden tgeşekkürü bir borç bilirim. sağolun varolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?